obsah:

dnes je Streda - 23. máj 2012 - Želmíra | zajtra Ela

PIS.sk

Diskusná téma: Problem s internetom.Condornet

strana 1 / 2
  • Problem s internetom.Condornet 24303

Reaguj

dovolenka (ID: 2617)
    dovolenka | 4.1.2012 15:59
    Prosim vas, byvajucich na sidl.3, mate vcera a dnes v pohode net?
    My mame strasne spomaleny, pracovnicka vravi, ze mam dvojnasobnu rychlost, ako mam mat, no mne nacitava stranku aj pol minuty, samozrejme ruter je v poriadku, no podla nich, zas je chyba u mna.

• RE: Problem s internetom.Condornet 24304

Reaguj

blackhawk (ID: 610)
      blackhawk | 4.1.2012 16:32
      to su odbornici z condornetu, ktori nevidia nikde inde chybu, len vzdy u zakaznika. a pozeram, ze ani po 4. rokoch co som od nich odisiel k inemu providerovi nevedia poriadne poskytovat sluzby.

odporucam prekontrolovat PC antivirusom a nejakym antispywareom. neinstalovali ste nejake programy pred tym ako sa vam spomalil ?

• RE: RE: Problem s internetom.Condornet 24305

Reaguj

blackhawk (ID: 610)
        blackhawk | 4.1.2012 16:33
        este aky prehliadavac pouzivate ? skuste nejaky iny napr. chrome, firefox. a skuste vymazat cookies a cache (vyrovnavaciu) pamat v nastaveniach prehliadavaca.

• RE: Problem s internetom.Condornet 24382

Reaguj

Iron (ID: 2178)
      Iron | 7.1.2012 13:16
      Problem s rychlostou nie je len u teba ... Pozorujem ho cca tyzden (mozno dlhsie), kolisanie rychlosti cca medzi 350 kB/s a spickou 3 MB/s na optike. Nekontaktoval som ich, pretoze u nich je urcite vsetko vporiadku, ako u kazdeho ISP. Mimochodom iritovalo ma to, tak som zacal pozorovat siet pocas toho tyzdna. Vysledok ? Pocet narastajucich utokov na siet, a taktiez bolo spozorovane, ze tie utoky presli cez Condornet interface a to priamo na moj interface firewallu, kde to moj firewall "pochoval". Dosledok ? Zahltenie routera, kolisanie rychlosti siete obcas az s vypadkom siete a nutnostou restartu routera. Taktiez spozorovane DNS utoky ... to len tak pomimo, ze kde je asi chyba ;) P. S. problemy nemusi mat, ze uplne kazdy. Tie utoky su vacsinou uplne v stave vypnutych PC, takze ziadny trojan, virus atd... jedine, ze by ho mal niekto iny v condornet sieti a otvoril tak branu do siete, co je tiez dost mozne.

Dalsie tak mimo temu, neviem, ci si neimplementovali "svojvolne" FUP-ko, nepatral som. V poslednej dobe, ked stiahnem viac dat, ide to ako na "sankach po trave" a rychlost je cca vporiadku na dalsi den. Co vacsinou byva situacia u FUP-ka ... Vtedy FUP nebolo, takze neviem.

Dufam, ze sa to nejako poriesi, lebo som s nim spokojny, aj napriek terajsim problemom.

• RE: RE: Problem s internetom.Condornet 24384

Reaguj

koala (ID: 3007)
        koala | 7.1.2012 16:01
        Ako v podstate kto chce kondora nech si da kondora... .

Ja osobne mam magio internet od t-comu...za 4 roky mi nevypadol ani raz..to iste magio TV...

Teraz ma telekom navyse nejaku regionalnu kampan co som sa docital na zive.sk. Objednate si net, 6 mesiacov mate zadarmo a dalsich 18 mesiacov platite necelych 16 €.. priemerna cena na mesiac 12 € :) Co si myslim pri 30 megovom nete je dobra cena :)

alebo potom fiber od orange... ale ten vyjde drahsie... tusim 16-17 eur mesacne...

• 24307

Reaguj

dovolenka | 4.1.2012 16:44
    ideme cez ruter a pouzivame chrom. Uz mi to chceli nasackovat technika, samo...za peniaze... .uz uvazujeme dlhsie, ze to vymenime, no neviem, kto je realne lepsi.nemame s nimi ziadnu viazanost.

• 24309

Reaguj

droid (ID: 40)
    droid | 4.1.2012 16:54
    prec z condornetu, amaterska firma... .problemy furt mali a aj budu mat.ja mam orange fibernet aj fibertv uz dva roky, maximalna spokojnost.rychlost 100Mb/s. momentalne na optike nikto lepsi nieje.

• nazor 24311

Reaguj

anamarika (ID: 2871)
    anamarika | 4.1.2012 16:57
    ja som spokojna s Condornetom skor by som povedala ze sme mali orange a ten je viac problematicky

• 24312

Reaguj

dovolenka | 4.1.2012 17:00
    hm... ..keby som mala pevnu lionku, tak nemam problem, ale toto ma uz nebavi, samozrejme, ze vraj nic neriesili a ide to uz teraz lepsie. najnovsie mam zly ruter.

• RE: 24318

Reaguj

Roobert (ID: 2742)
      Roobert | 4.1.2012 18:23
      Na telekom uz davno nepotrebujes pevnu linku...

• 24317

Reaguj

Roobert | 4.1.2012 18:22
    Ja mam upc a je to fajn este odporucam optiku tcom

• 24319

Reaguj

Laky3 (ID: 34)
    Laky3 | 4.1.2012 19:36
    myslim ze otazka co namiesto condornetu je bezpredmetna
    nic nie je horsie ako condornet :D
    mal som ho rok a pol a nikdy viac!

• 24320

Reaguj

fleš (ID: 594)
    fleš | 4.1.2012 19:49
    Condornet som mal davno, potom sa zacas srat. Kedze pracujem s internetom tak som bol nuteny si dat o cosi drahsi ale o 100% lepsi internet a to fibernet. 1 vypadok za 3 ci 4 roky co som mal a to vypadlo cele vychodne slovensko.
    Ak byvas v oblasti kde neje optika tak mas jedine moznost Tcom condor, upc, bohuzial. Urcite ist do optiky

• RE: 24321

Reaguj

PinkGlasses (ID: 1658)
      PinkGlasses | 4.1.2012 19:55
      Znamy presiel teraz z fibernetu na condornet. Pol roka bez jedineho vypadku.

• RE: RE: 24322

Reaguj

Mizu Presovsky (ID: 100)
        Mizu Presovsky | 4.1.2012 19:59
        Tiež som mal nejakú dobu minimum problémov, ale poslednú dobu ide naozaj mizerne. Tiež som dosť naštvaný. Sú dni keď reštartujem alebo obnovujem niekoľko krát a o neustálom nalogovávaní sa pri logovacích servroch ani nehovorím.

• 24326

Reaguj

dovolenka | 4.1.2012 21:24
    Tak kde byvam, optika je. No, len nerozumiem, preco stale trvaju na tom, ze ide vsetko ako ma z ich strany, Dnes mi dokonca povedala, ze mam rychlost o polovicu vyssiu, ako mam zaplatenu a to mi nacitavalo stranku 45 sekund. ked som to uz vzdala, vraj to kontroloval u nich mechanik, a vsetko maju ok, sa to neskutocne zrychlilo. Robia proste z ludi blbcov.

• RE: 24327

Reaguj

koala | 4.1.2012 21:30
      co este potrebujes viac k tomu, aby si od nich odisla? :)
      Napis mi SS ti napisem nieco k tomu.. :)

• Con 24329

Reaguj

djtito2 (ID: 2777)
    djtito2 | 4.1.2012 21:38
    100 ludi, 100 nazorov.

Asi tak ako internet si vybrat. Fibernet by som neodporucal nikomu, mali sme ho, cez vikend nikdy nesiel internet, a cez tyzden vypadky kazdu druhu hodinu!

Condornet uz mam nejake tie 2 roky, a som s nim nadmieru spokojny, ani jeden vypadok co pamatam, a rychlost je tiez dobra.

• ... 24330

Reaguj

mimulik (ID: 3082)
    mimulik | 4.1.2012 21:47
    my sme mali rovnaky problem s pripojenim. bolo to fakt na nervy. ziadali sme si technika, ktory k nam dosiel a navrhol vymenit wifi router. najprv sme nechceli, ved nas bol ani nie rok stary. tak preco? dali sme sa ukecat na skusku a ono to zazracne fungovalo. dohodli sme sa na predlzeni zmluvy a router zostal k tomu gratis. internet ide jedna radost, konecne. len nechapem, preco nasmu to tak neslapalo a ich v pohode. hlavne, ze ficime.

• RE: ... 24333

Reaguj

dovolenka | 4.1.2012 21:57
      ja sa praveze nechcem viazat, no a aj to som sa dozbedela, ze hoci nemam viazanost, nemozem odist kedy chcem, vraj o 3 mesiace od podania vypovede... .

• RE: RE: ... 24336

Reaguj

Roobert | 4.1.2012 22:08
        Wifi router a modem stoja dokopy do 50€. Ja som od upcecka dostal neaky modem wifi som kupil v ageme, www.agem.sk a vsetko fici ako ma, teda az na jeden pripad ked som zabudol zaplatit fakturu :D

• RE: RE: ... 24345

Reaguj

koala | 5.1.2012 13:50
        vies co este skus? v nastaveniach routra zmenit kanal vysielania...

• 24339

Reaguj

grogi (ID: 134)
    grogi | 5.1.2012 07:26
    Mám Condornet ( Sídlisko 3 )už 4 roky a som spokojný.

• pre grogi 24341

Reaguj

anamarika (ID: 2871)
    anamarika | 5.1.2012 10:22
    to iste tvrdim aj ja ja som na sekcove a pohoda ...ale ja by som si dovolila povedat ze KTO CHCE KVAKAT O CONDORNETE ZLE TAK BUDE ...

• :) 24342

Reaguj

P1tkes (ID: 3040)
    P1tkes | 5.1.2012 13:25
    Ja mam tiez condornet na sekcove... a som maximalne spokojny.. posledny rok asi jeden vypadok.. zavolal som a hned v nedelu dosiel technik a spojazdnil net.. ako bolo uz pisane, kto chce ten bude ZLE KVAKAT ...

• 24348

Reaguj

Oropher (ID: 115)
    Oropher | 5.1.2012 14:10
    Ako clovek pracujuci v IT musim povedat ze ma neskutocne irituju dve veci... prva je istota zakaznikov, ze u nich problem nie je a druha je istota providera, ze u neho tiez nie :D
    Obycajny clovek casto ani nerospozna ze stranka sa mu nacitava dlho kvoli preplnenej cache, pomalemu disku, alebo kvoli tomu ze ma otvorenych tristosedemnast tabov. A na druhej strane provider vidi ze jeho router je ok a to mu staci... mne napriklad technici z condornetu povytiahli kabel ked zapajali suseda a kedze cez den som v praci a hadal som sa s nimi vacsinou len cez maily, trvalo tri dni kym sa na to prislo :) Ale musim povedat ze inak som s condornetom spokojny.

• RE: 24354

Reaguj

dovolenka | 5.1.2012 18:01
      hm... .no, musim povedat, ze kym sa obratim na poskytovatela skontrolujem si, ci mam ja vsetko v pohode. Az taky debko nie som.
      Divna vec, od vcera vecera fici, ako blaznivy. A nic som ja doma neupravovala, vraj, ani oni nie.
      Uz to neriesim, esze raz sa to takto stane a koncim s nimi. mam ich za 8 rokov dost.
      za ten cas, ani raz chyba nebola u nich.

• 24359

Reaguj

santamental (ID: 288)
    santamental | 5.1.2012 20:34
    asi 10ta tema na kondomnet.
    ja som hom mal 4 roky a nikdy viac. medzi tym vypadol dokopy ked tak spominam minimalne 20x do roka. velmi pomale pripojenie. teraz mam cisty mozila download 5MB. to mi fest vyhovuje. z kondomnetom som nemal ani 1MB. vtedajsi cas bol taky ze kondomnet bol monopol tak si robili co chceli, teraz uz velmi nemozu.

• reklama... 24363

Reaguj

duchar17 (ID: 3084)
    duchar17 | 6.1.2012 08:28
    špekulanti, dajte si Mágio a mate pokoj...

• 24369

Reaguj

nonazdar (ID: 231)
    nonazdar | 6.1.2012 13:21
    ja mam satelitny internet a je špica 1*.

• 25211

Reaguj

Subie (ID: 3155)
    Subie | 4.2.2012 19:58
    Condornet v poslednych dnoch prekvapuje...den za dnom mam mensiu rychlost, hrozne... .asi budem nuteny prejst na konkurenciu nie je predsa normlane stahovat 400mb vyse hodiny!!!

• RE: 25215

Reaguj

dovolenka | 4.2.2012 21:40
      Tak nas dnes ide tak pomaly, ze stranku nadcitava dobrych par desiatok sekund. Uz tam ani nevolam, naco, ved viem, ze chyba je len a len u mna.

• RE: rychlost, zavedeny FUP 25216

Reaguj

Iron | 4.2.2012 22:44
        http://www.condornet.sk/index.php?option=com_co...

Odpoved na problem s rychlostou condornetu bude zrejme v linku, ktory som uviedol. Uz som to pisal, aj vyssie v mojom prispevku. Bola to len domnienka, ale tentokrat tam uz FUP je uvedeny, aj na webe. Pokial viem, vtedy tam nic nebolo, cize to doplnili. Ale klasika Condornet blizsie informacie nedali ziadne, vid. kedy sa aplikuje FUP a na ake rychlosti, v ktorom programe KLASA ! Hlavne, ze maju opat brajgel na webe, kde uvadzaju, ze sa jedna data nie su obmedzovane a par riadkov nizsie je uz FUP :DDDD Takze uz, aby som sa pozeral opat po inom providerovi. Hoah !

• RE: RE: rychlost, zavedeny FUP 25217

Reaguj

Subie | 5.2.2012 10:14
          Rád by som vedel, ako dlho to este potrva ... .

• RE: rychlost, zavedeny FUP 25230

Reaguj

Iron | 5.2.2012 19:21
            Do kedy budu chciet ...

• skuste zmerat prenesene data niekedy za den 25248

Reaguj

Iron | 6.2.2012 17:39
    Dnes som stiahol cca 1,5 - 2 GB a rychlost padla z cca 1MB/s na 290 kb/s. Ak stiahnem opat nieco, tak sa mozem ist sankovat na trave. Len tak dalej condomnet. To len pre info ;)

• RE: skuste zmerat prenesene data niekedy za den 25249

Reaguj

Subie | 6.2.2012 17:43
      Dnes som im volal, zajtra ma prist technik... uvidime

• RE: a nejaka zmena ? :D 25322

Reaguj

Iron | 9.2.2012 14:39
        Ja som skusal download schvalne, a FUP je jednoznacne aplikovany. Cize, ak budete vela stahovat, alebo pozerat videa cez web plus klipy atd, tak sa mozte ist sankovat :D :D

• RE: RE: a nejaka zmena ? :D 25324

Reaguj

dovolenka | 9.2.2012 15:34
          Mohli by ste mi vysvetlit, co znamena to FUP??? Aby som vedela im oponovat, ked zase budu tvrdit, ze je chyby u mna?

• RE: RE: RE: a nejaka zmena ? :D 25327

Reaguj

marecik (ID: 1311)
            marecik | 9.2.2012 16:18
            na ich stranke to maju vysvetlene... .
            a je to: Fair Using Policy (FUP) - spravodlivé zdieľanie pásma medzi zákazníkmi. FUP upravuje kapacitné limity aby dochádzalo k rovnomernejšiemu využívaniu dostupnej kapacity prenosovej siete všetkými zákazníkmi a tak sa zamedzilo zhoršeniu parametrov kvality služby jedného zákazníka v prospech druhých, t.j. pri prekročení prenesených dát dochádza k automatickému zníženiu maximálnej rýchlosti.

• RE: RE: RE: RE: a nejaka zmena ? :D 25328

Reaguj

kulik (ID: 90)
              kulik | 9.2.2012 16:21
              Kedysi, kym este fungoval v Condornete FUP tak bolo oblubenou taktikou po precerpani limitu zmenit si IP adresu na cudziu (v ramci posledneho cisla adresy). Mozno zas pridu tie chvile ked po zapnuti pocitaca zistite ze vasa IP je uz obsadena - a po jej uvolneni mate minimalnu rychlost :)

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia

PRIHLÁSENIE

zabudol som heslo

Užívateľ neprihlásený. Registrácia

INZERCIA

ico

Elektro / PC: Predám (45945)

Lacno predáme pokladňu Elcom Euro 2000T - digital 2 x termopáska, nie je fiskalizovaná.

0905890506 | cena: dohodou
ico

Reality: Dám do prenájmu (46479)

Posledná kancelárska miestnosť o výmere 58 m2 v CENTRE TS7 uprostred mesta Prešova. 1. Poschodie, terasa s výhľadom do záhrady, parkovanie v cene.

0905890506 | cena: dohodou
ico

Reality: Dám do prenájmu (43410)

Priestory v administratívnej budove v širšom centre na Plzenskej ulici č.2. Výhodná cena nájmu vrátane kvalitného internetu v cene nájmu.

0905324336 | ico

© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov