Diskusná téma: Problem s internetom.Condornet
Problem s internetom.Condornet 24303
Reaguj
dovolenka | 4.1.2012 15:59Prosim vas, byvajucich na sidl.3, mate vcera a dnes v pohode net?
My mame strasne spomaleny, pracovnicka vravi, ze mam dvojnasobnu rychlost, ako mam mat, no mne nacitava stranku aj pol minuty, samozrejme ruter je v poriadku, no podla nich, zas je chyba u mna.RE: Problem s internetom.Condornet 24304
Reaguj
blackhawk | 4.1.2012 16:32to su odbornici z condornetu, ktori nevidia nikde inde chybu, len vzdy u zakaznika. a pozeram, ze ani po 4. rokoch co som od nich odisiel k inemu providerovi nevedia poriadne poskytovat sluzby.
odporucam prekontrolovat PC antivirusom a nejakym antispywareom. neinstalovali ste nejake programy pred tym ako sa vam spomalil ?RE: RE: Problem s internetom.Condornet 24305
Reaguj
blackhawk | 4.1.2012 16:33este aky prehliadavac pouzivate ? skuste nejaky iny napr. chrome, firefox. a skuste vymazat cookies a cache (vyrovnavaciu) pamat v nastaveniach prehliadavaca.
RE: Problem s internetom.Condornet 24382
Reaguj
Iron | 7.1.2012 13:16Problem s rychlostou nie je len u teba ... Pozorujem ho cca tyzden (mozno dlhsie), kolisanie rychlosti cca medzi 350 kB/s a spickou 3 MB/s na optike. Nekontaktoval som ich, pretoze u nich je urcite vsetko vporiadku, ako u kazdeho ISP. Mimochodom iritovalo ma to, tak som zacal pozorovat siet pocas toho tyzdna. Vysledok ? Pocet narastajucich utokov na siet, a taktiez bolo spozorovane, ze tie utoky presli cez Condornet interface a to priamo na moj interface firewallu, kde to moj firewall "pochoval". Dosledok ? Zahltenie routera, kolisanie rychlosti siete obcas az s vypadkom siete a nutnostou restartu routera. Taktiez spozorovane DNS utoky ... to len tak pomimo, ze kde je asi chyba ;) P. S. problemy nemusi mat, ze uplne kazdy. Tie utoky su vacsinou uplne v stave vypnutych PC, takze ziadny trojan, virus atd... jedine, ze by ho mal niekto iny v condornet sieti a otvoril tak branu do siete, co je tiez dost mozne.
Dalsie tak mimo temu, neviem, ci si neimplementovali "svojvolne" FUP-ko, nepatral som. V poslednej dobe, ked stiahnem viac dat, ide to ako na "sankach po trave" a rychlost je cca vporiadku na dalsi den. Co vacsinou byva situacia u FUP-ka ... Vtedy FUP nebolo, takze neviem.
Dufam, ze sa to nejako poriesi, lebo som s nim spokojny, aj napriek terajsim problemom.RE: RE: Problem s internetom.Condornet 24384
Reaguj
koala | 7.1.2012 16:01Ako v podstate kto chce kondora nech si da kondora... .
Ja osobne mam magio internet od t-comu...za 4 roky mi nevypadol ani raz..to iste magio TV...
Teraz ma telekom navyse nejaku regionalnu kampan co som sa docital na zive.sk. Objednate si net, 6 mesiacov mate zadarmo a dalsich 18 mesiacov platite necelych 16 €.. priemerna cena na mesiac 12 € :) Co si myslim pri 30 megovom nete je dobra cena :)
alebo potom fiber od orange... ale ten vyjde drahsie... tusim 16-17 eur mesacne...
24307
Reaguj
dovolenka | 4.1.2012 16:44ideme cez ruter a pouzivame chrom. Uz mi to chceli nasackovat technika, samo...za peniaze... .uz uvazujeme dlhsie, ze to vymenime, no neviem, kto je realne lepsi.nemame s nimi ziadnu viazanost.24309
Reaguj
droid | 4.1.2012 16:54prec z condornetu, amaterska firma... .problemy furt mali a aj budu mat.ja mam orange fibernet aj fibertv uz dva roky, maximalna spokojnost.rychlost 100Mb/s. momentalne na optike nikto lepsi nieje.nazor 24311
Reaguj
anamarika | 4.1.2012 16:57ja som spokojna s Condornetom skor by som povedala ze sme mali orange a ten je viac problematicky24312
Reaguj
dovolenka | 4.1.2012 17:00hm... ..keby som mala pevnu lionku, tak nemam problem, ale toto ma uz nebavi, samozrejme, ze vraj nic neriesili a ide to uz teraz lepsie. najnovsie mam zly ruter.RE: 24318
Reaguj
Roobert | 4.1.2012 18:23Na telekom uz davno nepotrebujes pevnu linku...
24317
Reaguj
Roobert | 4.1.2012 18:22Ja mam upc a je to fajn este odporucam optiku tcom24319
Reaguj
Laky3 | 4.1.2012 19:36myslim ze otazka co namiesto condornetu je bezpredmetna
nic nie je horsie ako condornet :D
mal som ho rok a pol a nikdy viac!24320
Reaguj
fleš | 4.1.2012 19:49Condornet som mal davno, potom sa zacas srat. Kedze pracujem s internetom tak som bol nuteny si dat o cosi drahsi ale o 100% lepsi internet a to fibernet. 1 vypadok za 3 ci 4 roky co som mal a to vypadlo cele vychodne slovensko.
Ak byvas v oblasti kde neje optika tak mas jedine moznost Tcom condor, upc, bohuzial. Urcite ist do optikyRE: 24321
Reaguj
PinkGlasses | 4.1.2012 19:55Znamy presiel teraz z fibernetu na condornet. Pol roka bez jedineho vypadku.RE: RE: 24322
Reaguj
Mizu Presovsky | 4.1.2012 19:59Tiež som mal nejakú dobu minimum problémov, ale poslednú dobu ide naozaj mizerne. Tiež som dosť naštvaný. Sú dni keď reštartujem alebo obnovujem niekoľko krát a o neustálom nalogovávaní sa pri logovacích servroch ani nehovorím.
24326
Reaguj
dovolenka | 4.1.2012 21:24Tak kde byvam, optika je. No, len nerozumiem, preco stale trvaju na tom, ze ide vsetko ako ma z ich strany, Dnes mi dokonca povedala, ze mam rychlost o polovicu vyssiu, ako mam zaplatenu a to mi nacitavalo stranku 45 sekund. ked som to uz vzdala, vraj to kontroloval u nich mechanik, a vsetko maju ok, sa to neskutocne zrychlilo. Robia proste z ludi blbcov.RE: 24327
Reaguj
koala | 4.1.2012 21:30co este potrebujes viac k tomu, aby si od nich odisla? :)
Napis mi SS ti napisem nieco k tomu.. :)
Con 24329
Reaguj
djtito2 | 4.1.2012 21:38100 ludi, 100 nazorov.
Asi tak ako internet si vybrat. Fibernet by som neodporucal nikomu, mali sme ho, cez vikend nikdy nesiel internet, a cez tyzden vypadky kazdu druhu hodinu!
Condornet uz mam nejake tie 2 roky, a som s nim nadmieru spokojny, ani jeden vypadok co pamatam, a rychlost je tiez dobra.... 24330
Reaguj
mimulik | 4.1.2012 21:47my sme mali rovnaky problem s pripojenim. bolo to fakt na nervy. ziadali sme si technika, ktory k nam dosiel a navrhol vymenit wifi router. najprv sme nechceli, ved nas bol ani nie rok stary. tak preco? dali sme sa ukecat na skusku a ono to zazracne fungovalo. dohodli sme sa na predlzeni zmluvy a router zostal k tomu gratis. internet ide jedna radost, konecne. len nechapem, preco nasmu to tak neslapalo a ich v pohode. hlavne, ze ficime.RE: ... 24333
Reaguj
dovolenka | 4.1.2012 21:57ja sa praveze nechcem viazat, no a aj to som sa dozbedela, ze hoci nemam viazanost, nemozem odist kedy chcem, vraj o 3 mesiace od podania vypovede... .RE: RE: ... 24336
Reaguj
Roobert | 4.1.2012 22:08Wifi router a modem stoja dokopy do 50€. Ja som od upcecka dostal neaky modem wifi som kupil v ageme, www.agem.sk a vsetko fici ako ma, teda az na jeden pripad ked som zabudol zaplatit fakturu :DRE: RE: ... 24345
Reaguj
koala | 5.1.2012 13:50vies co este skus? v nastaveniach routra zmenit kanal vysielania...
24339
Reaguj
grogi | 5.1.2012 07:26Mám Condornet ( Sídlisko 3 )už 4 roky a som spokojný.pre grogi 24341
Reaguj
anamarika | 5.1.2012 10:22to iste tvrdim aj ja ja som na sekcove a pohoda ...ale ja by som si dovolila povedat ze KTO CHCE KVAKAT O CONDORNETE ZLE TAK BUDE ...:) 24342
Reaguj
P1tkes | 5.1.2012 13:25Ja mam tiez condornet na sekcove... a som maximalne spokojny.. posledny rok asi jeden vypadok.. zavolal som a hned v nedelu dosiel technik a spojazdnil net.. ako bolo uz pisane, kto chce ten bude ZLE KVAKAT ...24348
Reaguj
Oropher | 5.1.2012 14:10Ako clovek pracujuci v IT musim povedat ze ma neskutocne irituju dve veci... prva je istota zakaznikov, ze u nich problem nie je a druha je istota providera, ze u neho tiez nie :D
Obycajny clovek casto ani nerospozna ze stranka sa mu nacitava dlho kvoli preplnenej cache, pomalemu disku, alebo kvoli tomu ze ma otvorenych tristosedemnast tabov. A na druhej strane provider vidi ze jeho router je ok a to mu staci... mne napriklad technici z condornetu povytiahli kabel ked zapajali suseda a kedze cez den som v praci a hadal som sa s nimi vacsinou len cez maily, trvalo tri dni kym sa na to prislo :) Ale musim povedat ze inak som s condornetom spokojny.RE: 24354
Reaguj
dovolenka | 5.1.2012 18:01hm... .no, musim povedat, ze kym sa obratim na poskytovatela skontrolujem si, ci mam ja vsetko v pohode. Az taky debko nie som.
Divna vec, od vcera vecera fici, ako blaznivy. A nic som ja doma neupravovala, vraj, ani oni nie.
Uz to neriesim, esze raz sa to takto stane a koncim s nimi. mam ich za 8 rokov dost.
za ten cas, ani raz chyba nebola u nich.
24359
Reaguj
santamental | 5.1.2012 20:34asi 10ta tema na kondomnet.
ja som hom mal 4 roky a nikdy viac. medzi tym vypadol dokopy ked tak spominam minimalne 20x do roka. velmi pomale pripojenie. teraz mam cisty mozila download 5MB. to mi fest vyhovuje. z kondomnetom som nemal ani 1MB. vtedajsi cas bol taky ze kondomnet bol monopol tak si robili co chceli, teraz uz velmi nemozu.reklama... 24363
Reaguj
duchar17 | 6.1.2012 08:28špekulanti, dajte si Mágio a mate pokoj...24369
Reaguj
nonazdar | 6.1.2012 13:21ja mam satelitny internet a je špica 1*.25211
Reaguj
Subie | 4.2.2012 19:58Condornet v poslednych dnoch prekvapuje...den za dnom mam mensiu rychlost, hrozne... .asi budem nuteny prejst na konkurenciu nie je predsa normlane stahovat 400mb vyse hodiny!!!RE: 25215
Reaguj
dovolenka | 4.2.2012 21:40Tak nas dnes ide tak pomaly, ze stranku nadcitava dobrych par desiatok sekund. Uz tam ani nevolam, naco, ved viem, ze chyba je len a len u mna.RE: rychlost, zavedeny FUP 25216
Reaguj
Iron | 4.2.2012 22:44http://www.condornet.sk/index.php?option=com_co...
Odpoved na problem s rychlostou condornetu bude zrejme v linku, ktory som uviedol. Uz som to pisal, aj vyssie v mojom prispevku. Bola to len domnienka, ale tentokrat tam uz FUP je uvedeny, aj na webe. Pokial viem, vtedy tam nic nebolo, cize to doplnili. Ale klasika Condornet blizsie informacie nedali ziadne, vid. kedy sa aplikuje FUP a na ake rychlosti, v ktorom programe KLASA ! Hlavne, ze maju opat brajgel na webe, kde uvadzaju, ze sa jedna data nie su obmedzovane a par riadkov nizsie je uz FUP :DDDD Takze uz, aby som sa pozeral opat po inom providerovi. Hoah !
skuste zmerat prenesene data niekedy za den 25248
Reaguj
Iron | 6.2.2012 17:39Dnes som stiahol cca 1,5 - 2 GB a rychlost padla z cca 1MB/s na 290 kb/s. Ak stiahnem opat nieco, tak sa mozem ist sankovat na trave. Len tak dalej condomnet. To len pre info ;)RE: skuste zmerat prenesene data niekedy za den 25249
Reaguj
Subie | 6.2.2012 17:43Dnes som im volal, zajtra ma prist technik... uvidimeRE: a nejaka zmena ? :D 25322
Reaguj
Iron | 9.2.2012 14:39Ja som skusal download schvalne, a FUP je jednoznacne aplikovany. Cize, ak budete vela stahovat, alebo pozerat videa cez web plus klipy atd, tak sa mozte ist sankovat :D :DRE: RE: a nejaka zmena ? :D 25324
Reaguj
dovolenka | 9.2.2012 15:34Mohli by ste mi vysvetlit, co znamena to FUP??? Aby som vedela im oponovat, ked zase budu tvrdit, ze je chyby u mna?RE: RE: RE: a nejaka zmena ? :D 25327
Reaguj
marecik | 9.2.2012 16:18na ich stranke to maju vysvetlene... .
a je to: Fair Using Policy (FUP) - spravodlivé zdieľanie pásma medzi zákazníkmi. FUP upravuje kapacitné limity aby dochádzalo k rovnomernejšiemu využívaniu dostupnej kapacity prenosovej siete všetkými zákazníkmi a tak sa zamedzilo zhoršeniu parametrov kvality služby jedného zákazníka v prospech druhých, t.j. pri prekročení prenesených dát dochádza k automatickému zníženiu maximálnej rýchlosti.RE: RE: RE: RE: a nejaka zmena ? :D 25328
Reaguj
kulik | 9.2.2012 16:21Kedysi, kym este fungoval v Condornete FUP tak bolo oblubenou taktikou po precerpani limitu zmenit si IP adresu na cudziu (v ramci posledneho cisla adresy). Mozno zas pridu tie chvile ked po zapnuti pocitaca zistite ze vasa IP je uz obsadena - a po jej uvolneni mate minimalnu rychlost :)
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia
- Foto: Hokejová atmosféra na preš... [2546]
- Zápas Slovensko - Česko sa bude ... [1995]
- Rozruch v Prešovskom MAX-e [1545]
- Dnes bude na zimnom štadióne pri... [1116]
- Foto: Na Sídlisku III. včera slá... [1057]
- Foto: Otvorenie outdoor parku [940]
- Fínsky komentátor fandí Slovkákom [695]
- Na Dobrom Festivale 2012 sa pred... [647]
- Na zimnom štadióne Slovákom drža... [615]
- Autosalón Prešov 2012 [592]
- Foto: Hokejová atmosféra na preš... [2546]
- Dobrý Festival: Prešovský Amfite... [2419]
- Zápas Slovensko - Česko sa bude ... [1995]
- Foto: Umelci menia múr na stanici [1715]
- Foto: Dobývanie Šarišského hradu [1547]
- Rozruch v Prešovskom MAX-e [1545]
- Foto: Beh pre život [1486]
- Z chátrajúcej materskej školy na... [1382]
- IMT Smile otvorilo turné koncert... [1246]
- Na Sídlisku III. dnes slávnostne... [1212]
- Úspešná fotovýstava PRESSOV PAPARAZ...
- SSN vydal knihu Zdenky Homolovej a ...
- Prémia za novinársku tvorbu od Lite...
- Bedminton: Miškov prvý turnaj
- Jarný šalát
- Pavel „Hirax“ Baričák – Príbeh muža
- Pavel „Hirax“ Baričák – Etiópa (Vys...
- Ukrajina: Užhorod, Iršava
- Piňacollada
- Zaki - dramatička a dramaturgička
- V Prešove vyčlenili pozemok pre soc...
- Verejné zhromaždenie v Prešove dost...
- Prešovské pešie zóny budú mať extra...
- Vybrali dodávateľa na šebastovskú š...
- Veľkošarišania bilancujú
- Švábska ulica sa deliť nebude
- Čitariáda: Nad Prešovom sa vznášalo...
- Turizmus v praxi: Spoliehajú sa na ...
- Dopravný podnik chce zrušiť „nezmys...
- Vysokoškolákov dážď neodradil
- FHE: Jazz Piano&Bass [180]
- FHE: Zdenka Juhošová [295]
- FHE: Orišek Boys [367]
- FHE: Faktor [306]
- FHE: Anastasis [486]
- FHE: Tina [1273]
- Frenkyho hudobná encyklopédia: P... [1384]
- Frenkyho hudobná encyklopédia má... [1082]
- FHE: Angel [449]
- FHE: D.R.T.A.D.A. [517]
INZERCIA

Elektro / PC: Predám (45945)
Lacno predáme pokladňu Elcom Euro 2000T - digital 2 x termopáska, nie je fiskalizovaná.
0905890506 | cena: dohodou

Reality: Dám do prenájmu (46479)
Posledná kancelárska miestnosť o výmere 58 m2 v CENTRE TS7 uprostred mesta Prešova. 1. Poschodie, terasa s výhľadom do záhrady, parkovanie v cene.
0905890506 | cena: dohodou
© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov