Diskusná téma: Revizori
Revizori 24809
Reaguj
Filio | 25.1.2012 14:12Dnes, t.j. 25.1. sa mojmu otcovi stala takato vec. Na jeho pravidelnej linke do prace bola vykonana kontrola cestovnych listkov. Otec samozrejme bez problemov vytiahol mesacnik, vsetko prebehlo v poriadku. Ale na jeho poziadanie sa revizor nevedel preukazat dokladmi, ktore musi mat pri sebe. Aky je postup ak sa revizor nepreukaze do buducna svojimi platnymi dokladmi? Na oplatku, mojho otca napriek tomu ze nebol cierny pasazier nechceli pustit z autobusu a drzali ho v nom este polhodinu, s tym ze pytali od neho osobne udaje, na co vzhladom tomu ze sa preukazal platnym cest. listkom pravo! Nehovorim o meskani do prace ...
Takze sumar sumarum - Nebudem predsa ukazovat svoj listok osobe, ktora ani nemusi byt revizor... A pristroj na kontrolu mesacnikov moze mat kazdy...RE: Revizori 24810
Reaguj
mocatko | 25.1.2012 14:57Skús dopísať aj číslo linky, čas, a opis dotyčného revízora. Určite ich tu ľudia poznajú, tak nech si o sebe možno prečíta aj tu na PIS.
A ak sa to udialo tak, ako to opisuješ, mal by sa preukázať dokladmi, podľa mojich znalosti preukazom a odznakom, kde má mať napísané svoje číslo. Škoda, že neopísal číslo, ale asi nemal odkiaľ.
Bolo by zaujímavé v tejto situácii zavolať policajnú hliadku priamo na revízora, keďže sa nevie preukázať a tvoj otec by mal podozrenie, že nezákonne vykonáva túto činnosť.
Myslím, že tvoj otec bol v práve, mal platný lístok, všetko bolo na jeho strane.RE: Revizori 24821
Reaguj
droid | 25.1.2012 19:10jednoznacne ti musi revizor okrem odznaku na poziadanie ukazat aj revizorsky preukaz, ak to neurobi, kludne ho ignorujte aj keby mal desat odznakov. a druha vec, revizor a ani vodic vam NESMIE obmadzit osobnu slobodu, ak sa tak stalo, kludne volat policajnu hliadku. trulovia ktori robia revizorov si myslia, ze ked revizot, tak prinajmensom tajny policajt.
treba poznat svoje povinnosti a aj prava a nedat sa, podla moznosti...RE: Revizori 24828
Reaguj
kaspy | 25.1.2012 20:02...az na to, ze tvoj podareny tatko si najprv na cely autobus ponadaval, revizora pourazal, pobit sa mu zachcelo a az potom si pytal cislo preukazu. Potom dostal po papuli od pani/slečny cestujucej, ktoru predtym skoro na zem zvalil a cudujem sa, ze nestravil cely den v base, aby vychladol...
Tatko si to ale doma prikraslit musel, aby za vola nebol.RE: RE: Revizori 24830
Reaguj
mocatko | 25.1.2012 21:44Dúfam, že nie si jeden z revízorov:)
Ale zaujímavý pohľad na vec si aj ty napísal, a teraz sú tu dve protichodné tvrdenia. Ťažko teraz povedať, komu by som veril. Po prečítaní príspevku Filia som bol na jeho strane, po prečítaní tvojho už zase na strane revízora. Ono to bolo aj čudné, že ho zdržiavali s lístkom pol hodiny.RE: RE: RE: Revizori 24834
Reaguj
kaspy | 26.1.2012 09:04revizor nie som. Bol som v autobuse, no neviem ako to cele zacalo, pretoze jediny ktory krical na cely autobus bol ten pan.
Filio ma informacie z druhej ruky a od priamo zainteresovanej osoby, tak posuddte sami ...RE: RE: RE: RE: Revizori 24843
Reaguj
monzu | 26.1.2012 12:23... . to bolo dobré teraz čo si napísal.
Veľakrát je to tak, že sa dá na vec pozerať z dvoch strán. Človek by nemal hneď súdiť a kričať aké má práva. Ani jedna strana. Stratila sa u ľudí slušnosť a súdržnosť a to je problém.RE: RE: RE: RE: RE: Revizori 24906
Reaguj
zero266 | 27.1.2012 10:25jednoznačný súhlas najmä s poslednou vetou.
Pozri si rozhovor o prá riadkov nižšie medzi Filiom A roobertom a presne to tam nájdeš.
RE: Revizori 24848
Reaguj
Filio | 26.1.2012 14:42Kaspi, a bodaj by ne ked pred nedavnom ten reviyor ciganov bez listka pustil bez listka a mamicku s detmi ktora nestikla listok nachytal... Podla mna si to zasluzil... A dalsia vec, ako mohol otec niekoho napadat, ked v jednej ruke drzal tazku tasku, druhou sa pridrziaval... Ludia si mysleli ze otec bol cierny pasazier, preto tak reagovali dilina... Ako by si ty reagoval? Nemal by su mu chut jednu vrazit?
Policajti to vyhodnotili, ze vodic s revizorom sa dopustili dvoch trestnych cinov>
/ Obmedzenie osobnej slobody
/ Trestnz cin unosu ... Uzavreli to tym, ze sa to neoplati riesit... Takze co sa tyka toho kto ma pravdu, myslim ze keby dany revizor bol mal preukaz, ktory od neho otec pytal, tak sa cirkus nespusti... A ze povrieskal na cely autobus? Neexistuje, pokial je jasne dane ze mal pravdu...RE: Revizori 24849
Reaguj
Filio | 26.1.2012 14:51Takze este raz... Otec nebol cierny pasazier, coho sa dopustil tym ze hajil zaujmi cestujucich, t.j. poziadal revizora o preukazanie sa... ? Kedze revizor nemal pri sebe dane doklady, nemal co kontrolovat... Dalsia vec je ta, ze revizor zacal utocit v zmysle nech sa otec preukaze, pri tom na to nemal pravo... Ak by prislo k napadnutiu, hned by niekto volal policiu, co sa vsak nestalo... Otec len chcel vediet revizorove cislo, kt. sa nepreukazal... A kto by bol na strane revizora, policia riadne chovanie revizora oznacila za trestny cin s tym, ze sa to neoplati riesit... Sumar sumarum, ak sa revizor nepreukaze platnymi dokladmi, aj keby to bol sam Janus, nema vas co kontrolovat.RE: Revizori 25182
Reaguj
dendy | 3.2.2012 11:13Moja osobná skúsenosť s revízormi je veľmi podobná. O do mňa žiadali lístok, ktorý som hneď predložil ( bol v časovej tolerancii), vrátili mi ho a po chvíli ho pýtala pani revízorka späť s tým, že je už neplatný. Bol som aj na DP , ale nepochodil som, pretože nenosím so sebou kameru a nemal som rukolapné dôkazy, že môj lístok bol platný a postup revizórky neštandardný. Nakoniec: preštudujte si poriadne tarifu, pretože nie vždy platí, že 10, 30 minútový lístok platí 10, 30 minút!!! !!! !!!
24817
Reaguj
blackhawk | 25.1.2012 18:10zazaloval by som ich za obmedzenie osobnej slobody. resp. dopr. podnik a nech si to uz on riesi s dotycnymi revizormi. to co ma byt, ze ho zdrziavali i ked sa preukazal listkom ? to kde sme ?24819
Reaguj
jozo | 25.1.2012 19:00Neverim, že si revizori držali človeka s platným cestovným lístkom ešte polhodinu!!! Na základe čoho???
Ak však to bolo tak, ako hovoríš, dobrého právnika a žalovať za ušlý zisk, ujmu na zdraví v dôsledku stresu a podobné srandičky, ktoré advokáti ovládajú dokolane... . Pekne to spísať a poslať na dopravný podnik, a uvidíš hned ráno ti bude pán Janus volať a ponúkať ročný lístok grátis :)24825
Reaguj
hOVADo | 25.1.2012 19:30ta toto ňepravda co še už v totim mesce robi. jedneho šikanuju poľicajci druheho revizore a šickich nas šikanuje mescicki urad.24826
Reaguj
Volvo | 25.1.2012 19:36Mohľi bi sce tu dac Vaše amaterske fotky revizoroch:).revizor 24850
Reaguj
Filio | 26.1.2012 15:00Nebol som cierny pasazier. Nikoho nenapadal, v jednej ruke taska, druhou sa druzal. Chcel som len , aby sa mi revizor preukazal po kontrole. Dovod, raz ciganov pustil, ale matku s deckom, ktora si nestihla ani oznacit listok, buzeroval. Pytam sa, , preco sa normalne revizor nepreukazal na poziadanie preukazom a odznakom? Ludia si asi mysleli, ze som cierny pasazier. Podstate ma vozili v prazdnom autobuse a sa na mne odbavili.RE: revizor 24865
Reaguj
5kvietok | 26.1.2012 18:46Teraz neviem , Ty si bol ten cestujúci alebo Tvoj otec. Mám pocit že = tá istá osoba. Hore v príspevku píšeš, že sa to stalo otcovi a tu dole už o sebe. Tak ako?RE: revizor 24897
Reaguj RE: RE: revizor 24899
Reaguj
Roobert | 27.1.2012 08:24prosim neobtazuj ma posielanim vyhraznych sukromnych sprav. dakujem. s pozdravom tvoj debil. nastastie sa najde dost inteligentnych ludi, ktori si toto nemyslia a tvoj nazor mam strasne hlboko v analnom otvore.RE: RE: RE: revizor 24977
Reaguj
orol1 | 29.1.2012 09:53RADA> ak sa vam revizor odmietol preukazat pri kontrole a ak nie ste cierny pasazier. Dorazne ste ho mali poziadat o preukazanie. Revizor vam asi neumoznil vystupit a este vas zadrziaval vozenim, mal ste volat policiu. Dopustil sa spachania TC , obmedzovanie osobnej slobody paragraf 231 Trestneho zakona a pozbavenia osobnej slobody paragraf 232 TZ...tiez vozenim sa dopustil i so soferom trestneho cinu unosu podla paragr 261 TZ. Mal ste vystupit, pritom vas nesmie fyzicky kontaktovat.RE: RE: RE: RE: revizor 25015
Reaguj
Roobert | 29.1.2012 21:38nejak vela o tom vies. asi sa to stalo tvojmu tatkovi filio...
Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia
- Foto: Hokejová atmosféra na preš... [2546]
- Zápas Slovensko - Česko sa bude ... [1995]
- Rozruch v Prešovskom MAX-e [1545]
- Dnes bude na zimnom štadióne pri... [1116]
- Foto: Na Sídlisku III. včera slá... [1057]
- Foto: Otvorenie outdoor parku [940]
- Fínsky komentátor fandí Slovkákom [695]
- Na Dobrom Festivale 2012 sa pred... [647]
- Na zimnom štadióne Slovákom drža... [615]
- Autosalón Prešov 2012 [593]
- Foto: Hokejová atmosféra na preš... [2546]
- Dobrý Festival: Prešovský Amfite... [2419]
- Zápas Slovensko - Česko sa bude ... [1995]
- Foto: Umelci menia múr na stanici [1715]
- Foto: Dobývanie Šarišského hradu [1547]
- Rozruch v Prešovskom MAX-e [1545]
- Foto: Beh pre život [1486]
- Z chátrajúcej materskej školy na... [1382]
- IMT Smile otvorilo turné koncert... [1246]
- Na Sídlisku III. dnes slávnostne... [1212]
- Úspešná fotovýstava PRESSOV PAPARAZ...
- SSN vydal knihu Zdenky Homolovej a ...
- Prémia za novinársku tvorbu od Lite...
- Bedminton: Miškov prvý turnaj
- Jarný šalát
- Pavel „Hirax“ Baričák – Príbeh muža
- Pavel „Hirax“ Baričák – Etiópa (Vys...
- Ukrajina: Užhorod, Iršava
- Piňacollada
- Zaki - dramatička a dramaturgička
- V Prešove vyčlenili pozemok pre soc...
- Verejné zhromaždenie v Prešove dost...
- Prešovské pešie zóny budú mať extra...
- Vybrali dodávateľa na šebastovskú š...
- Veľkošarišania bilancujú
- Švábska ulica sa deliť nebude
- Čitariáda: Nad Prešovom sa vznášalo...
- Turizmus v praxi: Spoliehajú sa na ...
- Dopravný podnik chce zrušiť „nezmys...
- Vysokoškolákov dážď neodradil
- FHE: Jazz Piano&Bass [180]
- FHE: Zdenka Juhošová [295]
- FHE: Orišek Boys [367]
- FHE: Faktor [306]
- FHE: Anastasis [486]
- FHE: Tina [1273]
- Frenkyho hudobná encyklopédia: P... [1384]
- Frenkyho hudobná encyklopédia má... [1082]
- FHE: Angel [449]
- FHE: D.R.T.A.D.A. [517]
INZERCIA

Reality: Dám do prenájmu (43410)
Priestory v administratívnej budove v širšom centre na Plzenskej ulici č.2. Výhodná cena nájmu vrátane kvalitného internetu v cene nájmu.

Reality: Dám do prenájmu (46479)
Posledná kancelárska miestnosť o výmere 58 m2 v CENTRE TS7 uprostred mesta Prešova. 1. Poschodie, terasa s výhľadom do záhrady, parkovanie v cene.
0905890506 | cena: dohodou

Elektro / PC: Predám (45945)
Lacno predáme pokladňu Elcom Euro 2000T - digital 2 x termopáska, nie je fiskalizovaná.
0905890506 | cena: dohodou
© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov