obsah:

dnes je Pondelok - 20. máj 2013 - Bernard | zajtra Zina

PIS.sk

Diskusia k článku: Nepravdivé informácie spôsobili rozruch medzi obyvateľmi sídliska Šváby

• 29229

Reaguj

prešovčanka (ID: 3035)
    prešovčanka | 9.6.2012 00:50
    to fakt niekto čakal, že ľudia budú mať pozitívne reakcie na to? ...vynovilo sa námestie okolo fontány, malo slúžiť na oddych a ako to tam vyzerá? od rána do večera tam vysedávajú cigáni a robia len neporiadok... teraz sa zriadi medzi bytovkami centrum pre mamičky s deťmi... to je síce pekné, ale ľudia už takým veciam neveria... všetko sa robí len v prospech asociálov, aby sa vedeli začleniť, pomáha sa im... ale čo ostatní? kto sa pýtal obyvateľov Švábov, či tu také niečo chcú? bývanie blízko škôlky a ABCčka malo svoje výhody, ale aké výhody bude mať bývanie pri takomto centre? kto v budúcnosti uprednostní kúpu bytu v tejto lokalite? zase len na to doplatia slušní občania...

• RE: 29230

Reaguj

akoze (ID: 152)
      akoze | 9.6.2012 10:01
      zvykaj si. zijes na sidlisku s roznorodou skladbou obyvatelov, od dochodcov cez pracujucich po alkoholikov a asocialov.
      kazdy z nich ma ine potreby a hlavne ine sposoby ich presadzovania. to co je pre teba neunosne, je pre inych normalna vec.

• RE: RE: 29231

Reaguj

nonazdar (ID: 231)
        nonazdar | 9.6.2012 10:59
        spravne verejne priestransva patria širokej verejnosti, bez ohladu rasi, naboženstva, far.pleti...a.t.d...

• RE: RE: 29233

Reaguj

Jing Jang (ID: 193)
        Jing Jang | 9.6.2012 12:42
        To co si povedal je strasna hlupost.
        Nech si zberba zvyka na civilizovany zivot medzi ludmi, ktori ich zivia svojimi danami.
        Ak si nezvykmu, nech idu medzi seberovnych.

• RE: RE: RE: 29236

Reaguj

akoze | 9.6.2012 16:02
          zberba si uz zvykla, teraz sme na rade my.
          tiez z toho nemam radost, ale obavam sa, ze sa za par rokov nebudu budovat ploty okolo problemovyc komunit ale okolo civilizovanych.

• RE: 29239

Reaguj

poctivec (ID: 3222)
      poctivec | 9.6.2012 18:24
      Od zaciatku bolo jasne deklarovane o ake krizove centrum pojde...ze to nebude pre bezdomovcov...ale pre rodiny ktore sa ocitnu v zivotnej krize... .
      Otazka je co s bezdomovcami a asocialmi... ..mesta na nich nemaju nijake paky aby sa s nimi dal urobit poriadok... co im da mestska policia pokutu? ktoru nikdy nikto nezaplati??? alebo ich vyzenu z mesta??? oni sa nastahuju k toryse... potom ked ich vyzenu z laviciek pri toryse tak sa prestahuju k centrumu..a ked ich vyzenu odtial tak prejdu na sekcov...
      Alebo ma niekto nejaky navrh? riesenie?

• RE: 29361

Reaguj

sara (ID: 2503)
      sara | 14.6.2012 08:38
      predstav si, že by ľudia bývali podľa toho kde ich chcú. Si si istá, že aj teba na tvojom sídlisku chcú? ako môžeš hovoriť o slušných ľuďoch, ak sama nechceš byť tolerantná?
      No čo také zlé ti už tie ženy urobia. Bojíš sa, že ti nejaká zbalí muža?
      Každá z nás sa môže ocitnúť v podobnej situácii. A určite majú veľké starosti, prečo im namiesto pomoci treba ešte ubližovať. Ja na tvojom mieste sa idem s nimi zoznámiť a prinesiem aj staré veci pre deti.

• 29366

Reaguj

prešovčanka | 14.6.2012 12:07
        máš problém s porozumením textu? ja som nepísala svoj postoj k tomu, ale že chápem tých ľudí, čo majú negatívny postoj a vysvetlila som aj prečo... slušný a tolerantný sa vylučuje? tolerovať to, že tu ubytujú neschopné matky je v pohode, ale tolerovať negatívne názory, to už nie? o čom je potom táto jednostranná tolerancia?
        a nesúhlasím, že každá sa môže dostať do takej situácii, tam sa dostane len taká, ktorá to dopustí...

• RE: 29369

Reaguj

sara (ID: 2503)
          sara | 14.6.2012 12:51
          ak to dobre chápem, potom podľa teba napr. všetky rozvedené ženy sú neschopné manželky? každá z tých žien má určite svoj príbeh, tak tam choď, vypočuj si ho a až potom súď, pani dokonalá a schopná:-)

• 29232

Reaguj

prešovčanka | 9.6.2012 11:16
    pokiaľ niekto svojimi potrebami a spôsobom života obmedzuje alebo nejak ovplyvňuje životy iných, prečo by si mali ľudia na to zvykať? nech si každý žije ako chce, uspokojuje svoje potreby ako chce, ale nech tie pre nich normálne veci, ako píšeš, sa nijak mňa netýkajú...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia

• RE: 29237

Reaguj

akoze | 9.6.2012 16:16
      pretoze s tym nic nespravis. ak by si mala riesenie, tak ho navrhnes susedom a presadite ho.

• 29242

Reaguj

caeca (ID: 2462)
    caeca | 10.6.2012 08:42
    no neviem... ludia naozaj robia viac paniku, ako vedia o com to bude. Ja som navstivila Centrum Dorka v KE na KVP pred par mesiacmi, robi mi tam aj byvala spoluziacka (priamo medzi bytovkami- este som sa jej pytala ci to ludom vadi, tak ze nie, lebo nemaju s nimi problemy) a je to skvely napad pre rodinky, ktore sa dostali do zlej fin.situacie, a nemohli si dalej platit byt, pre matky s detmi, ... vobec tam nie su asociali, kriminalnici, .. (na to maju ine "centra") vid priklad: http://kosice.korzar.sme.sk/c/6410359/mladu-rom...

• asociáli a cikáni 29352

Reaguj

chachar (ID: 3389)
    chachar | 13.6.2012 17:02
    Za komančov museli takéto individua minimálne pracovať. Po novembrové vlády a následne EU si takýchto hýčka. Trošičku naznačili Francúzi ako je nutné s nimi naložiť, vzápätí ich EU schladila. Asociálov a cigáňov je nutné riešiť čím skôr a čo najviac radikálne a nezvratne. Napr: normálny človek vie načo myslím...

• RE: asociáli a cikáni 29353

Reaguj

poctivec | 13.6.2012 18:10
      toto nie je tema o asocialoch a romoch...
      toto je tema krizoveho centra pre ludi ktori momentalne potrebuju pomoc... matky s detmi...
      situacia v akej sa mozes raz ocitnut aj ty...
      btw... castokrat mas asocialov, alkoholikov hned za svojimi stenami ako susedov...ktori neplatia za byt, robia neporiadok, hluk atd atd atd...

• RE: RE: asociáli a cikáni 29354

Reaguj

gentleman (ID: 607)
        gentleman | 13.6.2012 18:24
        Vysvetli mi pojem - " ľudia čo sa nachádzajú v životnej kríze "

• RE: RE: RE: asociáli a cikáni 29355

Reaguj

poctivec | 13.6.2012 20:03
          nie je to o ludoch, ktori su na ulici roky...prave naopak..je to pre ludi, ktori sa ocitnu na ulici zo dna na den.. ako som spominal vacsinou matky s detmi...cielom nadacie nie je ubytovat tychto ludi na desatrocia.. do 4-5tich rokov odchazdaju zamestani s vlatnym riesenim byvania..tento projekt myslim funguje v troch mestach na slovensku uz dlhodobo..neboli a nie su ziadne problemy ani negativne reakcie..prave naopak... gestormi je napriklad nadacia usmev ako dar, ci nadacia DeDo...
          gentleman..myslim osobne ze kto nechce robit zle, ale ma zaujem o seriozne info si klikne na google.sk da si krizove centrum dorka..a vyhodi ti vymakanu stranku s kopletnymi info o projekte..alebo priamo oslovi zriadovatela...tam sa dozvie relevantne info..nie jedna baba na pisku povedala.. :)

• RE: RE: RE: RE: asociáli a cikáni 29356

Reaguj

gentleman (ID: 607)
            gentleman | 13.6.2012 20:14
            tam píšu toto : Krízové stredisko poskytuje svoje služby dieťaťu, ktorému bolo v záujme jeho priaznivého psychického, fyzického a sociálneho vývinu súdom nariadené predbežné opatrenie alebo uložené výchovné opatrenie - to znamená že to bude tzv. "polepšovňa"?

• RE: RE: asociáli a cikáni 29359

Reaguj

mocatko (ID: 36)
        mocatko | 13.6.2012 22:54
        vsimli ste si, je to pre matky s detmi - to znamena, ze zlyhavaju vo vacsine pripadov muzi, co je smutne:( mozno namet na dalsiu debatu preco je to tak...

inak gentleman skus navstivit podobne zariadenie v KE a vsetky tvoje otazky budu zodpovedane a myslim, ze k tvojej uplnej spokojnosti.

PRIHLÁSENIE

zabudol som heslo

Užívateľ neprihlásený. Registrácia

INZERCIA

ico

Reality: Predám (53658)

Ponúkame na predaj jednopodlažný 3-izbový rodinný dom - Ličartovce, okr. Prešov. Úžitková plocha 90 m2, pozemok 573 m2, čiastočná rekonštrukcia interiéru. Všetky IS + studňa, žumpa. Vykurovanie na tuhé palivo a gamatkami. Sčasti podpivničený.

0907030619 | ico | cena: 69.000,-€
ico

Reality: Predám (53295)

Ponúkam na predaj tehlový 2 podlažný rodinný dom v tichej lokalite na Rúrkach v Prešove. Úžitková plocha 2x80m2 - 5 izieb, hala, 2 kúpeľne, kuchyňa, suterén-garáž, kotolňa, práčovňa, pivnica. Vhodný ako 2 generačný so samost. vchodom. V záhrade skleník...

0917879833 | ico | cena: 128.000,-€
ico

Reality: Predám (53840)

2-izb. byt 48 m2 s loggiou 4 m2, po čiast.rekon. OV, 4/5, Prešov, širšie centrum. Jadro murované, izby nepriechodné, loggia situovaná z obýv. izby. V byte sú plast.okná, v obýv. izbe pláv.podlaha. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa. 2 pivnice

0907030623 | ico | cena: 46.900,-€
ico

Reality: Predám (53901)

Predáme novostavbu nízkoenergetického domu v Tichej doline v Prešove. Ide o skolaudovaný, atypický 3 izbový dom s možnosťou zmeny na 4 izbový. 1.podl. - kuchyňa s jedálňou, obývačka, WC, zádverie, 2.podl. - 2 izby so samost.kúpeľňami a šatníkmi, sut. -garáž...

0917879833 | ico | cena: 119.000,-€
ico

Reality: Predám (53695)

Stolnotenisovú halu v Prešove na sídlisku III. o výmere 1060 m2 na Mukačevskej ulici. Jedná sa o podnikateľsko-športový objekt s lukratívnou polohou v strede sídliska III. v Prešove v bezprostrednom susedstve cyklistického chodníka. http://www.halanapredaj.pis.sk/

0905324336 | ico | cena: 390.000,-€

© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov