Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
Diskusia k článku:

Desiatky Slovákov sa stali obeťami otrockej práce vo Veľkej Británii

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#52798
Desiatky Slovákov sa stali obeťami otrockej práce vo Veľkej Británii 52798
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 25.4.2015 08:24
Je zaujimave, že k temu še dajak ňevijadruju večne sťažovateľe - Polak, Wewnk, Dubovcova, ... aňi depše, demarše z Bruselu, Vošinktonu na marginalizovanich ňechodza. Inakši maju rečoch o diskriminacii jak koza bobkoch. Chcu ľem €-čka na previchovu. Aj vajdove su cicho. Jak še starace o svojich marginalizovanich? Co ich ňeprevichovavace? Ľem každi z vas ma na sebe 3-4 kg zlata. Asi še vam na ňho skladaju zo socialnos. Bo kec je berouse, tha pred poštami take pričarňejše stoja a daco vibiraju. Samozrejme, kaliňakovci vtedi maju ine "dôležite úlohy"
#52800
RE: Desiatky Slovákov sa stali obeťami otrockej práce vo Veľkej Británii 52800
trex (ID: 653) | 1% Majster
trex | 25.4.2015 10:31
a preto
- Polícia je účelová inštitúcia vlády, ktorej úlohou je chrániť stranícke záujmy, politikov, spriaznených lobistov a podnikateľov a až v poslednom rade občanov či štátne záujmy.
- Indikátor dôvery verejnosti v PZ SR či subjektívny pocit bezpečnosti občanov boli nahradené niekoľkými dôležitejšími mediálnymi indikátormi:
- indikátor počtu vystúpení ministra a/alebo prezidenta PZ SR s bombastickými odhaleniami
- indikátor počtu mediálnych výstupov ostatných a slabšie cvičených policajných funkcionárov s odhaleniami "závažných trestných činov" v regiónoch socialne uplne zaostalych.
-Kvalita mediálnych výstupov dokáže prijímateľa pobaviť.
- zaverom---- Z dnešného pohľadu je jasné, že za posledných 25 rokov nemali naši zväčša skorumpovaní a privatizáciou nadopovaní politici záujem na silnej apolitickej polícii. Každé nové volebné obdobie bola polícia prelezená politickými nominantmi takmer do úrovne psovoda a na zvyšné miesta bol začatý nábor namiesto výberu. Polícia SR sa tak už od začiatku stala prostitútkou mocných a bohatých, z ktorých mnohí aj dnes derú parlamentné sedačky, miesto toho, aby na seba pracovali vo väzenskej fabrike a splácali neskutočné ekonomické a morálne škody, ktoré napáchali...next
#52799
52799
sekcovcan333 (ID: 4657) | 51% Pokročilý
sekcovcan333 | 25.4.2015 09:03
to na zaberoch boli riadni bujaci, ti cigani. Nezavidim policajtom, ked idu do osady, ake choroby donesu domov. Na sekcove som uz dlho nevidel byvat ciganske rodiny, az teraz pri Kahancovi jedna je na prizemi. Treba znizit od 3 deti system na vyrobu deti, ved uz neplati, mnozte sa a naplnte tuto zem. Donutit , aby ich deti cosi vystudovali. A tie verejne prospesne prace za 60 ejo vysmech a ponizovanie bieleho obcana... .v presove ak uvidim cigana pracovat za 60 e, tak to asi pojdem oslavit s Palim, do 4 cenovej.
#52807
RE: 52807
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 25.4.2015 17:54
Šak maľi bi štihle jak prucik. A su vižrete, aňi kark ňemaju a muša chodzic širokoroschodňe...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK