Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusná téma:

Vitazny 25. februar

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#64086
64086
nonazdar (ID: 231) | 5% Majster
nonazdar | 8.2.2017 13:56
Amen... .
#64085
RE: Správne píšeš ale 64085
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 8.2.2017 13:53 | reakcia na: tomas285 (8.2.2017 13:15)
Presne tak.
Podobnosc čiste ňe nahodna. Hitler kec še dostal k moci a mal prejav, tha kolo scenoch staľi ozbrojenci. Toto isto Stalin, toto iste aj sudruh Husak kec mal prejav vof fučikarni v Prahe po okupacii sovietskimi vojskami/kebi som to bul vtedik napisal, tha sudruh Pavol Mešťan še o mňe a o rodzinu postara, tak jak aj teraz, ľem še prikriva z inu zastavu aj s Alojzom Lorencom asi radzeľi Kalemu i Hranolovi/, tam tiž staľi kolo muru ľudove milicie zos samopaľmi a sudruh Biľak dal spoločansku objednavku na okupaciu. No aj terazki kec sudruhove Fico, Kaliňak a Gajdoš ohlasovaľi vzňik jednotki, tiž maľi kolo muroch ozbrojencoch, terazki z kuklami a tiž, že je na to spoločenska objednavka, co bi mal zverejňic, aľe toše ňikda ňestaňe. Co možeme pochvaľic totich pred ňimi, aspoň še ňemaskovaľi. V rodziňe mame bohate skušenosci koncntrakmi/ocec/ aj gulagami /striko/, obidvojo už ňežiju. Aľe tote obidvojo po 89 -tim das po dvoch rokoch povedzeľi, že toto ľem je pokračovaňe vladi sudruhoch. A možem povedzic, že maľi pravdu.
#64084
Správne píšeš ale 64084
tomas285 (ID: 2087) | -15% Praktikant
tomas285 | 8.2.2017 13:15
Najvecsi problém je Marxizmus a BoĽševizmus v skratke a úmysle : KOMUNIZMUS. On sa totiž zo spoločnosti nikdy nevytratil, len sa vyvynul do dokonalejšej podoby, aby bol ťažšie rozpoznateľný medzi bežným, priemerne vzdelaným obyvateľstvom.

Píšeš, že aby sa budúcnosť neopakovala ?

Je to ťažké ale dá sa to. MUSÍ VŠAK KAŽDÝ ZAČAŤ SÁM OD SEBAAVPRVOM RADE NEVOLIŤ BÝVALÝCH KOMUNISTOV A ANI ICH DETI !!! Nemožeš urobiť z capa zahradníka. Tieto idei boli vyvýjané za účelom vychovávať z ľudí robotníkov a vojakov, z tých inteligentnéjších vodcov a ideových učiteľov. Z hŕstkou, ktorá sa hodlala postaviť bolo kruto zaobchádzané (prenasledovanie ŠTB, mučenie, vykonštruované procesy a pod...). O tom asi nemusím písať a hlavne každému sú známe hesla : , ,Kto není z nami, je proti nám" alebo , ,Kto nestojí na chodníku, nemiluje republiku". Hovorím Vám, ani jeden zvrhlý režim, ba ani všetky na svete dokopy nemalí na svedomí toľko trpiacích a umučených, prenasledovaných a zabitích ľudí ako KOMUNIZMUS !!! Kto to nechápe alebo nechce pochopiť je buď komunista, alebo je tak hlúpy respektíve to nechce vidieť. Aj počas obdobia Hitlerovej NSDAP sa vyjadrili mnohý Nemci, že nieje problém v tom, že veci nevidíme ale v tom, že ich nechceme vidieť !!! Komunizmus je dokonca tak zvrhlý, že jeho , ,inžinieri" dokázali využiť v svoj prospech aj milíony obetí z radov nevinných židov, rómov, homosexuálov, svedkov jehovových, a tieto strašné zločiny využiť v svoj prospech, t.j. , popuilistickým sposobom sa uchopiť moci.

Akýkoľvek prejav nenávistí či už politickej, názorovej, rasovej alebo náboženskej alebo prezentácia krajných jednoduchých riešení možno nazvať extrémizmom. Fašizmus je svojim sposobom režim extrémistický lebo vedie k potláčaniu základných ľudských práv a slobod. Ale položte si otázku prečo vznikol ? Nebola to len nespokojnosť ľudí z abnormálmnou sociálnou nespravodlivosťou ? Ľudia deje sa skoro to isté, čo v počiatkoch vzniku fašizmu vo svete a majte oči na pozore. Budúcnosť sa nesmie opakovať ! Fašisti Vám pripravia jednoduché riešenia ale už nepovedia za akú cenu ! To zase využijú komunisti ktorý Vám zoberú to, čo fašisti nestihli !!!

V dnešnej dobe je veľkou obľubou písať o tom, že ten a ten je fašista ! Je ale to, že veci pomenujem také, aké v skutočnosti sú fašizmus ? Nie nieje ! Je XENOfÓBIA , keď vidím čo robia imigranti v Európe, keď vidím ako režú dzihádisti ľuďom hlavy a strieľajú na sebe bomby, páchajú útoky a odmietám utečencov s tých oblastí vo vlastnej krajine z preventívnych důvodov ? Ja nemozem prejsť do obchodu bez občianky, lebo na zastávi polícia a mám pokutu + idem s nimi na legitimáciu na stanicu, a imigranti (aj dziháídisti)si bez pasu a dokladov cestujú po EU a keď sa ozvem, musím byť označený ako extrémista ? Jé náboženský extrémizmus to, keď vzhľadom na geopolitické pomeri označím SR za kresťanskú krajinu ? Prečo proti mne ihneď sa vrhne 1000 bratislavských mimovládiek ?

Ale ak už označím žida ako zlo ! To už fašitmus a extrém je ! Ak oznáčím romov ako čierných grázlov - tak isto to už rasová nenávisť a neznášanlivosť je !!! Na takéto názory si ľudia musia dávať veľký pozor, lebo sú veľmi nebezpečné a skutočne čiara medzi zdravým naciolalizmim a extrémizmom moze byť tenká, stačí iba ako sa to hovorí, počúvať nesprávne alebo konať pudovo... . Myslým, že zločiny proti ľudskosti v hystórií by mali byť príkladom a poučením pre všetkých !!!
TAKTO možem pokračovať DO NEKONEČNA !!! O popieraní holokoaustu už ani nehovorím, tých by som dal asi všetkých pozatvárať na doživotie !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! ! No a čo, že tam možno nezomrelo 6000 000 ludí ale len 5,5 mil. , alebo podobne !!! ! Sakra ľudia, ak by tam zomrelo iba 100 ľudí,
stále to nemení ten dovod prečo boli zavraždený !!! Len a len pre svoju príslušnosť k rase, náboženstvu, orientácií alebo za svoj názor. Ja sa čudujem, že niekto má ešte gule toto otvárať... . .

Teraz naspat k téme a položme si teda otázku, v akom režime žijeme ? NIEJE TO TO, ŽE KEĎ NEPREFERUJEME , ,TEN SPRÁVNY" SVETONÁZOR, TAK SME HNEĎ V OPOZÍCIÍ ?

, ,ALIAS, NESTOJÍME NA CHODNÍKU, NEMILUJEME REPUBLIKU "

ČIŽE ŽIJEME V NEOBOĽŠEVIZME a NEOMARXIZME a ani si to mnohý z nás neuvedomujeme ! Bývalý a dnes len maskovaný komunisti pokračujú ďalej v svojej nadvláde, len čiastočne s prezlečeným kabátom a iným diktátom pokračujú v svojej nadvláde. Slovensku vládne neoboľševik schopný predať aj vlastnú zem. Stačilo ako o sebe prehlásil , že je kresťan a hneď prišla správa z pamiatkoveho ustavu v Prahe kde , ,Z náboženskou otázkou som vysporiadaný a zastávam prísne ateistické stanovisko" Ako mu ešte niekto dokáže veriť ? On úplne verejne klame a ľudia ho ešte volia ? Neoboľševizmus čistý...

Nakreslite hakový kríž a Vás idu odsudiť ale mne skor ide na to, že tisíce prešovčanov prechádzajú denne okolo pomníka v centre kde je vo výške kosak a kladivo zodpovedné za tie najvecsie zverstvá priamo a nepriamo páchane na obyvateloch planéty a toto nikomu nevadí ! No FUJ !!! !!! !!! !!! !!! !

Neobolsevikom odkazujem , že symbol pamiatky nemusí na sebe nosiť symbol ideového režimu potláčajúceho základné ľudske práva, hodnoty a slobody !!! !!! !!! !!! !

Uvedomte si to už a zamyslite sa nad sebou !
#64080
Vitazny 25. februar 64080
ucitel7 (ID: 4621) | 51% Profesionál
ucitel7 | 8.2.2017 10:35
uplynie uz 70 rokov.
odvtedy dlho vladli robotnici a komunisti.
vraj 400 rokov potrva, nez dobehneme Svajciarsko.
keby nebola diktatura z februara, keby nebola od 1968 diktatura Moskvy, keby nebol vladol Meciar, keby nekradol plukovnik 10 rokov, ake platy by boli na SVK?
neverim, ze sa dejiny opakuju, ale keby sa historia zopakovala, co by sme zobrali plukovnikovi a jeho mafii?

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK