Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusná téma:

Vladimír Mečiar - oslavy SNP (Jankov vršok)

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#66643
Vladimír Mečiar - oslavy SNP (Jankov vršok) 66643
deja_vu (ID: 543) | 29% Pokročilý
deja_vu | 30.8.2017 15:25
Vladimír Mečiar: Čím skôr Robert Fico skončí, tým lepšie pre Slovensko. On túto svoju tretiu vládu absolútne nezvláda. A tak tá vnáša toľko zla do spoločnosti, tak extrémne až nenávistne ju rozdeľuje, že sa tým Slovensko dostáva do stavu studenej občianskej vojny.
Mečiar kritizoval jeho politiku nasadzovania represívnych zložiek štátu (polícia, NAKA, prokuratúra) proti občanom, ktorí majú hoc aj nesprávne názory. Vyjadril svoj nesúhlas s jadrovou politikou Róberta Fica, je to zničenie slovenskej štátnosti.
"Ak teda tento vnútorný boj pokračuje, treba ho už skončiť jednoznačným víťazstvom národno – demokratických síl. Deliť sa dnes na profašistických, nefašistických, rôzne snahy vtiahnuť do procesu politického dozrievania a politickej zrelosti orgány činné v trestnom konaní nie je rozumné ani dobré… …ak vláda nevie a nemôže, nech odíde a nechá k moci tých, čo túto situáciu vyriešia."
Tiež Jozef Prokeš kritizoval odklon vlády Róberta Fica od demokratických princípov. Z tribúny pozdravil príslušníkov NAKA monitorujúcich zhromaždenie.

Video

https://www.youtube.com/embed/FxImiTEaufw?rel=0...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK