Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
Diskusia k článku:

Policajná frustrácia

Registrovaný a prihlásený užívateľ má možnosť jednotlivé príspevky hodnotiť.
Diskutujúci odoslaním príspevku potvrdzuje súhlas s Kódexom diskusie
#67844
Policajná frustrácia 67844
ObcanPO (ID: 5221) | 100% Začiatočník
ObcanPO | 20.1.2018 09:13
Narod je frustrovany z posobenia bielogolierovej mafie na cele statu vratane ministra vnutra a policajeho prezidenta. To, ze tato vlada z vychodu robi hladovu dolinu dokonca prispieva sikovnejsim a pracovitejsim obcanom peniaze za vystahovanie a prenechava obce romskemu etniku tiez napomaha problemu s romami. Apropo sudruh minister ma pod sebo romskeho splnomocnenca vlady a je tam uz 12 rokov, tak by uz bolo nacase, aby si dal dokopy aspon svojich podriadenych. A kde je schvalena mobilna stanica PZ? Prepacte pan veduci KR, ale kolkych politikov ste obvinili z kypovania hlasov v romskych osadach? Alebo sa nedalo, lebo kopali za spravnu stranu?
#67845
mala exkurzia do 67845
trex (ID: 653) | 1% Majster
trex | 20.1.2018 13:12
doby nedavno minulej

--v lete 2012, čo dve zúfalé učiteľky z Dobšinej napísali otvorený list o katastrofickej situácii s cigánskou mládežou v školstve.
-- nepripravenosť detí na vyučovanie, zanedbaná hygiena a výchova vedú k rastúcej agresivite žiakov, sexuálnemu obťažovaniu spolužiačok i učiteliek, budúcich školáci z radov ciganov nedokážu udržať v ruke ceruzku, nakresliť vodorovnú či zvislú čiaru, nepoznajú farby, tvary, nevedia po slovensky, ich slovná zásoba v je úbohá... .
-- Bojovník proti asocialnym cigánom je extrémista, rasista a nacionalista. Keď nie si cigán ale si biely Slovák, nemôžeš sa stať obeťou rasovo motivovaného útoku... .next
#67846
67846
ObcanPO (ID: 5221) | 100% Začiatočník
ObcanPO | 20.1.2018 15:25
Zatial ani jedna vlada nema zaujem naozaj riesti tento problem a zlyhavaju prave ti, ktori to maju v naplni prace a este k tomu vyplakavaju v mediach, ako nic nemozu robit. Pritom staci pozriet do Raslavic alebo Spisskeho Hrhova a pochopia, ako to robit. Ale je jednoduchsie z BA robit nezmyselne projekty a vyciciavat EU fondy, ako realne riesit tentobproblem samozrejme aj s doslednym vybucovanim zakona. Ale nech pan veduci napise, kolko obcanov sedi za vyrubovanie Slovenskeho raja, alebo aspon vykonava verejnoprospesne prace. Kolkych Romov zatkli za uzeru, incest, kradeze, korupciu pri STK, kolkym strhli nelegalne obydlia. Nechali to zajst prilis daleko. Naposledy Dzurinda s Kanikom aspon nieco podnikli.
#67847
67847
xelen (ID: 735) | 22% Majster
xelen | 20.1.2018 15:26
No daktorí ľudia sa dajú ľahko zaslepiť. Poďme do rómskej osady a zjednodušme, že všetci Rómovia sú osadníci a len cigáni + Radičovej vláda + hospodárska kríza z roku 2008 môžu sa korupciu, predražené CT, nevzdelané deti, na západ unikajúce mozgy a za nízke platy.

Známy je príklad Špišského Hrhova, kde úspešne funguje podnik zamestnávajúci predtým problémových Rómov. Zázraky sa dajú robiť. Musí tam však byť kvalitný človek, komunita. Tam nepomôže viac policajných autíčok, či obuškami zmlátení osadníci. Za málo peňazí sa dá spraviť veľa muziky, ak rezort spravuje skutočný manažér a nie dajaký čiernokňažník.

A ešte pre alternatívnych, Andrej Kiska a jeho téma na stretnutí s G. Sorosom v septembri 2017:
"Krátku diskusiu o rómskej problematike sme mali aj s podnikateľom a filantropom Georgeom Sorosom. Stretnutie inicioval na základe minulotýždňovej titulky v New York Times, kde písali o úspešnom príbehu Rómov v Spišskom Hrhove. Už roky sa jeho nadácia venuje práve rómskej problematike."

Kto chce, pomáha a kto nechce, aspoň straší.
#67851
Riešeňe je jednoduche 67851
Hangari (ID: 287) | 16% Idol
Hangari | 20.1.2018 18:27
zakoni maju placic pre šickich.
Ander zos Ďurim naj prescahuzju sidlo do Jarovňicoch, Sečovcoch, ...kec su davki.
Aľe ňeznam či sce sebe to všimľi, jake krasne domi sebe stavaju. Tak kukajce popri štreke kec budzece cestovac-SNV, Markušovce, Vitkovce, Chrasť n/Hornadom. I vof vlaku cestuju za robotu, hlavňe mlade, krasne poobľikane, dakedi kus hlučňejše, aľe taku maju naturu. Kediška vof ješeňi som cestoval zos ZA šednul som sebe do kupečka a tam šedzel taki das 55 ročni rom. Daľi sme še do reči a hvari mi idzem zos roboti. Aľe pul roka som ňerobel bo som bul vof Kanade u sinoch 5 -och ma a maju firmu co robia v domoch, vodu, eltriku, kachľički, ... Preco to u nas ňerobia? Mušeľ som ho pochvaľic. Ňeznam, že tote druhe co dajak še im ňechce, to od ňich ňeodkukaju. A tote bi im maľi robic osvetu.
#67854
jedna otazka Kalinakovi 67854
obcan111 (ID: 4575) | 56% Majster
obcan111 | 21.1.2018 11:44
otazka pre Kalinaka, certa so svatoziarou.
Co by si robil, keby si bol cigan v osade, aby si normalne zil?
Zajtra vstanes, je pondelok a nemas co zrat, ani psa malamuta.

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný a prihlásený používateľ.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK