obsah:

dnes je Streda - 23. máj 2012 - Želmíra | zajtra Ela

PIS.sk

Diskusná téma: Predavačky v Tescu

• Predavačky v Tescu 17051

Reaguj

Danka44 (ID: 2501)
    Danka44 | 8.6.2011 10:52
    Dnes som výnimočne bola nakúpiť v Tescu v meste kde neradá chodím ale trebalo.
    Ale to akou závratnou rýchlosťou blokovala predavačka bolo katastrofálne. Mladý brigadník obslúžil 4 a ono 1 osobu.
    Nechapem ako môžu zamestnavať takú osobu. Verím tomu že keby chcela dalo by sa to aj rýchlejšie je mi jasné že za také peniaze sa ani robiť nechce ale toto bol extrém.
    Tiež som bola predavačka ale tak snahu som prejavila.

• RE: Predavačky v Tescu 17074

Reaguj

Pietro (ID: 650)
      Pietro | 8.6.2011 16:38
      A co tak si priznat ze kazdy z nas raz musel nejako zacat a zvyknut si.

• RE: Predavačky v Tescu 17139

Reaguj

hana (ID: 2611)
      hana | 11.6.2011 18:39
      A co vam vari tak vynimocne "trebalo" z toho OD Tesca ze ste taka znechutena??? ? Ja ked idem na nakup a postavim sa do radu tak predpokladam ze niekto predomnou nema zvažene, alebo plati z kartou alebo zakaznik predomnou sa jednoducho pride ukazat že on je PAN a predavacky alebo pokladnicky su nic... ...ale napriek tomu su predavacky a pokladnicky zvlast mile usmievave podakuju a rozlucia sa pekne, co v inych obchodoch ale aj v hypermaketoch sa mi to nestava. Viete mila pani asi vas nebavila praca z ludmi ked uz nie ste predavacka a SNAHA je velmi malo to treba mat v sebe. A v od TESCO vy neviete co su to extremy, ste to nezazili... . Moja rada kde sa mi nepaci tam nechodim ani nezavadzam... Majte sa pekne

• RE: RE: Predavačky v Tescu 17362

Reaguj

Danka44 | 17.6.2011 16:34
        tak nič Vás do toho nieje čo mne trebalo z Tesca a pre mna je predavačka rovnaká funkcia ako riaditeť firmy a inak mila pani hana mna práca s ľuďmi baví a teraz predavám vo vlastnom obchode a som milá a šikovná predavačka ak by Vás to zaujímalo.
        Ja nenadávam všeobecne na predavačky mne len vadila jedna jediná čo bola očividne predurčená na inú prácu.

• RE: RE: RE: Predavačky v Tescu 17364

Reaguj

nonazdar (ID: 231)
          nonazdar | 17.6.2011 17:16
          a na aku?

• RE: Predavačky v Tescu 17277

Reaguj

sara (ID: 2503)
      sara | 16.6.2011 10:11
      mne osobne nevadí čakanie, aspoň sa po xcelodennom zhone v kľude vydýcham, ale štve ma ak ma predavačka začne presviečať, že to nie sú červené jablká, ale jablká napr.fuji. Asi viem prečítať z akej bedničky ich beriem, nie? Neznášam, keď sa robia múdre a robia z ľudí idiotov.

• RE: RE: Predavačky v Tescu 17327

Reaguj

kama (ID: 2610)
        kama | 16.6.2011 18:23
        oni nerobia z ludi idiotov, ludia ich zo seba robia samy
        ked ta predavacka vidi, ze tie jablka su ine, tak je jej povinnostou to dat na spravnu mieru...ak to neda, ju kvoli tomu vyhodia ak jej na to pridu..a ja ked niekde pridem, tak drzim pysk a nevyskakujem..ona zrejme vie, co tam vidi

• RE: RE: RE: Predavačky v Tescu 17351

Reaguj

sara (ID: 2503)
          sara | 17.6.2011 12:22
          o tom silne pochybujem!

• RE: Predavačky v Tescu 25121

Reaguj

Denisa22 (ID: 3171)
      Denisa22 | 1.2.2012 14:12
      Ide o to , že každe, u s anedá vyhoviet, niekomu vadi ze sa blokuje rychlo a niekomu zase pomaly...popri tom predavacky o tom nerozhoduju.. ale blokuju podla situacie. ak je enormne vela ludi tak musia blokovat co najrychlejsie aby sa tam ludia nekopili.. a ke dje ich malo tak maju cas aj na oddych a pomale blokovanie.. cely tento svet je uponahlany tak preco si neoddychnut pri nakupovani?? ci vsetci chcete prezit rychly zivot a ked pride cas na oddych tak si mozte vychutnat az v truhle ?? to ze sa vam nieco nedari ked zacinate s tou pracou, neznamena ze s ananu nehodite.. vezmite si autoskolu.. kolkokrat vam zdochol motor, kym ste sa naucili pohynat a nevzzdali ste to... tak berte ohlad aj na druhych!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!

• RE: Predavačky v Tescu 25156

Reaguj

tak-tak (ID: 199)
      tak-tak | 2.2.2012 11:21
      ... .ty si iste NAJDOKONALEJŠÍ človek pod slnkom

• RE: RE: Predavačky v Tescu 25157

Reaguj

tak-tak | 2.2.2012 11:23
        ...myslim danka44

• 17053

Reaguj

fleš (ID: 594)
    fleš | 8.6.2011 11:41
    Mozno bojovala o cenu OD Tesco :) o najpomalsiu predavacku.
    A ano lezernost predavaciek je fajnova. Este ze chodim do hyperu do samoobsluznej pokladne :) a potom cas straveny pri pokladni je minimalny alebo podla mojej casovej derivacie drahy a pohybu :).

• 17063

Reaguj

jozo (ID: 71)
    jozo | 8.6.2011 14:13
    Ja obdivujem týchto pracovníkov a zároven im skladám poklonu, pracovať za takú mzdu, pri takých podmienkach a pri tak náročných zákazníkoch... :)
    Jedna rada - ked sa vám tam nepáči, chodte inde. Je to súkromná firma, nie štátny podnik. Trh a konkurencia chválabohu fungujú u nás dobre... .

• RE: 17085

Reaguj

zuzula (ID: 140)
      zuzula | 8.6.2011 20:09
      no nemalo by to byť naopak? ked sa jej nechce pracovat tak nech si najde inu pracu? aj ked ja mam radšej pomale predavačky ako tie v kauflande blokuju jak besne , tovar na kope - nakladam aj ja aj manžel a aj tak nestihame a ona ani boha neprestane blokovat aspon na par sekund.

• RE: 17104

Reaguj

timec (ID: 263)
      timec | 9.6.2011 15:24
      ... Jozo, krasny priklad pristupu a pohladu na vec...fakt dakujem, uz som ani neveril, ze sa na slovensku s niecim podobnym stretnem... :)
      ..jedna vec je pracovat za taku mzdu, druha vec su podmienky a dlhe zmeny, ale najdolezitejsia vec su dementni slovenski zakaznici... . ludia, konecne sa uvedomte!!! !.. ...kazdy sa vkuse ponahla...ked sa ponahlas, nechod do tesca!.. .vbehni do vecierky, zober chlieb a tahaj domov... .ked ides do tesca, uvedom si, ze je to trosku vcasi super/hypermarket, kde vsetko trosku dlhsie trva, kde je vela ludi, kde si treba obcas vystat rad na pokladni, kde ti tovar blokuje clovek, na ktoreho sa uz pred tebou vykricalo X ludi lebo bud blokoval pomaly, alebo rychlo, alebo mu zmatkovala pokladna, skener, vaha, robil chybak, storno a podobne... .ten clovek by pracoval na 100% celu zmenu, keby nezazival kretenov, ktori su stale s niecim nespokojni a nikto si nikdy v zivote nevazi, co prenho ti ludia robia...chod a nablokuj si na samoobluznej pokladni...nepojdes... .lebo to je na teba velmi zlozite, co? :)...
      ...tiez rpacujem v jednom velkom supermarkete, sice to nie je tesco, ani nic podobne, uplne iny sortiment, ale princip je ten isty... .ludia vecne nespokojni, nikto nie je schopni normalne si naukladat veci na pas, nikto nie je schopny dodrzat vyznacenu diskretnu zonu, aby necumel druhemu do penazenky alebo na pin kod, nikto nie je schopny nakladat si nablokovany tovar...ten sa nenalozi, zacne sa blokovat dalsi, ten to nema kam dat, miesa sa to a tak dalej a tak dalej... .nie som sice pokladnik, ale mam skusneosti so zmenaim aj na pokladni..a verte mi, nie je to chyba pokladnikov... .pred cca 3 tyzdnami som bol na vypomoc v jednom z nasich supermarkteov v CR...pracovalo vsetkych 20 pokladni naraz, kazdy robil co mohol, aj tak sa tvorili skutocne dlhe rady a ludia cakali aj 15 minut...aj viac...no nikto z nich nezabudol pozdravit pokladnikovi, kazdy vedel, co a akolko ma nakupene, vedeli si nalozit veci na pas, vedeli si ich oddelit a slusne, seriozne, doslova uctivo komunikovat s pokladnikom... .a verte mi, ze v takych podmienkach poda aj ten pokladnik uplne iny vykon ako u nas... .cize, prosim vas, najblizsie ked budete dlho cakat, ked sa stane nejaka chyba na pokladni, alebo ked to tomu cloveku bude dlhsie trvat, prosim, skuste sa zhlboka nadychnut, usmiat sa a neriesit to...verte mi, tym, ze tam spravite scenu, zbytocne uskodite svojmu zdraviu, jeho zdraviu a hlavne...uskodite ludom, ktori k tej pokladni dojdu po vas...ten clovek, ktory tam blokuje, nie je stroj..tiez to je len clovek...prosim vas, skuste aspon raz pekne pozdravit, usmiat sa brat ho ako rovnocenneho cloveka...uvidite..ked sa zmeni pristup zakaznikov, zmeni sa celkovy dojem z nakupovania... .neskodme sami sebe!.. . :)

• RE: RE: 25158

Reaguj

tak-tak | 2.2.2012 11:26
        timec 100% suhlasim, chyba tolerancia, empatia... ..a kazdy (danka44) "mudry jak radio"

• ono tam je viac veci 17065

Reaguj

johnnysvk (ID: 172)
    johnnysvk | 8.6.2011 14:40
    tiez som bol v pokladni v tescu no a tam moze byt viac veci preco bola tak pomala ktore nevidis zo svojej strany, nemusel jej ist pas, alebo ludia zabudli povazit zeleninu, nejake storna mohla mat, lebo viem ake to tam je, nastastie bude mozno do 3 rokov new tesco :)

• RE: ono tam je viac veci 17081

Reaguj

jozo (ID: 71)
      jozo | 8.6.2011 18:37
      áno, nové tesko prešov potrebuje ako soľ. prídzeš večar a šecko už vykupeno.

• 17071

Reaguj

nonazdar (ID: 231)
    nonazdar | 8.6.2011 15:25
    gold tesko

• RE: 17075

Reaguj

peko (ID: 92)
      peko | 8.6.2011 16:40
      nikto nerad čaka v rade, ale je tu veľa dôvodou prečo je to tak. Poniektorý z nás by najradšej nakupovali rovno z auta. Každy sa ponahľa aby potom niekde čakal a potom to všetko tak vyzera či na ceste, v urade , obchode. Trochu normalnosti by nezaškodilo.

• 17082

Reaguj

gerard4 (ID: 64)
    gerard4 | 8.6.2011 18:46
    To nie je nic, v UK som sa stretol s tym, ze predavacka zaspavala po kazdom druhom zakaznikovi v tescu, normalne na stolicke zaspala a nikto sa neplasil, netrhal, neponahlal, pockali, kym sa zobudila... ;)

• RE: 17094

Reaguj

andrej (ID: 1094)
      andrej | 9.6.2011 11:40
      Jasné, jasné.

• RE: RE: 17100

Reaguj

gerard4 (ID: 64)
        gerard4 | 9.6.2011 13:38
        Tak si tam skus zajst v Cirencestri... normal zaspavala a na pase tovar, ale pohodka pokoj anglicana je nieco obdivuhodne...

• 17120

Reaguj

Danka44 | 10.6.2011 09:53
    Tak mojí milí ja rozoznám ked je niekto unavený ked už ma toho dost ja som tahala 12-stky viem čo to je o tom by som tu nepísala ale ta pani s úsmevom na tvári a maximálnou ležernosťou si ťukala a mladučký brigadník čo robí ešte za menej sa snažil ako sa dalo. Mne nevadí stáť v rade mne vadí arogantná predavačka ktora ma na háku. A do Tesca v meste nechodím kôli kvante spoluobčanov nedá sa tam dýchať.

• RE: 25119

Reaguj

Denisa22 | 1.2.2012 14:05
      Ked si tak skusena, tak by si mala vediet ze brigadnik je lepsie plateny ako staly pracovnik... napriklad pracujem v nemenovat hypermarkete ako brigadnik a mam 2,33 na hodinu a staly pracovnici maju len 1,83 a mozu robit len 5 dni v tyzdni a po 7 hodin tak potom si to vyrataj.. ze kolko vlastne zarobia..

• RE: RE: 25120

Reaguj

Denisa22 | 1.2.2012 14:06
        a este brigadnici chodia na 4 - 5 hodin (preto su zhavy, a este su aj mladi) a len na pokladni blokuju, okrem toho staly pracovnici nie su len na pokaldni ale aj na obchode a plus plno dalsich veci robia.. takze sa necudujem ich unave..

• 17136

Reaguj

kama | 11.6.2011 18:08
    Jozo, dakujeme :) ja by som tam všetkých mudrcov posadila, nech si to každý vyskúša, ako tam je "skvelo" sedieť a počúvať tie až primitívne reči akože "múdrych" zákazníkov...a zase nedá sa porovnávať nejaký brigádnik, ktorý si príde odkrútiť štyri hodiny a stará pani, ktorá vďaka dnešným zákonom musí robiť, aj keby už nechcela, ale do dôchodku ešte ísť nemôže..a potom, čo by sa trhala...robím len do výšky svojho platu predsa..a ten brigádnik bohužiaľ dostáva viac pre info niektorých ako ona..tak to je..

• RE: 17196

Reaguj

3nity (ID: 526)
      3nity | 13.6.2011 18:40
      Moj syn ma povinnu praxc v Tescu, chlapec stoji 6 hodin na nohach a za nic, nedostavaju ako ziaci ani korunu, ma to ako povinnu prax. Kolko krat dojde domov , tak rozprava ako sa chovaju zakaznici, musi byt mily voci zakaznikom, dat im to co pytaju. Pocas praxe bol na mase udeninach a dosiel tam jeden pan, ze chce salamu, ale nie od brigadnika ci studenta co je tam na praxi, nakolko maju vysacky na trickach, ze je ziak na praxi a uci sa, nikdy nemal problem s nikym ani mne nevadi, ked idem na nakup a ci ma obsluzi, student na praxi, ci predavacka co je tam 10 rokov, vzdy si myslim, ze ludia maju byt k sebe slusny a tolerantny, ale ten pan vynadal mojemu synovi za pultom bezdovodne, ze je nula a buzerant, ze od neho salamu nechce , ale majsterka, ze nech ho necha, ze je to zakaznik nas pan, nakolko syn mu chcel nalozit, ze co mu nadava, ze aka on je nula, mna ako matku to dost zabolelo, lebo viem, ze sa tam narobia dost a pride zajaznik, ktory si lieci svoj pocit menejcennosti na personale.

• RE: RE: 17201

Reaguj

Char (ID: 560)
        Char | 13.6.2011 20:22
        Tvojho syna ucia v skole dobre, ze k zakaznikovi ma byt mily, a to aj pri protivnom zakaznikovi.

Pokial si Tvoj syn z tejto prihody zoberie aj to, ze nabuduce, ked bude stat pred pultom tentoraz Tvoj syn ako nervozny zakaznik, tak bude tiez slusny a tej "nule" a "buzerantovi" za pultom nevynada. V tom mu drzim palce, aby to tak bolo.

Teraz zovseobecnim. Mnohi z nas mavaju problem sebavedomo, ale pritom aj slusne a asertivne reagovat na hulvatov. Da sa to naucit a ak ma clovek vychadzat z ludmi, je to uzitocna znalost.

Na vacsinu hulvatov to funguje, ostatnych by mala z obchodu vyviest ochranka, aspon tak nejako to je v jednej prihode z webu.

Nuz a k tomu, co pises, ze tam stoji "za nic" by sa dalo tiez nieco napisat.

• RE: RE: RE: 17217

Reaguj

3nity (ID: 526)
          3nity | 14.6.2011 09:37
          No neviem, asi skola ma zato nieake peniaze, neviem az tolko, ze za dva roky co praxuje v Tescu dostal chlapec teraz 12 eur, ale aj to ho velmi potesilo.

• RE: RE: RE: RE: 17220

Reaguj

andrej (ID: 1094)
            andrej | 14.6.2011 12:13
            Myslím, že nielen škola za to berie niečo od Tesca. Ale aj Tesco za to berie niečo od štátu. Veď by boli hlúpi ak by to robili zadarmo. :)

• RE: RE: RE: 17228

Reaguj

Danka44 | 14.6.2011 13:56
          pekne napísané

• hech 17222

Reaguj

zajacpo (ID: 1792)
    zajacpo | 14.6.2011 12:39
    tesco je vo vseobecnosti pri pokladniciach nejake spomalene. Ked si vsimnes rozdiel Tesco a kaufland tak je markantny. Tazko povedat v com to je. No zmerat sa to da ;) Zrejme v tescu robia viac zbytocnych pohybov :) Mna hlavne irituje ked debilkovia si idu nakup platit stravnymi listkami. To by som zakazal alebo dal aspon moznost platit takto len pri jednej pokladni. Vseobecne efektivita prace pri pokladni v tescu je na bode mrazu.

• RE: hech 17230

Reaguj

Jaga (ID: 779)
      Jaga | 14.6.2011 14:42
      Váž slová a tých debilkov si odpusť. A neviem, kde sa všetci tak ponáhľate, veď do cieľa dôjdeme všetci.

• RE: hech 17238

Reaguj

hOVADo (ID: 895)
      hOVADo | 14.6.2011 20:04
      kebi ši nebul ti debilko, ta bi ši placil cez samoobslužnu pokladňu

• 17225

Reaguj

zuzula (ID: 140)
    zuzula | 14.6.2011 12:49
    tak v kauflande to frči- ale zasa kolko krat mi zničili tovar to ani nehovorim. šialena rýchlost

• RE: 17242

Reaguj

kama | 14.6.2011 22:00
      tak v tescu su kontrolovane namatkovo, aby zaobchadzali s tovarom opatrne..

• ...... 17234

Reaguj

peko (ID: 92)
    peko | 14.6.2011 19:10
    ešte na margo pokladničok. Zabudli sme že primaju platby a to cash, stravne listky, darčekove kupony , platba kartou a pod. Ak by mali minusový rozdiel v kase na konci šichty , hadajme kto to doplati a to je jedno či brigádnik alebo " original " zamestnanec.

• RE: ...... 17241

Reaguj

kama | 14.6.2011 21:58
      presne tak

• 25145

Reaguj

werty (ID: 439)
    werty | 1.2.2012 21:12
    Brigadovala som v hyper-TS, a mali tam cca 4 roky dozadu neskutocny bordel, pravidelne sa na mna vykricali zakaznici ze maju inu cenu ako na regali, az na jedneho pana raz, ktory bral 10 kg muky a mal vacsiu cenu pri pokladni, povedal mi, aby som zavolala veducu, ze ja za to nemozem a tak ju zjazdil " ze kolko ludi chcu okradnut kym vymenia cenu aj v pokladni a nie len v regali" ale to bol jeden jediny zakaznik za tie 3r co som tam brigadovala. Dalsi problem bol, ze vela veci nemalo kody a tak som musela stale cakat, kym mi to niekto pojde najst na plochu ten isty tovar a vsetci hundrali, ale za to som tiez nemohla. Snazila som sa robit maximalne rychlo, a vela krat mi ludia hovorili, ze si nestihaju davat do tasky. Takze ludom nevyhoviete, tomu komu ide o 20 min a nechce stat vonku sa neponahla. Ale je pravda, ze kazdy blokuje inou rychlostou teraz sa stale pozriem dopredu za pokladnu na rychlost predavacky kym sa postavim do radu (ak sa ponahlam na bus) uz sa mi par krat osvedcilo postavit sa do dlhsieho radu s rychlou obsluhou ako do kratsieho s pomalou...

• 25146

Reaguj

Roobert (ID: 2742)
    Roobert | 1.2.2012 21:35
    ludia a kam sa tolko ponahlate??? este aj blokovanie v pokladni vyzera ako zaujimava cinnost a ja sa rad pozeram ako sa blokuje moj tovar, normalne sa v tom kocham. je to parada. zivot je krasny, treba si ho uzivat plnymi duskami a nie sa stale niekam ponahlat...

Pridať diskusný príspevok môže len registrovaný prihlásený používateľ. Registrácia

PRIHLÁSENIE

zabudol som heslo

Užívateľ neprihlásený. Registrácia

INZERCIA

ico

Elektro / PC: Predám (45945)

Lacno predáme pokladňu Elcom Euro 2000T - digital 2 x termopáska, nie je fiskalizovaná.

0905890506 | cena: dohodou
ico

Reality: Dám do prenájmu (43410)

Priestory v administratívnej budove v širšom centre na Plzenskej ulici č.2. Výhodná cena nájmu vrátane kvalitného internetu v cene nájmu.

0905324336 | ico
ico

Reality: Dám do prenájmu (46479)

Posledná kancelárska miestnosť o výmere 58 m2 v CENTRE TS7 uprostred mesta Prešova. 1. Poschodie, terasa s výhľadom do záhrady, parkovanie v cene.

0905890506 | cena: dohodou

© Copyright 2000 - 2011 Vádium s.r.o., Prešov