Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

II. hradný ples

II. hradný ples Ples pre chrabrých mužov a pre dámy, ktoré majú rady hrady.


Chceme spojiť prezentáciu záchrany Šarišského hradu za uplynulý rok spolu so zábavou pre všetkých jeho fanúšikov.


Miesto
VŠ internát na ul. 17. novembra v Prešove


Program
Pred plesom o 17:00 premietneme videoprojekciu o prácach na záchrane hradu za uplynulý rok. Zážitky, zaujímavosti, čo priniesli archeologické výskumy a podobne. Oceneníme hradných robotníkov. Hlavným ceremoniálom predstavíme zámer Prešovskej hradnej cesty. Nebudú chýbať brušné tanečnice a vystúpenia šermiarov.


Hudba a spoločné stoly
Ples otvorí Chorus Via Misica. Za dvorného zabávača, majstra hudby a svetelnej šou bol pasovaný DJ ŠPIČKA. Záujemcovia o spoločný stôl nahláste prosím počet osôb najneskôr deň pred plesom na č. 0911-663377.


Jedlo, pitie, šatňa
Plesové menu tvorí: prípitok, večera, káva, víno a minerálka. Druhá večera formou švédskych stolov (teplý a studený pult). Požiadavku na vegetariánsku alebo bezlepkovú večeru je potrebné ohlásiť minimálne 2 dni pred plesom. Počas plesu bude otvorený bufet (pivo, alko, nealko) avšak prípusné je doniesť ochutnať aj moky z vlastných zámockých pivníc a páleníc. Pri vstupe bude šatňa s obsluhou a tiež k dispozícii komnata na prezlečenie.


Parkovanie, doprava, nocľah
Na blízkom parkovisku je dostatok miesta pre koče aj autá. Účasť na plese potvrdili aj hostia z okolitých žúp, hradov a zámkov a isto sa nájde spôsob, ako si pomôcť s dopravou. Možnosť ubytovania pre hostí ponúka študentský domov, nocľah je potrebné rezervovať si individuálne, v dostatočnom predstihu. Bližšie informácie na stránke študentského domova.


Vstup na ples: 20€
(V cene prípitok, 2x večera, káva, víno, minerálka)


Viac info na http://www.hrad.wbl.sk/

Pridal: Redakcia PIS
2285
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK