Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

PHJ 2014: G.O.D.´s.

PHJ 2014: G.O.D.´s. Sála PKO * Vstupné: 5, - €


G. O. D. ´s. je mladá slovenská gospelová formácia, ktorej korene sa nachádzajú v dominante šariša - Prešove. Jej zakladateľkou a umeleckou šéfkou je Jana Tomko Ferenčíková, pre ktorú je gospelová hudba životnou filozofiou. Formácia vznikla pred siedmymi rokmi a tohtoročný aprílový koncert v rámci Prešovskej hudobnej jari bude narodeninový. Vo viac ako hodinovom programe zaznejú piesne popredných svetových umelcov tohto žánru, spestrením budú aj komerčné skladby Michaela Jacksona, Whitney Houston a ďalších . Výraznou posilou zboru je Petra Ferenčíková, ktorá okrem spevu, ich sprevádza na klavíri.


G. O. D. ´s - napriek svojej kratkej kariére zaznamenali množstvo úspechov aj v zahraničí. Najnovším je cena GRAND PRIX za najlepšieho interpreta, ktorú získali v susednom Poľsku. Na slovenskej scéne si upevňuje svoje postavenie vďaka kvalitnému vokálnemu prevedeniu. A cappellový spev a gospel je pre spevákov vášňou a potešením.


Koncert s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR.

Pridal: Redakcia PIS
1057

Park kultúry a oddychu

Sídlo (adresa):
Hlavná 50, 080 01 Prešov
Telefón:
051/77 237 41-2
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.pkopresov.sk
Facebook:
Park kultúry a oddychu
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK