Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav
udalosť sa už konala

Ryba v trojke

Ryba v trojke Kriminálna komédia.


Vstupné: 15, - € v predpredaji; (17, - € pred predstavením)


Hrajú: Jozef VAJDA, Zdena STUDENKOVÁ, Zuzana KOCÚRIKOVÁ, Mária KRÁĽOVIČOVÁ (Všetci členovia Činohry Slovenského národného divadla v Bratislave.)
Réžia: Peter MIKULIK
Hudba: Braňo KOSTKA


Mimoriadna udalosť! Pri príležitosti vzácneho životného jubilea pani Maríny Královičovej uvádzame hrôzostrašnú komédiu o tom, že podceňovať sluhov sa nevypláca. Príbeh o vysoko podozrivej afére, ku ktorej došlo v roku Pána 1838. Tri obstarožné sestry Heckendorfové, bohaté majiteľky akcií významného pivovaru, sa ako vždy, uchýlia na leto do svojho vidieckeho sídla neďaleko mesta Neuruppin. Je tu s nimi však verný Rudolf, ktorý zastáva v službách, ktoré trvajú už tridsať rokov, "dievča pre všetko". Sťahuje nábytok, nosí kufre, nakupuje, varí, obsluhuje a poskytoval i služby intímneho rázu, ktoré slečny zaväzovali... .
Po 30 rokoch vernej služby však Rudolf prichádza s myšlienkou splatenia všetkych záväzkov, ktoré voči nemu sestry majú. A tie zas prichádzajú na obludný plán. Lenže kto inému jamu kope...

Pridal: Redakcia PIS
1008

Kino SCALA

Sídlo (adresa):
Masarykova 7, 080 01 Prešov
Telefón:
051/77 237 41-2
Mobil:
0905 496 721
E-mail:
WEB:
http://www.pkopresov.sk
Facebook:
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK