Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Autosalón

Autosalón Výstava Autosalón Prešov 2014 je medzinárodnou prezentáciou vystavovateľov automobilov, motocyklov, Agro techniky, príslušenstva, garážovej, servisnej techniky a výrobkami ľudových remesiel.


Na tohtoročnej výstave sa odprezentuje 20 vystavovateľov áut s počtom viac ako 200 vystavených áut.


Okrem toho sa opäť tento rok na autosalóne uskutočnia aj Májové či Farmárske trhy, akcia Dovolenky 2014, Agro-truck salón, Veteráni, Tuning áut, prezentácia folklórnych vystúpení a veľa iných obľúbených sprievodných akcií.


V piatok sa od 15.00 hod. pred MsÚ Prešov, Hlavná 73, uskutoční prehliadka veteránov. Následne sa prehliadka spoločne presunie k Mestskej hale.


Do Prešova zavíta rodák z Oravy, jeden z najúspešnejších slovenských motocyklových jazdcov súčasnosti, 9x majster Slovenska, 3x majster Európy - Štefan Svitko.
Je štvornásobný účastník na Dakare a celkovo piaty v ročníku 2012, ktorý si urobil v motoristickom svete dobré meno. Na začiatku minuloročnej Dakarskej Rally Štefan Svitko bol považovaný za vychádzajúcu hviezdu motocyklistických pretekov novej generácie Dakaru z východnej Európy.


Každý účastník, ktorí zavíta na Autosalón v Prešove 8. mája 2014, ho budete mať možnosť osobne vidieť s jeho nádherným strojom, ktorým absolvoval Dakarskú Rally. Celý deň si ho budete môcť vychutnať a vypočuť si aj jeho zážitky z Dakaru. Nejedného z Vás obdarí a poteší vlastnoručným podpisom. Na záver dňa Vás bude čakať veľké prekvapenie, ktoré si pre fanúšikov pripravil organizátor.


Pre všetkých návštevníkov je pripravené prekvapenie a to nielen ukážkou elektromobilov, či demonštráciu ich nabíjania, ale rovno osobnou skúsenosťou s elektrickým autom na víkend. Počas trvania akcie Autosalónu Prešov od 8. do 10. 5. 2014 sa bude na konci každého dňa žrebovať tombola, v ktorej je hlavnou cenou elektromobil od VSE na celý víkend.


Elektromobily sú jedeným z novodobých trendov. Využívanie elektromobilov prináša zníženie hlučnosti dopravy, nulové emisie oxidu uhličitého a ekonomickejšiu prevádzku mestských vozidiel. Neklamným znakom elektromobility vo veľkých mestách viacerých európskych krajín je rozvoj nabíjacej infraštruktúry, kde čoskoro do mapy pribudne aj Prešov.


Na tejto akcii sa nezabudlo ani na tých najmenších, špeciálne pre deti materských, základných a stredných škôl na bezplatnú prehliadku Autosalónu v piatok 24.5.2013 v čase od 12.00 do 14.00 hod. , počas ktorej budú súbežne prebiehať bezpečnostno preventívne akcie pre deti, ukážky likvidácie požiaru áut a záchrana zraneného, zásahy polície, kynológov a statické ukážky techniky.


Program:
Otváracie hodiny pre autosalón (interiér Mestskej haly):
Št: 09.00 - 18.00
Pia-So: 09.00 - 18.00


Vstupné:
Dospelí:1 €
ZŤP a ZŤP so sprievodom vstup zadarmo
Deti do 6 rokov (iba v sprievode dospelej osoby) : vstup zdarma
Deti do 15 rokov v cene vstupného zadarmo jazda na kolotoči
Odmenou návštevníkov Autosalónu 2013 bude hodnotná tombola.


Parkovné: zadarmo, v areáli 1 €

Pridal: Redakcia PIS
6606
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK