Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Paintball 2014

Paintball 2014 1. kolo Central European Pantball League


Paintballové tímy z troch krajín si zmerajú sily v prvom kole stredoeurópskej ligy a v oboch dňoch bude mať zastúpenie v podobe domáceho teamu Monsters aj Prešov. Súťaže stredoeurópskej ligy začínajú v sobotu 3. mája o 08:30 hod. V nedeľu 4. mája pokračujú zápasy slovenskej ligy.


V rámci zápasu pôjde o súboje medzi 3-člennými a 5-člennými družstvami, pričom podľa platných pravidiel sa každé družstvo musí dostať na súperovu stranu aj za cenu "zastrelenia" (trafenia farebnou guľôčkou) protivníkom. Za víťaza sa považuje to družstvo, ktoré najskôr stlačí na súperovej polovici tlačidlo ako prvé. Povolené bude aj poskytovanie taktických pokynov trénera, ktorý svojim zverencom môže nahlasovať aktuálnu pozíciu súpera. Súťaže budú prebiehať na ihrisku využívanom na úrovni najvyššej európskej ligy, pričom diváci budú môcť pozorovať zápasy spoza siete umiestnenej na tribúne. Zároveň bude možné celé dianie sledovať aj online na internete, ktorého prenos zabezpečí organizácia Paintball TV. Na záver bude víťazom udelený tradičný pohár primátora mesta Prešov. Ďalšie kolá stredoeurópskej ligy budú následne pokračovať v Poľsku a Maďarsku.


Deti vo veku od 8 do 13 rokov si budú môcť v sobotu od 10:00 hod. zahrať detský paintball na samostatnom ihrisku zadarmo.

Pridal: Redakcia PIS
925
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK