Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
udalosť sa už konala

Let´s Dance All In

Dráma, Hudobný, Romantický
USA 2014, 112 min.


Najnovšia časť burcujúceho hitu Let´s Dance filmovej série združuje hviezdne obsadenie predchádzajúcich filmov – tentokrát na pozadí trblietavého Las Vegas.


Potom, ako sa Seanova (Ryan Guzman) banda vyše roka predierala Hollywoodom, sa jeho tanečný tím rozpadá a vracia sa späť do Miami, avšak bez Seana. On sa odmieta vzdať svojho sna a ostáva v LA. Keď sa dopočuje o nadchádzajúcej tanečnej súťaži v Las Vegas, ktorá by mohla byť jeho životnou príležitosťou, dáva sa dokopy s tanečnými fenoménmi Moose (Adam Sevani) a Andie (Briana Evigan), aby zostavil novú tanečnú posádku. Sean má príležitosť naplniť svoje sny, avšak len v prípade, že sa mu podarí dať bokom staré zásady a dlhotrvajúce spory a robiť iba to, čo miluje zo všetkého najväčšmi: tancovať.


Réžie piateho dielu tanečnej série sa tentokrát ujala choreografka, tanečníčka a režisérka Trish Sie. Prezradila, že film ponúkne absolútne špičkové tanečné výkony: „Tanec je jednou z hlavných hviezd tohto filmu. A choreografi boli najdôležitejším tímom špeciálnych efektov, ktorý sme vo filme použili. Podarilo sa im zostaviť tanečné čísla, ktoré sú natoľko ohromujúce, náročné a inovatívne, že môže byť pre divákov ťažké uveriť, že sú skutočné.“

Pridal: Redakcia PIS
1497

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK