Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Korben Dallas & Zrní

Vstupné: 8, - €
Koncert skupín KORBEN DALLAS + ZRNÍ


Korben Dallas sa predstavia na sérii spoločných koncertov s českou kapelou Zrní.
Na jar 2014 si Korben Dallas zahrali ako hostia na koncertoch Zrní v Českej republike, na jeseň sa garde obráti a kapely sa spoločne predstavia v štyroch slovenských mestách. Koncert v bratislavskom MMC bude zároveň krstom nových albumov oboch skupín, ktoré vychádzajú na jeseň. Ďalšie koncerty sa uskutočnia v Žiline, Košiciach a Prešove.
Korben Dallas sa za pár rokov vypracovali z undergroundovej scény na jednu z najžiadanejších slovenských klubových a festivalových kapiel. Debutovým albumom Pekné cesty zaujali kritikov, výraznejšie sa presadili s druhým albumom Karnevalová vrana. Na tohtoročných Radio_Head Awards získali ceny za najlepší album, singel (Otec) a najlepšiu koncertnú kapelu. Na jeseň kapela vydáva tretí album s názvom Banská Bystrica, ktorý pokrstí 29. 10. na koncerte v bratislavskom MMC. Korben Dallas sú Juraj Benetin (spev, gitara), Lukáš Fila (basgitara) a Ozo Guttler (bicie).
Kladnianska skupina Zrní dnes patrí medzi stálice českej alternatívnej scény. Prelomový album Soundtrack ke konci světa jej vyniesol cenu Anděl za objav roka 2012. Na Slovensku zaujali mnohých fanúšikov skvelým vystúpením na minuloročnej Pohode. Aj Zrní vydávajú na jeseň nový štúdiový album pod názvom Následuj kojota, ktorého slovenský krst prebehne tiež na koncerte v MMC.

Pridal: Redakcia PIS
1420

Park kultúry a oddychu

Sídlo (adresa):
Hlavná 50, 080 01 Prešov
Telefón:
051/77 237 41-2
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.pkopresov.sk
Facebook:
Park kultúry a oddychu
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK