Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

1. Prešovský Superbál 2015

1. Prešovský Superbál 2015 Druhý ročník 1. Prešovského Superbálu sme symbolicky nachystali v sviatok sv. Valentína čo znamená že sa bude niesť v znamení lásky.


Pred rokom záver plesu ovládol Gapa a jeho dynamické improvizácie, ktoré zaznamenali u hostí veľký úspech. Preto sme sa rozhodli, že druhý ročník venujeme funky music. Gapa pre túto príležitosť so pozval rôznych skvelých hudobníkov, ktorí sa vám predstavia v špeciálnom superbálovom programe. Ďalej sa veľmi sa tešíme na koncerty v tomto čase dvoch najúspešnejších kapiel z Prešova N3O Akustika a Papyllon.


N3O Akustika skvelá kapela hrajúca world music alusticky čo pridáva na úžasnej atmosfére. Papyllon odohrá krátky koncert v žiadanej akustickej verzii a potešia hostí skvelou rockovou hudbou a hlavne dokonalým spevom lídra kapely.


Večerom bude sprevádzať náš dvorný moderátor Radovan Kollarčík. Zábavu hudbou si opäť nastarosť zobral výborný DJ INKOS v synchro s Radovanovým vkusným moderovaním.
V salóniku opäť lahôdka v podobe live setov Back2love Djs "Funky Back2love Saloon".


Tradícia v podobe patróna bálu bola aj toho roku naplnená a to tak že pozvanie prijal Igor Drotár úspešný slovenský jazdec v rely a pretekoch automobilov do vrchu.


Do tomboly poskytli ceny:
- Velomet určite najlepšia predajňa a servis bicyklov a lyží
- ZOC Max
- Detail King firma ktorá pravidelne podporuje akcie z našej dielne za čo sme veľmi vďační - Detail King je skvelá moderná ručná autoumývareň a centrum opráv
- StreetInk Tattoo studio urcite svojim poukazom zatraktívni tombolu
- RealFit
- ProInvest Group
- Autoškola Šváby
- To Day
- Prešovslý Amfiteáter
- Events Lighting
- Drink IN
- Family Hall
- Pis.sk


Veľmi krásne všetkým ďakujeme za prispenie do tomboly ktorá štandardne začne o pol noci.


Hostia v cene vstupenky 29 eur okrem kultúrneho programu a tanečnej zábavy na dvoch miestach, dostanú: prípitok, hl.jedlo, káva, II.jedlo v podobe teplého bufetu a studených mís, džbán vína pre 4 osoby, pochutinky na stole a samozrejme nejaké to prekvapenie pre každého.


Ples bude situovaný v nových síce menších ale za to útulnejších priestoroch niekdajšej Raffaello Hall. Po novom tento priestor nesie názov Family Hall. Veríme že symbolika tohto názvu sa prenesie aj do atmosféry druhého ročníka Prvého Prešovského Superbálu.


Veľmi sa tešíme na každého z vás.


Info:
Kedže ide o menší priestor limit vstupeniek je 100ks.
Predaj vstupeniek: Lukáš Garbera,
0911 580 031 / lukasgarbera@gmail.com
facebook: Lukáš Garbera

Pridal: Redakcia PIS
1842
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK