Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Jurský svet 2D (ČD)

Žáner: dobrodružný, akčný sci-fi thriller


Réžia: Colin Trevorrow
Scenár: Rick Jaffa, Amanda Silver, Colin Trevorrow, Derek Connolly
Kamera: John Schwartzman
Hudba: Michael Giacchino


Hrajú: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Judy Greer, Katie McGrath, Vincent D'Onofrio, Nick Robinson, Omar Sy, Irrfan Khan, B. D. Wong, Ty Simpkins, Brian Tee, Lauren Lapkus, Andy Buckley, James DuMont, Gary Weeks, Eric Edelstein, Michelle DeVito, Erik Thirsk, Isaac Keys


OBSAH:[B][][B]
Pred dvadsiatimi dvoma rokmi tragicky skončil sen excentrického milionára Johna Hammonda, ktorý chcel na odľahlom ostrove z dinosaurej DNA vytvoriť Jurský park so živými exponátmi. Od tej doby sa toho veľa zmenilo, park ide na plné obrátky, ročne ním prejdú milióny nadšených návštevníkov, ktorí s sledujú v akcii desiatky, , vyhynutých“ živočíchov. Lenže vedenie parku neustále hľadá nové spôsoby, ako túto jedinečnú atrakciu ešte viac zatraktívniť. A v tej chvíľu prídu komplikácie.
"Môžeme sledovať tie najúžasnejšie tvory, ktoré kedy chodili po Zemi, ale z nejakého dôvodu nám to nestačí. Chceme ešte niečo lepšie a tí, ktorí z toho profitujú, sa snažia túto túžbu uspokojiť. Pripadá Vám T-rex malý? Vyrobíme Vám väčšie zviera, " popisuje východiskový bod príbehu Jurského sveta jeho režisér Colin Trevorrow (duchovný otec Steven Spielberg sa tentokrát podujal na rolu výkonného producenta). Vedecké experimenty s novými druhmi veľmi podporuje manažérka parku Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), ktorá v zvieratách vidí predovšetkým čísla. Na rozdiel od nich biológ Owen Grady (Chris Pratt zo Strážcov Galaxie) vidí hlavne nebezpečie, zvlášť vo tvoroch, ktoré nestvorila príroda, ale laboratórium. Udalosti mu dajú za pravdu, keď sa jeden z takýchto maznáčikov doslova utrhne z reťaze a začne si pochutnávať na zamestnancoch a aj na návštevníkov parku medzi ktorými sú aj synovci Claire, ktorí za tetou prišli na prázdniny. Teraz už nejde o vyššie tržby ani o udržanie prestíže. Cieľom je prežiť.
Prvý letný veľkofilm tohto roku cieli na veľkých aj malých fanúšikov, i preto si diváci v kinách budú môcť vybrať medzi titulkovaným originálom a dabovanou verziou.

Pridal: Peťa
2515

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK