Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Drinkin Fest '15

Drinkin Fest '15 Drinkin Fest '15 - 4.9.2015 (piatok) - od 16:00 hod.
Priatelia, tak a je to tu! Už po štvrtý krát prenecháme priestory parkoviska, terasy a baru, na Okružnej ulici v Prešove, skvelým domácim muzikantom, ale aj ich hosťom, či už z Košíc alebo Prievidze.


Tento rok sme sa snažili namiešať line up tak, aby sme si na sklonku leta oddýchli od "únavných" dovoleniek, domácich galejí, či desiatok festivalov.


Drinkin Fest '15 bude rozdelený na tri časti a to:


Parkovisko Stage - tu vystúpia talentované dievčatá z Prešova a Košíc, ktoré sú nositeľkami jedného mena a teda názov kapely je logicky Wandererove Segry. Dievčatá sa hudobne túlajú od folku k folkrocku, či etnu.
Prešovská formácia Big Cigars je zoskupenie skvelých muzikantov, ktoré ponúka veľkú porciu blues, umocnenú nádherným zvukom ústnej harmoniky.
ElevenHill - southern rock-rocknroll, kapela, ktorá v poslednej dobe víri hladinu prešovskej hudobnej scény a od svojho prvého singla The Room Of Ghosts zaznamenala nejeden úspech. Veľmi sa tešíme na ich koncert podobne, ako početná skupina ich fanúšikov v Prešove.
Edo Klena - muzikant, ktorého špeciálne nie je potrebné predstavovať a pokojne ho už môžeme zaradiť medzi legendy prešovskej hudobnej scény, alebo označiť za krstného otca folku nielen v našom meste. Edo je pojem známy po celom Slovensku aj v zahraničí, ktorého pesničky vytvoria tu najlepšiu náladu.


N3O Akustika - vo svojom 7 člennom zložení, ponúkne reggae-folk-etno rytmy s nádhernými textami o prírode, o svete, o človeku. Kapela, ktorá kde príde, nosí za mech skvelej nálady a optimizmu.


Po skončení vystúpenia kapely N3O Akustika, bude krátka pauzička na presun do priestorov Drinkin Baru, kde už bude nachystaný projekt najvyťaženejšieho inštrumentalistu v republike Mária Gapa Garberu, ktorý sľubuje poriadnu dávku blues a funku. Chce, aby to bola poriadna párty na záver minifestu.


Tretím miestom, bude pekne upravená pivnica Drinkin Baru do podoby Drinkin Gallery, kde bude prebiehať celodenná výstava výtvarného umenia mladých talentovaných výtvarných umelcov s názvom "Fresh Vitamins".


Okrem ponuky hudobného a výtvarného umenia má v ponuke nášho minifestivalu miesto už druhý rok, tetovacie studio "StreetInk Tattoo Studio", ktorí okrem predvádzania svojho umenia, ponúkajú tombolu o výherný poukaz v hodnote 200 eur. Drinkin Bar, ako býva zvykom počas festivalu, ponúkne akciu na pivečko Štamgast 12 za 1 euro/0,5l a Jack Daniels za 2eura/0,04l.


Tešíme sa na vás.


Vstupenky je možné rezervovať priamo v bare na Okružnej 35 v Prešove. Cena vstupenky 4 eurá.


Gapa & Mečiar & Valanský & Kalfas
N3O Akustika
Edo Klena
Elevenhil
Big Cigars
Wandererove segry

Pridal: Redakcia PIS
1215

Drink In Bar and Coffee

Sídlo (adresa):
Okružná 35, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
0907 465 109
E-mail:
WEB:
http://www.drinkin.sk/
Facebook:
https://www.facebook.com/drinkinplace/
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK