Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Hitman: Agent 47

Žáner: akčný, thriller
Krajina: USA
Réžia: Aleksander Bach
Scenár: Skip Woods, Michael Finch
Kamera: Óttar Guðnason
Hudba: Marco Beltrami
Hrajú: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Ciaran Hinds, Thomas Kretschnmann
Slovenské titulky.


OBSAH:
Je známy len podľa posledných dvoch čísel čiarového kódu, ktorý má vytetovaný vzadu na krku. Agent 47 (Rupert Friend) nie je obyčajný človek, predstavuje vyvrcholenie desaťročie trvajúceho výskumu. Stojí na konci vývojovej rady, jeho existencia nadväzuje na štyridsať šesť predchádzajúcich agentov obdarených neuveriteľnou silou, rýchlosťou, vytrvalosťou a inteligenciou. Agent 47 je elitným a dokonalým zabijakom, ktorý bol, pomocou genetických experimentov vyšľachtený ako dokonalý vražedný stroj.


Jeho najbližším cieľom je korporácia, ktorá má v úmysle zmocniť sa vytvoreného génu a pomocou neho vytvoriť armádu zabijakov, ktorých schopnosti prekročia dokonca aj vlastnosti agenta 47. Uspeje? Alebo sa stane ich korisťou a zdrojom ďalšej skazy?


Vo svojom osamelom boji sa 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, ktorá je schopná zodpovedať väčšinu otázok týkajúcich sa jeho pôvodu a zároveň stráži tajomstvo umožňujúce odhaliť a predovšetkým zničiť nepriateľskú korporáciu. Všetko smeruje k záverečnej epickej bitke, v nej proti nim stojí v čele armády protivníkov pomstychtivý John Smith (Zachary Quinto).

Pridal: Redakcia PIS
644

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK