Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Wilsonov

Žáner: komédia, krimi
Verzia filmu: aktuálnu verziu filmu nájdete v programe kina
Krajina: ČR / SR


Réžia: Tomáš Mašín
Scenár: Marek Epstein
Kamera: Martin Štrba
Hudba: Michal Novinski
Hrajú: Vojtěch Dyk, Jiří Macháček, Táňa Pauhofová, Jan Kraus, Richard Stanke, Peter Šimun, Ľuboš Kostelný, Stanislav Majer, Csongor Kassai
Originálna verzia.


OBSAH:
Píše sa rok 1919 a v jednom zapadnutom meste kdesi v strednej Európe, ktoré sa až príliš podobá na starú Bratislavu, začína primátor Dangl snívať svoj veľký sen. Plánuje pripojiť svoje mesto k USA a premenovať ho na Wilsonov. Všetko klape, až na jeden nepríjemný problém! V starej židovskej štvrti mesta vyčíňa tajomný vrah. Miestny policajný zbor je v koncoch, a preto prichádza špeciálna posila spoza oceánu. Príslušník americkej FBI Aaron Food (Jiří Macháček), špecialista na mafie, drogy, komunistov, socialistov a inú zberbu, vyriešil už 513 vrážd a teraz pomôže aj Wilsonovu. Za svojho pomocníka si vyberie mladého policajného čakateľa Jozefa Eisnera (Vojtěch Dyk). Strhujúce honba po stopách šialeného vraha môže začať.

Pridal: Redakcia PIS
775

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK