Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav
udalosť sa už konala

Fakjú pán profesor 2

Žáner: komédia
Krajina: Nemecko
Réžia: Bora Dagtekin
Scenár: Bora Dagtekin
Kamera: Andreas Berger
Hudba: Michael Beckmann
Hrajú: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske, Katja Riemann, Jonas Holdenrieder, Alwara Höfels, Jella Haase, Max von der Groeben, Anna Lena Klenke, Uschi Glas, Runa Greiner, Gizem Emre, Maximilian Waldmann, Volker Bruch, Zsa Zsa Inci Bürkle, Christoph Schechinger, Aram Arami, Farid Bang
Český dabing.


OBSAH:
Byť úspešným lupičom vyžaduje mať pevné nervy. A keď ste k tomu aj učiteľom na strednej, potrebujete pevné nervy a vražednú bezohľadnosť. A presne vďaka tomu pri tabuli uspel bývalý zločinec a samozvaný učiteľ Zeki Müller (Elyas M´Barek) v bláznivej školskej komédii Fakju pán profesor 2.


A teraz je Zeki Müller späť. Nemá to však vo svojej pedagogickej kariére jednoduché. Čakajú ho ranné vstávania a pubertálni študenti. Na základe toho mu jeho kariéra učiteľa príde omnoho náročnejšia ako jeho doterajšia kriminálna minulosť. Vďaka kontaktom z minulosti sa dostane k slušnej hromade diamantov, ktoré rafinovane ukryje do plyšového medveďa. Lenže jeho tak trochu strelená kolegyňa Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurt) plyšového medveďa venuje detskej charite v Thajsku.
Zhodou okolností riaditeľka školy zúfalo zháňa učiteľa, ktorý by išiel so študentmi na školský výlet do zahraničia. Chce aby jej , “Goetheho gymnázium“ prebilo svojho namysleného konkurenta, „Schillerove gymnázium“. Obe školy totiž súťažia o uznanie ministerstva školstva. Zeki sa tejto príležitosti chytí. Vidí v tom šancu, ako získať diamanty z východoázijskej zemi naspäť.
Spolu so školským krúžkom ekológie, medzi ktorými nechýba Etienne, ktorý z 11% trpí Aspergerovým syndrómom, a partia grázlikov z 10. B v čele s Chantal, odcestuje do chudobnej rybárskej dediny v Thajsku. A tam sa všetci stretnú s učiteľom Hauke Wolkim a jeho triedou zo Schillerovho gymnázia. A aby toho nebolo na Zekiho málo, tak sa jeho študenti rozhodnú zabrániť svojmu zbožňovanému učiteľovi aby našiel diamanty a zavesil svoju učiteľskú kariéru na klinec. Ako Zeki, ktorý je stále jednou nohou v podsvetí a druhou v zborovni skončí?

Pridal: Redakcia PIS
1995

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK