Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Black Mass: Špinavá dohoda

Žáner: krimi, dráma, životopisný
Krajina: USA
Réžia: Scott Cooper
Scenár: Mark Mallouk, Jez Butterworth
Kamera: Masanobu Takayanagi
Hudba: Junkie XL
Hrajú: Johnny Depp, Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Dakota Johnson, Juno Temple, Kevin Bacon, Jesse Plemons, Peter Sarsgaard, Corey Stoll, Sienna Miller, Adam Scott, Julianne Nicholson, Rory Cochrane, W. Earl Brown, James Russo, Jeremy Strong, Jay Giannone, Owen Burke, Bates Wilder, Bill Camp, Brad Carter, David Harbour
Slovenské titulky.


OBSAH:
Trojnásobný nominant na Oscara Johnny Depp vystupuje v dráme BLACK MASS: Špinavá dohoda režírovanej Scottom Cooperom v úlohe notorického gangstra Whitey Bulgea. Vo filme si zahrali aj Joel Edgerton ako agent FBI John Connolly, na Oscara nominovaný Benedict Cumberbatch ako Whiteyho brat, Billy Bulger; Rory Cochrane ako Steve Flemmi, člen írskeho gangu; Jesse Plemons ako Whiteyho dlhodobý zločinecký partner, Kevin Weeks; a Kevin Bacon ako agent FBI Charles McGuire. V roku 1970 v južnom Bostone, agent FBI John Connolly presvedčí Írskeho gangstra Jamesa “Whiteyho” Bulgera k spolupráci, s cieľom eliminovať spoločného nepriateľa: talianský gang. Dráma rozpráva príbeh tohto špinavého spojenia, ktoré sa vymklo spod kontroly a umožnilo Whiteymu vyhnúť sa zákonu, zhromaždiť moc a stať sa jedným z najdrsnejších a najsilnejších gangstrov v bostonskej histórií.

Pridal: Redakcia PIS
970

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK