Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Jazz vs Folklór

Jazz vs Folklór Drinkin bar v predvianočnom období si pre vás pripravil jedinečný koncertný projekt “ Folklór vs Jazz “. V sobotu 5.12.2015 o 20:00 hod. sa predstaví jedinečná fúzia skvelých jazzových inštrumentalistov pod vedením Mária “GAPA” Garberu (IMT Smile) a ľudovej hudby “Šarišanci”. Jazzovú sekvenciu budú reprezentovať muzikanti : Mário Garbera - saxofón, Roman Mečiar - gitara, Peter Lipa ml. - kláves, Arpád Farkaš - kláves, Branislav Valanský - basa, Michal Fedor - bicie. Tento projekt má už za sebou úspešné vystupenia, ktoré sa stretli s veľkým ohlasom ako u jazzového tak u folklórneho publika. Okrem hudby si Drinkin bar pre vás pripravil akciu na vinéčko “Veltlínske zelné” od moravského sklípku “André” a na pivečko Štamgast. Veríme, že spojenie jazzu a folklóru si určite nájde v tomto nádhernom predvianočnom období množstvo fanúšikov. “ … a možno príde aj Mikuláš “


Podujatie je realizované s finančnou podporou Úradu vlády SR - program kultúra národnostných menšín a v spolupráci s OZ Puppy Love.
Mediálne akciu podporili rádio Prešov a PIS.sk.
Vstupné - 4€

Pridal: peter migas
1002

Drink In Bar and Coffee

Sídlo (adresa):
Okružná 35, 080 01 Prešov
Telefón:
Mobil:
0907 465 109
E-mail:
WEB:
http://www.drinkin.sk/
Facebook:
https://www.facebook.com/drinkinplace/
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK