Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav
udalosť sa už konala

Dobrý dinosaurus 3D

Žáner: animovaný, rodinná komédia
Krajina: USA
Réžia: Peter Sohn
Scenár: Meg LeFauve
Hudba: Thomas Newman, Jeff Danna, Mychael Danna
Hrajú: Daniel Hudák (Arlo), Martina Kapráliková (Libby), Peter Kollárik (Tatko Henry), Juraj Predmerský (Bubbha), Richard Labuda (Buck), Vladimír Jedľovský (Butch), Helena Gregorová (Mamka Ida), Andrea Somorovská (Ramsey), Jakub Ružička (Nash), Igor Adamec (Forrest Krovie), Štefan Skrúcaný (Hromomil)
Slovenský dabing.


OBSAH:
Pixar Animation Studios vás pozývajú na dobrodružnú výpravu do sveta dinosaurov, kde sa Apatosaurus menom Arlo spriatelí s človekom. Na cestách drsnou, ale prekrásnou divočinou sa Arlo naučí čeliť svojmu strachu a zistí, že je schopný veľkých činov.
„Od okamihu, keď sa Arlo narodí, má strach zo sveta, ” hovorí režisér Peter Sohn. “Pritom je milý, dobrosrdečný a má v sebe veľa lásky. Pokiaľ ide o rodinu dokáže byť snáď najzanietenejším dinosaurom v okolí. Jeho strach z toho, čo sa deje naokolo ho zbytočne brzdí. Spot je naopak protipólom Arla.” Sohn pokračuje: „Je húževnatý, odvážny, ničoho sa nebojí. Je „zviera“ v každom slova zmysle. Ak by som to mal zjednodušiť, náš nový príbeh je príbehom chlapca a jeho psa. S tým rozdielom, že tu sú úlohy otočené – chlapcom je dinosaurus a psom chlapec.”

Pridal: Redakcia PIS
504

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK