Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Remeslo a umenie - Vianočné trhy

Remeslo a umenie - Vianočné trhy Milí návštevníci,


Srdečne vás pozývame na Vianočné trhy plné remesiel a umenia, ktoré sa budú konať 4. -6. decembra vo Vašom MAXe. Príďte si užiť predvianočnú atmosféru a spríjemniť chvíle nakupovaním jedinečných darčekov.


Táto predajná výstava je zameraná hlavne na predstavenie regionálnych autorov tak z umenia výtvarného ako aj remeselníkov. Popri tom , sme pozvali mnoho tradičných a zaujímavých vystavovateľov, aby sme ponúkli množstvo zaujímavostí, ktoré si môžete aj zakúpiť a poprípade si už zabezpečiť aj darčeky na Vianoce pre seba ako aj svojich blízkych.


V ponuke okrem tradične ponúkaných vystavovateľov máme aj autorov ako napr. : Mgr. Art. Dobrowolskú Simonu a Katku Mihokovú, ktoré sa venujú okrem výtvarníctva aj úžitkovej technike- výrobkov z keramiky , p. Erika Kundríková nám ukáže, ako sa paličkuje, Mgr. Bc. Martinka Lukáčová nám z drôtikov vypletie nejaké ozdoby na stromček , ako sa maľuje nám predstaví M. Augustínska , m. Kudzia, Marienka Lenárdová nám predvedie ako sa tvorí akvarelom a v nedeľu na počkanie urobí záujemcom portréty- ktorými je mimochodom známa. P. Leško a Babenský Janko nám predstavia drevorezbárstvo a stolárske výrobky, dali sme priestor viacerých chráneným dielňam ako napr. Duha . Gabi Zeleniak predstaví svoje fujary a svory a na  výrobky zo skla tu máme známu autorku Zuzku Ridarčikovú. Ďalej budú pod hlavičkou Artdiela ponúkané výrobky ďalších autorov, ktorí sa nemohli osobne zúčastniť tejto prezentácie.


Ale aby tu neboli zastúpení iba umelci, tak sme pozvali mnohých vystavovateĺov, ktorí nám ponúknu paletu výrobkov z medu, horúcu medovinu, účastníci si budú môcť urobiť vlastnú sviečku, ukážeme Vám ako sa na hrnčiarskom kruhu tvoria úžitkové dielka,  pre pánov sme zabezpečili produkciu domáceho vína a možno ešte aj burčiaku, ponuka šperkov z rôznych materiálov a výrobcov,  dekoračných predmetov či  medovníčkov bude bohatá.

Pridal: Redakcia PIS
1777
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK