Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Pivný festival

Pivný festival Všetci sa už tešíme na slnečné leto, ku ktorému už 5 rokov neodmysliteľne patrí Pivný festival.
Tento rok sa festival uskutoční v termíne od 21. do 31. júla , v priestoroch 4 SPORT Areálu (bývalý Jazdecký areál) na sídl. III. Pozývame všetkých milovníkov piva a dobrého jedla, aby počas 11 festivalových dní ochutnali viac ako 70 druhov piva, vrátane viacerých špeciálov, radlerov či nealkoholických pív zo Slovenska, Čiech a Moravy, ale aj Nemecka či Belgicka.


Jednotným platidlom na festivale je tzv. „Pivný toliar“, ktorého hodnota je 1,3 € a ktorým bude možné platiť za všetky nápoje aj jedlá, ponúkané v rámci festivalu. Toliare si návštevníci budú môcť zameniť v Zmenárňach, umiestnených hneď pri vstupe do areálu festivalu.


Rozloženie pivovarov/distribútorov piva v jednotlivých očíslovaných výčapných stanoch je vyznačené v „Pivnej mape festivalu“, ktorá bude k dispozícii v Zmenárňach a ktorá všetkým návštevníkom zjednoduší a urýchli orientáciu na festivale.


Tento rok budú okrem hlavnej asfaltovej plochy s výčapnými stanmi, sedením a veľkoplošným pódiom pre návštevníkov festivalu pripravené ďalšie 2 veľkoplošné stany na trávnatej ploche a novinka tohtoročného festivalu – „VIP pivná terasa“ s kapacitou 120 miest, na ktorej si návštevníci budú môcť vychutnať pivo zo sklenených pohárov, ako aj grilované či pečené „pivné špeciality“.
V rámci festivalovej gastronómie si návštevníci budú môcť vybrať z viac ako 12 druhov pivných špecialít, ktoré budeme ponúkať v  2 cateringových stanoch, umiestnených na hlavnej ploche pri pódiu a na trávnatej ploche vedľa veľkoplošných stanov.
Neodmysliteľnou súčasťou festivalu bude bohatý sprievodný program na veľkoplošnom zastrešenom pódiu v centre areálu.


Pivný festival je tou správnou adresou pre firemnú akciu, večierok, neformálne obchodné stretnutie alebo teambuilding. Prostredie desiatok druhov pív a vybraných jedál Vám k nim poskytne netradičnú atmosféru, ktorú nemusíte vytvárať sami, ale ktorá naopak čaká na Vás. Vaši priatelia, kolegovia či klienti tak prídu na večierok, ktorý je v plnom prúde už od začiatku a zážitok z neho bude pre všetkých nezabudnuteľný.


Príďte a presvedčte sa, veď ako sa vraví
„ Pivo nie je alkohol. Pivo je životný štýl“

Pridal: Redakcia PIS
3101
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK