Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Výstava slávnych stavieb sveta

Výstava slávnych stavieb sveta Máte radi cudzie krajiny? Chceli by ste sa pozrieť niekam za hranice, ale momentálne nemôžete nikam vyraziť? Nemusíte cestovať do sveta, svet príde k Vám. ZOC MAX Prešov Vám ponúka možnosť prísť si pozrieť až 80 modelov slávnych, ale aj menej slávnych stavieb sveta na výstave 3D puzzle modelov a to v termíne od 24.7. - 12.8.2016.


Výstava zaujme každú vekovú kategóriu. Medzi osemdesiatimi slávnymi stavbami z 35-tich štátov sveta nebudú chýbať stavby ako : egypské pyramídy, socha Krista Spasiteľa, Taj Mahal, Big Ben, Socha slobody, Tower Bringe , Biely dom, Čínsky múr a mnoho ďalších.
Výstava je doplnená aj o zaujímavé cestovateľské zábery fotografa Ľuba Špirka, fotené nielen z pozície človeka, ale aj z vtáčej perspektívy. Unikátne zábery budú podané netradičnou formou - projekciou na LCD obrazovkách. Môžete sa tak tešiť napr. na prehliadku Manhattannu, či New York City.


Veríme, že táto 3D puzzle unikátna výstava poteší „ oko „ každého návštevníka, ktorý sa zároveň o týchto jednotlivých architektonických skvostoch dozvie mnoho historických faktov a zaujímavostí.


Tešíme sa na Vás!

Pridal: Redakcia PIS
2412
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK