Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín
udalosť sa už konala

Jonas Kaufmann: Večer s Puccinim

Jonas Kaufmann: Večer s Puccinim Slávny tenor vo vašom kine!


Päť prídavkov a štyridsaťminútový aplauz nasledoval po vystúpení Jonasa Kaufmanna v opernom dome La Scala, v polovici júna minulého roku. Vypredaný koncert sa stal jednou z najsledovanejších udalostí sezóny a tento neopakovateľný zážitok si teraz môžu dopriať diváci vo svojich kinách po celom svete. Tešiť sa môžete na árie a scény z opier Turandot, Tosca, Manon Lescaut, LA Fanciulla del West a ďalších.


Svetovo uznávaný spevák predstavil nadšenému obecenstvu najznámejšie melódie klasickej hudby z Pucciniho opier, ktoré oslovujú skúsených operných divákov, ale dokážu pritiahnuť aj nových poslucháčov. Jednou z takých skladieb je ária z opery Turandot „Nessun dorma“, ktorá má špeciálne miesto aj v srdci samotného Jonasa Kaufmana. „Milujem túto áriu. Mal som dvadsať jedna, keď sa konal legendárny koncert Troch tenorov a ešte dlho potom som mal z Nessun dorma rešpekt. Ešte aj dnes sa mi zrýchli tep, kedykoľvek ju počujem, alebo spievam, “ zveril sa umelec.


Kaufmannov hlas je oslavovaný pre neuveriteľnú silu, bezchybnú techniku a všestrannosť. Pucciniho postavy spieval známy tenor mnohokrát počas celej svojej kariéry a vždy za obrovského obdivu kritikov aj publika. Ale nieje to len hlas, ktorý robí operného speváka hviezdou Kaufmannovho formátu. Jonas Kaufmann má dar sa do každej svojej postavy skutočne vcítiť. A výsledok? Jedny z najúchvatnejších a najintenzívnejších operných vystúpení, aké ste kedy videli. Presne také teraz môžete zažiť vo svojom kine na počas večera s Jonasom Kaufmannom a jeho milovaným Puccinim.


Vstupenky v predaji!


Vstupné 12 €

Pridal: Redakcia PIS
899

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK