Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Koliesko 2016 - kultúrny a benefičný festival

Koliesko 2016 - kultúrny a benefičný festival "Koliesko 2016 - kultúrny a benefičný festival" je názov podujatia, ktorého už tretí ročník sa uskutoční v sobotu 15. októbra 2016 v prešovskom hoteli Dukla. Jeho neoddeliteľnou súčasťou bude aj „XXI. Celoslovenský ples mládeže s telesným postihnutím“.


Tradičnú, kultúrno - spoločenskú akciu organizuje ZOM Prešov - občianske združenie ludí so zdravotným postihnutím, so zámerom umožnenia účasti cieľovej skupine na tomto type podujatia vo vhodných, bezbariérových podmienkach, prezentácie problematiky, ktorej sa združenie venuje, ako aj poďakovania dobrovoľným pomocníkom a podporovateľom aktivít zlepšujúcich život ludí so zdravotným postihnutím na Slovensku.


Program budú tvoriť vystúpenia umelcov a skupín, voľba Miss, tanečná zábava, tombola a iné. Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva kultúry Slovenskej republiky.


A prečo práve Koliesko... ?


„Jeden z najstarších a najvýznamnejších vynálezov ľudstva „koleso“ poskytol človeku pomoc a uľahčenie. My, ľudia s postihnutím, používame kolesá namiesto nôh. Koleso „koliesko“ je pre nás symbol slobody, nových možností a prístupnosti. Nepotrebujeme ľútosť ani dojatie. Potrebujeme vhodné základné podmienky pre samostatný, nezávislý a zodpovedný život“


http://www.zompresov.sk/zom-presov/ples-fest-koliesko-2016

Pridal: Redakcia PIS
1403

Hotel DUKLA, a. s. Prešov

Sídlo (adresa):
Námestie legionárov 2, 080 01 Prešov
Telefón:
051/772 27 41
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.hotelduklapresov.sk
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK