Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Nerve - Hra o život

Žáner: dobrodružný, thriller
Krajina: USA
Réžia: Henry Joost, Ariel Schulman
Scenár: Jessica Sharzer
Kamera: Michael Simmonds
Hudba: Rob Simonsen
Hrajú: Emma Roberts, Dave Franco, Marko Caka, Doris McCarthy, Kimiko Glenn, Samira Wiley, Juliette Lewis, Machine Gun Kelly, Emily Meade, Jonny Beauchamp, Miles Heizer, Marc John Jefferies, Arielle Vandenberg, Rosemary Howard, Kelsey Lynn Stokes, Beata Harju
Slovenské titulky.


OBSAH:
Vee Delmonico (Emma Roberts), študentka vysokej školy si málokedy nájde čas na niečo iné ako štúdium. Nič iné ju veľmi ani nezaujíma. Jej život sa však otočí naruby, keď sa od kamarátov nechá nahovoriť, by sa zapojila do populárnej online Hry o život. Vee sa rozhodne zaregistrovať sa len pre jednu jedinú stávku, čo sa zdá ako neškodná zábava. Ale keď sa ocitne vo víre vzrušenie z adrenalínom nabitej súťaže, v ktorej sa jej partnerom stane neznámy cudzinec (Dave Franco), hra začne naberať zlovestné obrátky. Musí plniť čoraz nebezpečnejšie úlohy a zrazu je v stávke omnoho viac, ako sa zdalo na začiatku.

Pridal: Redakcia PIS
1510

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK