Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf
udalosť sa už konala

Prázdniny v Provence

Žáner: komédia
Krajina: Česká republika, Francúzsko
Réžia: Vladimír Michálek
Scenár: Daniel Miňovský
Kamera: Martin Štrba
Hrajú: Kryštof Hádek, Igor Bareš, Jana Pehrová-Krausová, Vojtěch Kotek, Chantal Poullain-Polívková, Jakub Prachař, Denisa Pfauserová
Originálna verzia.


OBSAH:
Leto nekončí, zábava pokračuje. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek sa po zimnej komédii Padesátka vracajú na plátna kín s letnou atmosférou prevoňanou tentoraz provensálskou levanduľou v komédii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek ich obsadil do postáv troch kamarátov a členov hudobnej skupiny, ktorí utečú pred svojou manažerkou až do slnečného Francúzska a ubytujú sa u tety jedného z nich. Trochu sa poflakujú, hojne si užívajú a tiež stretnú krásnu a sympatickú dievčinu, ktorá dokáže zlomiť srdce. Každý z veľkej trojice kamošov je iný a všetci spoločne permanentne lietajú vo viac či menej šialených situáciách. Zarytý hulič marihuany, hláškujúci filozof a nesmelý basák robia všetko vo väčšom než malom množstve.

Pridal: Redakcia PIS
801

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK