Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
udalosť sa už konala

Program kina 14.12.2016

ANJEL PÁNA 2, 16:10, 18:10 hod.
Žáner: rodinný, rozprávka
Krajina: ČR, SR
Réžia: Jiří Strach
Scenár: Marek Epstein
Kamera: Martin Šec
Hudba: Ondřej Brzobohatý
Hrajú: Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Anna Čtvrtníčková, Jiří Bartoška, Bolek Polívka, Vojtěch Dyk, Pavel Liška, Stanislav Majer, Viktor Antonio, Marek Taclík, Marián Labuda st. , Jiřina Bohdalová, Josef Abrhám, Aňa Geislerová, Veronika Žilková, Martin Huba, Petr Čtvrtníček, Gabriela Osvaldová, Klára Issová, Michal Horáček, Matěj Hádek, Lucie Bílá, Jaroslav Plesl, Alena Mihulová, Viktor Preiss, Roman Luknár, Jiří Pecha, Zdeněk Dušek, Matyáš Svoboda, Karel Smyczek, Charlotte Ella Gottová, Renata Rychlá, Lenka Barilíková, Karel Vávrovec, Jiří Fero Burda, František Polívka, Zdena Sajfertová, Juraj Timko, Andrea Elsnerová


OBSAH:
Anjel Petronel stále pracuje pri Nebeskej bráne, ale je presvedčený, že by si zaslúžil lepšie miesto. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela provokovať: Stačí odtrhnúť jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len sám Boh! A cesta k uznaniu a lepšiemu miestu bude voľná.


Hádka Petronela s Uriášom o jablko Poznania ale skončí zle-nedobre... V hašterení sa vzácne ovocie skotúľa až na Zem. Anjel - zmätkár a jeho kamarát čert-pokušiteľ musia rýchlo jablko Poznania nájsť a vrátiť. Preto prídu na Zem. Tu v predvečer sviatku svätého Mikuláša stretnú malú Anežku a jej krásnu mamu Magdalénu, partiu nepoctivých koledníkov, vydriducha Košťála i sympatického predavača párkov.


Než sa im podarí jablko nájsť a vrátiť tam, kam patrí, zažijú veľké dobrodružstvo. A po množstve ľudských i „božských“ skúšok, naši hrdinovia nakoniec zistia, že cesta k poznaniu vedie predovšetkým cez seba samého, cez objavenie sily priateľstva, lásky a schopnosti odpustiť.


VAIANA - LEGENDA O OCEÁNE 2D: 15:40, 17:40 hod. , 3D: 16:00 hod.
Žáner: animovaný, akčný, dobrodružný
Krajina: USA
Réžia: Ron Clements, John Musker
Scenár: Jared Bush, Ron Clements
Hudba: Mark Manchina, Opetaia Foa’i, Lin-Manuel Miranda
OBSAH:
Pred tritisíc rokmi sa po nekonečných vodách Tichého oceánu plavili prastarí moreplavci a objavovali nové ostrovy Oceánie … potom ale ich plavby na celé tisícročie ustali … a nikto nevie prečo.


FANTASTICKÉ ZVERY A ICH VÝSKYT, 2D: 17:50, 20:10 hod. 3D: 15:00 hod.
Žáner: dobrodružný, fantasy, rodinný
Krajina: USA, Veľká Británia
Réžia: David Yates
Scenár: J. K. Rowlingová (kniha)
Kamera: Philippe Rousselot
Hudba: James Newton Howard
Hrajú: Eddie Redmayne, John Voigh, Colin Farrell, Ron Perlman, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller, Samantha Morton, Jenn Murray
OBSAH:
Fantastické zvery a ich výskyt je úplne novým čarodejníckym dobrodružstvom, ktoré nás vracia do sveta čarodejníkov a zvláštnych bytostí vytvoreného spisovateľkou a autorkou príbehov o Harry Potterovi J. K. Rowlingovou. Fantastické zvery a ich výskyt začínajú v roku 1926, kedy Newt Scamender práve dokončil svetovú výpravu za hľadaním a dokumentáciou výnimočného výskytu magických stvorení. Jeho krátke zastavenie v New Yorku by sa zaobišlo bez nehody, keby nebolo mukla menom Jacob, strateného magického kufríka a úteku niektorých newtových fantasticých zverov, ktoré môžu byť veľkým problémom rovnako pre svet čarodejníkov, ako muklov...


TROLLOVIA, 2D: 15:30 hod.
Žáner: animovaný
Krajina: USA
Réžia: Mike Mitchell, Walt Dohrn
Scenár: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Kamera: Yong Duk Jhun
Hudba: Christophe Beck
OBSAH:
Nový animovaný film od štúdia DreamWorks a tvorcov Shreka! Obľúbené postavičky trollov prvýkrát ožijú celovečernom filme.


HACKSAW RIDGE: ZRODENIE HRDINU , 20:00 hod.
Žáner: životopisná dráma, vojnový
Krajina: USA, Austrália
Réžia: Mel Gibson
Scenár: Andrew Knight, Robert Schenkkan
Kamera: Simon Duggan
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrajú: Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving, Rachel Griffiths, Richard Roxburgh, Nathaniel Buzolic, Ryan Corr, Matt Nable, Goran D. Kleut, Firass Dirani, James Mackay, Ori Pfeffer, Nico Cortez
OBSAH:
Film oscarového režiséra Mela Gibsona, inšpirovaný skutočným príbehom muža, ktorý sa počas vojny stal hrdinom bez jediného výstrelu.


Krátko potom, čo Japonci 7. decembra 1941 zaútočili na Pearl Harbor, prihlásil sa dvadsaťtriročný Američan Desmond Doss, tak ako mnoho iných mladíkov, do služby vlasti. Z hĺbky svojho presvedčenia však odmietal nosiť akúkoľvek zbraň a zabíjať. Stal sa zdravotníkom 307. pešieho pluku 77. pešej divízie.


Skutočnosť, že Doss odmietal zbraň, sa nestretávala s pochopením u jeho spolubojovníkov. Len blázon by chvel, aby mu v boji kryl chrbát chlapík, vyzbrojený len odhodlaním a lekárničkou. Často musel čeliť nevraživosti a útokom ostatných vojakov. Napriek tomu, ako jediný americký vojak 2. svetovej vojne, bojoval v prvých líniách neozbrojený.


V marci 1945 vypukla krvavá bitka o Okinawu. Dossova rota mala za úlohu dobyť 120 metrový vysoký útes. Keď sa vojaci vyšplhali s pomocou lán na vrchol, dostali sa do ťažkej delostreleckej, mínometnej a guľometnej paľby. Vojak Doss sa odmietol ukryť a zostal uprostred krvavého pekla. Znášal jedného zraneného po druhom z útesu do bezpečia. Počas vyčerpávajúcich 12 hodín, za stáleho ostreľovania, zachránil životy 75 vojakom…


Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu je neobyčajný príbeh o obetavosti, ktorý sa stal legendou. Pod scenárom sú podpísaní držiteľ Pulitzerovej ceny Robert Schenkkan (The Kentucky Cycle, Tichý Američan) a Andrew Knight (Cesta nádeje). Oscarom ocenený režisér Mel Gibson (Statočné srdce, Umučenie Krista) opät dokazuje svoj obrovský cit pro silné príbehy.


SANTA JE STÁLE ÚCHYL!! 18:20 hod.
Žáner: čierna komédia
Krajina: USA
Réžia: Mark Waters
Scenár: Johnny Rosenthal
Kamera: Theo van de Sande
Hudba: Patrick Watson
Hrajú: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Kathy Bates, Brett Kelly, Jenny Zigrino
OBSAH:
Pokračovanie divácky úspešnej, vianočnej nekorektnej komédie.
Billy Bob Thornton sa predstavuje v jednej zo svojich najlepších filmových úloh.
Odpudivo neodolateľný zlodej Willie je stále alkoholik, stále sukničkár a už zase na dne. Znovu si teda oblečie kostým Santu a neochotne spojí sily s bývalým parťákom Markusom, aby na Vianoce vykradli centrálu jednej skorumpovanej chicagskej charity.


Po viac ako jedenástich rokoch vzniklo pokračovanie Santu, ktorý je všetko, len nie ľudomil.
Réžie sa ujal Mark Waters, ktorý je podpísaný pod snímkami Mean Girls (Medzi nami dievčatami).


VIANOČNÁ PÁRTY 18:00, 20:20 hod.
Žáner: komédia
Krajina: USA
Réžia: Josh Gordon, Will Speck
Scenár: Timothy Dowling
Hudba: Theodore Shapiro
Hrajú: T. J. Miller, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kate McKinnon, Olivia Munn, Randall Park, David Kallaway
OBSAH:
Jediný spôsob, ako uloviť významného klienta a zachrániť firemnú pobočku pred zavretím, je usporiadať veľkolepý vianočný večierok, na ktorý nikdy nezabudnete. Na ktorý NIKDY NIKTO nezabudne!


PRVÝ KONTAKT, 20:30 hod.
Žáner: sci-fi, thriller
Krajina: USA
Réžia: Denis Villeneuve
Scenár: Eric Heisserer
Kamera: Bradford Young
Hudba: Jóhann Jóhannsson
Hrajú: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg, Tzi Ma, Mark O'Brien, Joe Cobden, Russell Yuen, Nathaly Thibault, Pat Kiely, Julian Casey, Larry Day, Shawn Campbell
OBSAH:
Planéta Zem opäť stojí v centre pozornosti mimozemskej civilizácie. V dvanástich metropolách pristáli zvláštne vesmírne lode a nik netuší, aké sú zámery votrelcov. Prišli v mieri alebo sa ľudstvo má začať obávať? V hlavných úlohách filmu sa predstavia Amy Adams a Jeremy Renner.


PREDPREMIÉRA - ROGUE ONE: A STAR WARS STORY 3D 20:30 HOD.
Žáner: akčný, dobrodružný, sci-fi
Krajina: USA
Réžia: Gareth Edwards
Scenár: Tony Gilroy, Chris Weitz
Kamera: Greig Fraser
Hudba: Michael Giacchino
Hrajú: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Wen Jiang, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jonathan Aris, Genevieve O'Reilly, Warwick Davis, Jimmy Smits, James Earl Jones, Arthur L. Bernstein, Attila G. Kerekes, Ned Dennehy, Alistair Petrie, Daniel Eghan
OBSAH:
V období bojov sa skupina tých najnepravdepodobnejších hrdinov spojí, aby ukradli plán Hviezdy smrti. Tento kľúčový moment v Hviezdnych vojnách zmení obyčajných ľudí, ktorí sa rozhodli dosiahnuť neobyčajné veci a stanú sa súčasťou niečoho oveľa väčšieho.

Pridal: Redakcia PIS
1202

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK