Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel
udalosť sa už konala

Program kina 28.6.2017

AUTÁ
2D 15:10 hod.
3D 16:20 hod.
Žáner: animovaný, rodinná komédia
Krajina: USA
Réžia: Brian Fee
Scenár: Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich
Hrajú: Peter Sklár (Bleskový McQueen), Miroslava Partlová (Cruz Ramirezová), Vladimír Kobielsky (Sterling), Vladimír Černý (Smokey), Dušan Kaprálik (Mater), Lukáš Frlajs (Jackson Hrom), Soňa Norisová (Natalie Presná), Peter Kollárik (Darrell Cartrip)
OBSAH:
Legendárny Bleskový McQueen náhle zistí, že ho z pretekárskych okruhov, ktoré nadovšetko miloval, vytlačila nová generácia superrýchlych áut. Späť do hry mu môže pomôcť len Cruz Ramirezová, mladá mechanička, ktorá má však aj vlastné ambície. A inšpiráciou je mu len dávny mentor, staručký Doc Hudson. Slávny pretekár s číslom 95 musí dokázať, že v ňom stále bije srdce šampióna a zabojovať o Piston Cup.


PIRÁTI KARIBIKU: SALAZAROVA POMSTA
2D: 17:30 hod.
Žáner: dobrodružný, akčný
Krajina: USA
Réžia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Scenár: Jeff Nathanson
Kamera: Paul Cameron
Hudba: Geoff Zanelli
Hrajú: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Kevin McNally, Adam Brown, Stephen Graham, Golshifteh Farahani, Martin Klebba, David Wenham, Paul McCartney, Brooke Chamberlain, Piper Nairn, Rodney Afif
OBSAH:
Walt Disney uvádza ďalšie pokračovanie najslávnejšej pirátskej série. V novom dobrodružstve má Jack Sparrow opäť raz smolu a musí čeliť zatiaľ najdesivejšiemu nepriateľovi – mŕtvemu kapitánovi Salazarovi a jeho posádke duchov. Tomu sa podarilo uniknúť z Diabolského trojuholníka a jeho jedinou túžbou je vyhladiť všetkých pirátov – na čele s Jackom, s ktorým má staré nevyrovnané účty.
Jack má jedinú šancu – nájsť bájny Poseidónov trojzubec, ktorý svojmu držiteľovi prepožičiava moc ovládať na povel morské vody. K tomu však potrebuje pomoc krásnej astronómky Cariny a Henryho, tvrdohlavého mladého námorníka kráľovskej flotily. Na palube Jackovej chatrnej lode vyplávajú zvrátiť nepriazeň osudu...


WONDER WOMEN
2D 15:30 hod.
Žáner: akčný, fantasy, dráma
Krajina: USA
Réžia: Patty Jenkins
Scenár: William Moulton Marston, Allan Heinberg-DC Comics
Kamera: Matthew Jensen
Hudba: Rupert Gregson-Williams
Hrajú: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner
OBSAH:
Ešte predtým, než sa stala Wonder Woman, podstúpila princezná Amazoniek Diana tréning, ktorý z nej spravil neporaziteľnú bojovníčku. Vyrastala v chránenom ostrovnom raji až do doby, keď na ich ostrove havaroval americký pilot a začal rozprávať o masovom celosvetovom konflikte zúriacom okolo nich. Diana opúšťa bezpečný domov s presvedčením, že dokáže odvrátiť a zastaviť hrozbu. Bojuje po boku mužov vo vojne, ktorá má ukončiť všetky konflikty a postupne objavuje široký potenciál svojich nadprirodzených schopností a... svoj naozajstný osud. Predlohou príbehu je rovnomenný komiks spoločnosti DC Comics / DC Entertainment patriacej do portfólia Warner Bros. DC je jedno z najväčších a najúspešnejších amerických vydavateľstiev komiksov a súvisiacich médií. Medzi ich najznámejšie a najpopulárnejšie postavy patria superhrdinovia Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern, ale aj superzločinci Joker, Lex Luthor, Darkseid, Catwoman či Brainiac. Veľmi známe sú i tímy Justice League a Teen Titans.


MÚMIA
2D: 15:00 hod.
Akčný, dobrodružný
USA, 115 min.
OBSAH
Keď ležíte celé storočia obviazaní gázou a zavretí v ozdobenej rakve, musí vo vás nečakaná sloboda prebudiť túžbu urobiť niečo mimoriadne. Princezná Ahmanet by chcela zničiť celý svet. Dokáže ju tajná organizácia nazvaná Prodigium zastaviť?


POBREŽNÁ HLIADKA 20:30 hod.
Žáner: akčná komédia
Krajina: USA
Réžia: Seth Gordon
Scenár: Damian Shannon, Mark Swift
Kamera: Eric Steelberg
Hudba: Christopher Lennertz
Hrajú: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, David Hasselhof, Pamela Anderson
OBSAH:
Červené plavky a plavák rovnakej farby, telo samý sval a šľacha. Pobrežná hliadka sa stala fenoménom a jedným z najúspešnejších seriálov v televíznej histórii. Pôvodný Mitch Buchannon je už síce dávno v dôchodku, ale to neznamená, že by ľudia nepotrebovali byť aj naďalej vyťahovaní z vody. Ale pretože sa réžie filmového remaku ujal tvorca Šéfov na zabitie Seth Gordon, bolo od začiatku jasné, že tvorcovia nebudú chcieť druhýkrát vstúpiť do toho istého oceánu. Asi vás to prekvapí, ale nová Pobrežná hliadka je priama, akčná komédia, v ktorej nie sú svätí ani utopenci.


Niečo sa ale predsa len nezmenilo. Mitch (Dwayne Johnson) je chlap ako hora so silným morálnym kompasom a stopercentným zápalom pre prácu vodných záchranárov. Je to proste úplný opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspešného olympionika, ktorému sláva natoľko stúpla do hlavy, že si po nekonečnej sérii prúserov musí pod Mitchovým velením ako plavčík odkrútiť pár desiatok hodín verejno-prospešných prác. Matt má však ego rovnako silné ako bicepsy a ani takéto varovanie osudu neberie príliš vážne. Namiesto bdenia nad plážovými povaľačmi bez hanby zíza do výstrihu ďalšieho nováčika v tíme, nádhernej ale odťažitej Summer (Alexandra Daddario). Za iných okolností by si ho Mitch asi podal, lenže teraz na to nemá čas, pretože sa mu na pláži začali kopiť problémy. Raz more vyplaví vrecúško s drogami, potom zas mŕtvolu… A pretože miestna polícia všetko bohorovne prehliada, vydá sa partia plavčíkov na výpravu trestania, ktorá nemôže skončiť dobre, ak jeden z jej členov neprestane všetko sabotovať.


“Náš film je oveľa odvážnejší ako seriál, lenže my sme netočili rodinný film, ktorý sa bude vysielať v popoludňajšom čase, takže sme si mohli dovoliť veľa fórov, ktoré sú za hranou, a taktiež častejšie zobrazovanie telesných partií, na ktoré nie je slušné civieť, “hovorí Dwayne Johnson a dodáva:” Neberte to ale tak, že by nám nezáležalo na príbehu. Záležalo. Minimálne rovnako tak ako spomalených záberoch bežiacich plavčíkov po pláži.”


DIVOKÁ BABSKÁ JAZDA 18:40, 20:50 hod.
Žáner: komédia
Réžia: Lucia Aniello
Scenár: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Hudba: Dominic Lewis
Hrajú: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Demi Moore, Ty Burrell
OBSAH:
Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek... Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson?


ŠPINA 18:20 hod.
Žáner: dráma
Krajina: Slovensko/Česko
Réžia: Tereza Nvotová
Scenár: Barbora Námerová
Kamera: Marek Dvořák
Hudba: Pjoni
Hrajú: Dominika Morávková-Zeleníková, Anna Rakovská, Anna Šišková, Róbert Jakab, Patrik Holubář, Juliana Oľhová, Monika Potokárová, Ela Lehotská, Luboš Veselý
OBSAH:
Lena je sedemnásťročné dievča, ktoré vzdoruje rodičom, zažíva svoje prvé zamilovanie, tajné nočné dobrodružstvá s kamarátmi, či magické rána nad Dunajom. Jej svet plný snov a túžob však naruší znásilnenie...
Lena musí prejsť cestu, ktorá už nie je obyčajným dospievaním, ale skôr vnútorným bojom. Okolie ju nechápe a už nikdy úplne nepochopí. Je to ona sama, kto sa musí zmeniť, dospieť a pochopiť, že nemôže ostať obeťou. Trest si zaslúži ten, kto jej to spôsobil.


TRANSFORMERS: POSLEDNÝ RYTIER
2D: 17:30, 20:40 hod.
3D: 16:30, 19:40 hod.
Žáner: akčný, sci-fi
Krajina: USA
Réžia: Michael Bay
Scenár: Art Marcum, Matt Holloway, Ken Nolan
Kamera: Jonathan Sela
Hudba: Steve Jablonsky
Hrajú: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock, John Turturro, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel
OBSAH:
Vodca Autobotov Optimus Prime zmizol. Svet zmieta zúrivá vojna medzi ľuďmi a ostatnými Transformermi. V poradí piaty film Transformers, ktorý priamo nadväzuje na štvrtý diel, ktorý niesol podtitul Zánik, asi nemohol mať beznádejnejšiu východiskovú situáciu. Režisér Michael Bay, ktorý je duchovným otcom tejto veľmi úspešnej série, tvrdí, že piaty diel je jeho posledným, a preto chce odísť s “poriadnym ohňostrojom”. V jeho ponímaní znejú tieto slová fanúšikom veľkých výpravných akčných filmov ako rajská hudba.


Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformermi bohaté skúsenosti a vo vojne sa spojí s “nepriateľom” Bumblebeom. Ich spoločným cieľom je nájť dôvod, prečo sa Transformers po stáročia vracajú na Zem. Odpoveď na túto otázku im môže dať významný historik a asi najväčší teoretický znalec Transformerov Edmund Burton (Anthony Hopkins), ktorý verí, že práve v minulosti je možné nájsť kľúč k ukončeniu vojny a záchrane ľudstva. Veľmi rôznorodú skupinku dopĺňa krásna oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osirotená pubertiačka Izabella (Isabela Moner), ktorá toho na svoj vek zažila s Transformers až príliš. Filmových divákov čaká príbeh, ktorý sa odohráva v časopriestore niekoľkých sto rokov, na niekoľkých kontinentoch. Dozvedia sa, k čomu naozaj slúžili kamene v Stonehenge, a možno nakoniec nájdu aj strateného Opdtima Prima.


Okrem režiséra Michaela Baya je ďalším harcovníkom, ktorý si ešte pamätá začiatky Transformers, herec Josh Duhamel, ktorého postava sa od prvého dielu rozvinula až na armádneho generála. Aj z jeho spomienok na nakrúcanie je zrejmé, že sa máme na čo tešiť. ” Michael Bay sa zase prekonal. Povedali by ste, že mu po štyroch dieloch dôjdu nápady, ale ono je to dokonca lepšie a nápaditejšie. Každý natáčací deň bol pre mňa nezabudnuteľný. Už som s ním pracoval, takže som mal približnú predstavu, ako bude tá ktorá scéna vyzerať. Ale realita všetko prebila, ” hovorí Duhamel.


ARTMAX OPERA - OTELLO, priamy prenos: 20:10 hod.
Nová produkcia. Svetoznámy tenor Jonas Kaufmann debutuje v úlohe Otella vo Verdiho vášnivom prerozprávaní Shakespearovej veľkej tragédie o žiarlivosti, podvode a vražde pod dirigentskou taktovkou Antonia Pappana. Sopranistka Maria Agresta bude jeho Desdemona a barytón Ludovic Tézier jeho nemesis Lago v novej produkcii režiséra Keitha Warnera, ktorý vyhral Olivierovu cenu.


Vo vašom kine na vás čaká prípitok, pohodlné sedenie, dokonalý zvuk a skvelý obraz!
Vstupné v predpredaji 10,90 €
Vstupné v deň predstavenia 11,90 €
Zľavy:
FILM KARTA CINEMAX 1 €, VIP KARTA CINEMAX 2 € (je možné uplatniť online aj na pokladni kina)
Pri predložení vstupenky z predchádzajúceho predstavenia získavate jednorazovú zľavu 0,70 €. (je možné uplatniť iba na pokladni kina a je možné ju spojiť so zľavou na FILM/VIP kartu CINEMAX)
*zmena programu vyhradená

Pridal: Redakcia PIS
457

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK