Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Bažant Kinematograf 2017

Bažant Kinematograf 2017 10.8.2017 Teória tigra
Hrajú: Jiří Bartoška, Eliška Balzerová, Iva Janžurová, Tatiana Vilhelmová, Pavla Beretová, Jiří Havelka, Jakub Kohák a ďalší.
O filme: Aj skrotení muži môžu zdivieť. Ako? Veterinár Jan má toho akurát tak dosť. Poslednou kvapkou je pre neho smrť svokra, ktorému tiež došli sily a trpezlivosť...


11.8.2017 Baba z ľadu
Hrajú: Zuzana Kronerová, Pavel Nový, Daniel Vízek, Václav Neužil, Tatiana Vilhelmová, Petra Špalková, Marek Daniel, Alena Mihulová, Marie Ludvíková, Luboš Veselý a ďalší.
O filme: Komédia o tom, že nikdy nie je neskoro vziať život do vlastných rúk, v hlavnej úlohe s vynikajúcou Zuzanou Kronerovou.


12.8.2017 Obecná škola
Hrajú: Jan Tříska, Petr Čepek, Rudolf Hrušínský, Boleslav Polívka, Libuše Šafránková, Zdeněk Svěrák, Václav Jakoubek, Ondřej Vetchý, Irena Pavlásková, Daniela Kolářová, Eva Holubová, Oldřich Vlach, Jiří Menzel, Petr Brukner, Karel Kachyňa, Miroslava Pleštilová a ďalší.
O filme: Desaťročný Edo a jeho spolužiak Tonda chodia do chlapčenskej triedy jednej školy na pražskom predmestí. Z nezvládnuteľne divokých žiakov sa zblázni učiteľka a na jej miesto príde prísny a záhadný Igor Hnízdo...


13.8.2017 Učiteľka
Hrajú: Zuzana Mauréry, Peter Bebjak, Csongor Kassai, Martin Havelka, Ondřej Malý, Atilla Mokos, Zuzana Konečná, Richard Labuda a ďalší.
O filme: Učiteľka, na akú sa nezabúda, v podaní excelentnej Zuzany Mauréry. Príbeh filmu sa odohráva 80. rokoch minulého storočia. V istej predmestskej základnej škole sa riaditeľka s rodičmi detí jednej z tried stretáva na rodičovskej schôdzke a spolu hľadajú spôsob, ako sa zbaviť triednej učiteľky. Počas stretnutia postupne vychádza najavo, ako si učiteľka, na prvý pohľad milá a láskavá, podrobuje rodiny svojich žiakov a rafinovane manipuluje celým okolím. Tento nadčasový a stále aktuálny príbeh je inšpirovanými skutočnými udalosťami a hovorí o sile ľudského charakteru. Mohol by sa odohrať kdekoľvek a kedykoľvek, pretože korupcia a vypočítavosť vládnu svetom neustále... .


14.8.2017 Sedem zhavranelých bratov
Hrajú: Martha Issová, Sabina Remundová, Lukáš Příkazký, Václav Neužil, Zuzana Bydžovská, Jana Oľhová, Marián Geišberg, Csongor Kassai, Kristína Svarinská, Matej Marušin a ďalší.
O filme: Všetko, čo sa povie, či je pravda, ktovie…? Bolo raz jedno kráľovstvo, kráľovská rodina či čarodejnica z lesa, o ktorých by sa dalo veľa rozprávať. Príbehov by mohlo byť tisíc, ale len tento je o slovách, ktoré môžu byť silnejšie než meč, jedovatejšie než hadie pohryznutie, no aj cennejšie než zlato a drahokamy. O slovách, ktoré treba vysloviť veľmi opatrne…

Pridal: Redakcia PIS
1529
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK