Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Program kina 30.6.2017

AUTÁ
2D 15:30 hod.
Žáner: animovaný, rodinná komédia
Krajina: USA
Réžia: Brian Fee
Scenár: Kiel Murray, Bob Peterson, Mike Rich
Hrajú: Peter Sklár (Bleskový McQueen), Miroslava Partlová (Cruz Ramirezová), Vladimír Kobielsky (Sterling), Vladimír Černý (Smokey), Dušan Kaprálik (Mater), Lukáš Frlajs (Jackson Hrom), Soňa Norisová (Natalie Presná), Peter Kollárik (Darrell Cartrip)
OBSAH:
Legendárny Bleskový McQueen náhle zistí, že ho z pretekárskych okruhov, ktoré nadovšetko miloval, vytlačila nová generácia superrýchlych áut. Späť do hry mu môže pomôcť len Cruz Ramirezová, mladá mechanička, ktorá má však aj vlastné ambície. A inšpiráciou je mu len dávny mentor, staručký Doc Hudson. Slávny pretekár s číslom 95 musí dokázať, že v ňom stále bije srdce šampióna a zabojovať o Piston Cup.


POBREŽNÁ HLIADKA 16:00 hod.
Žáner: akčná komédia
Krajina: USA
Réžia: Seth Gordon
Scenár: Damian Shannon, Mark Swift
Kamera: Eric Steelberg
Hudba: Christopher Lennertz
Hrajú: Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, David Hasselhof, Pamela Anderson
OBSAH:
Červené plavky a plavák rovnakej farby, telo samý sval a šľacha. Pobrežná hliadka sa stala fenoménom a jedným z najúspešnejších seriálov v televíznej histórii. Pôvodný Mitch Buchannon je už síce dávno v dôchodku, ale to neznamená, že by ľudia nepotrebovali byť aj naďalej vyťahovaní z vody. Ale pretože sa réžie filmového remaku ujal tvorca Šéfov na zabitie Seth Gordon, bolo od začiatku jasné, že tvorcovia nebudú chcieť druhýkrát vstúpiť do toho istého oceánu. Asi vás to prekvapí, ale nová Pobrežná hliadka je priama, akčná komédia, v ktorej nie sú svätí ani utopenci.


Niečo sa ale predsa len nezmenilo. Mitch (Dwayne Johnson) je chlap ako hora so silným morálnym kompasom a stopercentným zápalom pre prácu vodných záchranárov. Je to proste úplný opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspešného olympionika, ktorému sláva natoľko stúpla do hlavy, že si po nekonečnej sérii prúserov musí pod Mitchovým velením ako plavčík odkrútiť pár desiatok hodín verejno-prospešných prác. Matt má však ego rovnako silné ako bicepsy a ani takéto varovanie osudu neberie príliš vážne. Namiesto bdenia nad plážovými povaľačmi bez hanby zíza do výstrihu ďalšieho nováčika v tíme, nádhernej ale odťažitej Summer (Alexandra Daddario). Za iných okolností by si ho Mitch asi podal, lenže teraz na to nemá čas, pretože sa mu na pláži začali kopiť problémy. Raz more vyplaví vrecúško s drogami, potom zas mŕtvolu… A pretože miestna polícia všetko bohorovne prehliada, vydá sa partia plavčíkov na výpravu trestania, ktorá nemôže skončiť dobre, ak jeden z jej členov neprestane všetko sabotovať.


“Náš film je oveľa odvážnejší ako seriál, lenže my sme netočili rodinný film, ktorý sa bude vysielať v popoludňajšom čase, takže sme si mohli dovoliť veľa fórov, ktoré sú za hranou, a taktiež častejšie zobrazovanie telesných partií, na ktoré nie je slušné civieť, “hovorí Dwayne Johnson a dodáva:” Neberte to ale tak, že by nám nezáležalo na príbehu. Záležalo. Minimálne rovnako tak ako spomalených záberoch bežiacich plavčíkov po pláži.”


DIVOKÁ BABSKÁ JAZDA 20:50 hod.
Žáner: komédia
Réžia: Lucia Aniello
Scenár: Lucia Aniello, Paul W. Downs
Hudba: Dominic Lewis
Hrajú: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Demi Moore, Ty Burrell
OBSAH:
Keď najlepšie kamošky žúrujú, stať sa môže čokoľvek... Päť bývalých spolužiačok sa po rokoch znovu stretáva, aby oslávili rozlúčku so slobodou jednej z nich. Párty sa však rýchlo zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra, ktorý ich mal v tento výnimočný večer zabávať. Ako si s týmto fatálnym omylom poradí dámska zostava na čele so Scarlett Johansson?


ŠPINA 18:50 hod.
Žáner: dráma
Krajina: Slovensko/Česko
Réžia: Tereza Nvotová
Scenár: Barbora Námerová
Kamera: Marek Dvořák
Hudba: Pjoni
Hrajú: Dominika Morávková-Zeleníková, Anna Rakovská, Anna Šišková, Róbert Jakab, Patrik Holubář, Juliana Oľhová, Monika Potokárová, Ela Lehotská, Luboš Veselý
OBSAH:
Lena je sedemnásťročné dievča, ktoré vzdoruje rodičom, zažíva svoje prvé zamilovanie, tajné nočné dobrodružstvá s kamarátmi, či magické rána nad Dunajom. Jej svet plný snov a túžob však naruší znásilnenie...
Lena musí prejsť cestu, ktorá už nie je obyčajným dospievaním, ale skôr vnútorným bojom. Okolie ju nechápe a už nikdy úplne nepochopí. Je to ona sama, kto sa musí zmeniť, dospieť a pochopiť, že nemôže ostať obeťou. Trest si zaslúži ten, kto jej to spôsobil.


TRANSFORMERS: POSLEDNÝ RYTIER
2D: 17:50 hod.
3D: 20:30 hod.
Žáner: akčný, sci-fi
Krajina: USA
Réžia: Michael Bay
Scenár: Art Marcum, Matt Holloway, Ken Nolan
Kamera: Jonathan Sela
Hudba: Steve Jablonsky
Hrajú: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock, John Turturro, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel
OBSAH:
Vodca Autobotov Optimus Prime zmizol. Svet zmieta zúrivá vojna medzi ľuďmi a ostatnými Transformermi. V poradí piaty film Transformers, ktorý priamo nadväzuje na štvrtý diel, ktorý niesol podtitul Zánik, asi nemohol mať beznádejnejšiu východiskovú situáciu. Režisér Michael Bay, ktorý je duchovným otcom tejto veľmi úspešnej série, tvrdí, že piaty diel je jeho posledným, a preto chce odísť s “poriadnym ohňostrojom”. V jeho ponímaní znejú tieto slová fanúšikom veľkých výpravných akčných filmov ako rajská hudba.


Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformermi bohaté skúsenosti a vo vojne sa spojí s “nepriateľom” Bumblebeom. Ich spoločným cieľom je nájť dôvod, prečo sa Transformers po stáročia vracajú na Zem. Odpoveď na túto otázku im môže dať významný historik a asi najväčší teoretický znalec Transformerov Edmund Burton (Anthony Hopkins), ktorý verí, že práve v minulosti je možné nájsť kľúč k ukončeniu vojny a záchrane ľudstva. Veľmi rôznorodú skupinku dopĺňa krásna oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osirotená pubertiačka Izabella (Isabela Moner), ktorá toho na svoj vek zažila s Transformers až príliš. Filmových divákov čaká príbeh, ktorý sa odohráva v časopriestore niekoľkých sto rokov, na niekoľkých kontinentoch. Dozvedia sa, k čomu naozaj slúžili kamene v Stonehenge, a možno nakoniec nájdu aj strateného Opdtima Prima.


Okrem režiséra Michaela Baya je ďalším harcovníkom, ktorý si ešte pamätá začiatky Transformers, herec Josh Duhamel, ktorého postava sa od prvého dielu rozvinula až na armádneho generála. Aj z jeho spomienok na nakrúcanie je zrejmé, že sa máme na čo tešiť. ” Michael Bay sa zase prekonal. Povedali by ste, že mu po štyroch dieloch dôjdu nápady, ale ono je to dokonca lepšie a nápaditejšie. Každý natáčací deň bol pre mňa nezabudnuteľný. Už som s ním pracoval, takže som mal približnú predstavu, ako bude tá ktorá scéna vyzerať. Ale realita všetko prebila, ” hovorí Duhamel.


NA PLNÝ PLYN 16:40, 21:00 hod.
Žáner: akčný, thriller
Krajina: USA
Réžia: Antonio Negret
Scenár: Michael Brandt, Derek Haas
Kamera: Laurent Barès
Hrajú: Simon Abkarian, Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick, Moussa Maaskri, Abraham Belaga, Frédéric Anscombre, Pierre-Marie Mosconi, Joshua Fitoussi
OBSAH:
Film rozpráva príbeh dvoch bratov (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej objednávke - miliónovému Bugatti z roku 1937 - musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a oni sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia pre neho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa - Ferrari 250 GTO z roku 1962.


JA, ZLODUCH 3
2D: 15:20, 17:30, 19:40 hod.
3D: 16:10, 18:20 hod.
Žáner: animovaný, komédia
Krajina: USA
Réžia: Kyle Balda, Pierre Coffin
Scenár: Ken Daurio, Cinco Paul
Hudba: Heitor Pereira
OBSAH:
Bývalý zloduch Gru má problém. Medzi prstami si nechal utiecť aktuálne najhľadanejšieho zlosyna na svete, a tak ho vyhodili z práce v Antizloduchovskej lige. Jeho Mimoni sú navyše čím ďalej nespokojnejší lebo ich pán už nie je zlý. Najmladšia dcéra Agnes túži po živom jednorožcovi, ktorý bude neuveriteľne hebučký. A do toho všetkého sa Gru dozvie, že má dvojča, ktoré je mu na nerozoznanie podobné. Až na tie vlasy. To, že má Gru horu nepríjemností je ale výbornou správou pre filmových divákov. Vráťme sa ale k tomu darebákovi, ktorý prekabátil Grua. Volá sa Balthazar Bratt a v osemdesiatych rokoch minulého storočia bol detskou hviezdou populárnej televíznej show. Na svoju škodu sa však nedokázal preniesť cez jej koniec a odvtedy robí zle, všade kadiaľ chodí. Nosí retro oblečenie a nemožný účes, počúva staré pesničky na kazetách a ako zbrane používa Rubikovu kocku a žuvacie bubliny. Proste odporný typ. Omnoho väčším sympaťákom je ďalší nováčik v príbehu, Gruov brat Dru. Je to neuveriteľne priateľský a milý chlapík, ktorý si zo všetkého najviac praje, aby ho brat zasvätil do umenia zločinu. Lenže z Grua sa začal stávať zaťatý dobrák (dokonca tak zaťatý, že s ním nepohla ani otvorená vzbura Mimoňov, ktorí ho kvôli jeho dobrému správaniu opustili). Jediný, kvôli komu by bol Gru ochotný prejsť aspoň dočasne na stranu zla, je jeho večný súper Balthazar Bratt. A keď si mu dovolí tento nedokonalý klon Michaela Jacksona siahnuť na rodinu, využije všetky zloduchovské skúsenosti k tomu, aby svojich blízkych zachránil. V tom mu s nadšením sekunduje jeho novo nájdený brat Dru a jeho Mimoni, ktorí si až vo väzení uvedomili, čo je pre nich v živote najdôležitejšie.
Nepýtajte sa, ako sa Mimoni do väzenia dostali. To sa nedá prerozprávať, to treba vidieť. Ja, zloduch 3 je nádherná komédia, ktorá fičí ako Druova zločinecká mašina a na konci vás donúti povedať: "Ja chcem ešte."


BRLOH 18:30, 20:40 hod.
Žáner: komédia
Krajina: USA
Réžia: Andrew Jay Cohen
Scenár: Andrew J. Cohen, Brendan O'Brien
Kamera: Jas Shelton
Hudba: Andrew Feltenstein, John Nau
Hrajú: Will Ferrell, Amy Poehler, Allison Tolman, Rob Huebel, Ryan Simpkins, Cedric Yarbrough
OBSAH:
Keď Scott a Kate Johansenovci (Will Ferrell a Amy Poehler) zistia, že stratili finančný fond na vysnívané štúdium svojej dcéry, rozhodnú sa s pomocou akčného suseda (Jasona Mantzoukasa) zriadiť si v jeho dome nelegálne súkromné kasíno. Navzdory pochybností, sa kasínu a podnikavej trojici začne veľmi dariť, príjmy rýchlo stúpajú, čo nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia. Množstvo vtipných i akčných príhod, privedie nakoniec dcéru Alex k bránam vytúženej univerzity...

Pridal: Redakcia PIS
470

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK