Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela
udalosť sa už konala

ANDRÉ RIEU - 2017 MAASTRICHT CONCERT

ANDRÉ RIEU - 2017 MAASTRICHT CONCERT Koncert legendárneho kráľa valčíkov v satelitnom prenose z Maastrichtu!


André Rieu oslavuje 30 rokov so svojim Johann Strauss Orchestra a vy môžete byť pri tom. Do kín mieri živý satelitný prenos koncertu k tomuto úžasnému jubileu. Hudobník preslávený na celom svete ako kráľ valčíkov je rozhodne jedným z najpopulárnejších umelcov vôbec. Jeho výročný koncert a zároveň vrchol tohtoročnej hudobnej sezóny si budú môcť užiť diváci po celom svete práve vďaka prenosu do kín.


Kulisou koncertu bude znovu prekrásne stredoveké námestie v Andrého rodnom meste Maastricht. Práve tam aj tento rok vystúpi šesdesiatčlenný Johann Strauss Orchestra, jeho vynikajúci tenori, sopranistky a špeciálni hostia. Koncert Andrého Rieu je prísľubom nezabudnuteľného hudobného zážitku plného humoru, zábavy a emócií pre divákov všetkých vekových skupín. Exkluzívne v kinách uvidia diváci naviac zákulisné rozhovory so samotným Andrém.


Tohtoročný koncert je výnimočný práve preto, že vo svojom rodnom Maastrichte začal André presne pred tridsiatimi rokmi spolupracovať s Johann Strauss Orchestra. Hudobné teleso sa za tie roky rozrástlo z malej skupinky muzikantov poskladaných z Andrého stredoškolskej triedy na úctyhodne veľký zbor tých najlepších hudobníkov sveta. Dnes plnia štadióny a svojou hudbou šíria radosť po celom svete. Pridajte sa k nim už v júli aj vy.


Vstupenky v predaji!


Vstupné v predpredaji 12 €
Vstupné v deň predstavenia 13 €
Zľava na CINEMAX FILM kartu 1 € a na CINEMAX VIP kartu 2 €

Pridal: Redakcia PIS
956

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK