Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín
udalosť sa už konala

Horúca sprcha

Hosťujúce predstavenie
Fred Apke


„Šťastie je možné dosiahnuť medzi psom a mačkou, ale nie medzi mužom a ženou!“


Manželská fraška s trefnými bonmotmi a výstižnými zobrazeniami partnerských stereotypov v najobyčajnejších, ale aj najintímnejších situáciách. Nemecký dramatik Fred Apke s výnimočnou schopnosťou briskného pozorovateľa odkrýva mechanizmy vzťahovej hry medzi mužom a ženou. Jeho Horúca sprcha je divadelne efektná, textovo vybrúsená a tematicky vtipná správa o inštitúcii manželstva, v ktorej sa dozviete, čo si rozhodne nebaliť do kufra na spoločnú cestu s manželkou, aké škodlivé je viesť dlhé telefonické rozhovory s milenkou, prečo sa nepredstavovať hotelovému personálu vlastným menom či na čom je založená manželská selanka naivnej telefonistky a snaživého pyrotechnika. A čo sa s istotou nedozviete je stopercentne osvedčený recept na riešenie manželskej krízy.


Réžia: Svetozár Sprušanský


Účinkujú: Zuzana Tlučková, Peter Kočiš, Katarína Ivanková, Marcel Ochránek / Přemek Boublík, Thomas Puskailer / Jakub Lorencovič


Vstupné 15 €

Pridal: Redakcia PIS
1521

Divadlo Jonáša Záborského - DJZ

Sídlo (adresa):
Námestie legionárov 6, 080 01
Telefón:
+ 421 51/777 57 77
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.djz.sk
Facebook:
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK