Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

37. ročník Tatranský pohár v kulturistike

Miesto podujatia: Športová hala Hotelovej akadémie na Baštovej ul.


Power club Prešov spoločne s Galaxy 2 Poprad a PKO Prešov, poverení Slovenskou asociáciou fitnes, kulturistiky a silového trojboja organizujú podujatie: 37. ročník Tatranský pohár.


V histórii slovenského športu, hlavne kulturistiky je Tatranský pohár jednou z najstarších pohárových súťaží v Európe, ktorá je publikovaná aj v kalendári medzinárodnej federácie IFBB. Súťažili na nej pretekári zo Slovenska ale aj zo zahraničia (Česká republika, Ukrajina, Chorvátsko, Poľsko, Francúzsko, Kanada). 35 rokov sa konala v Poprade. Dostala sa do povedomia súťažiacich nielen v športovej kulturistike, ale aj v ďalších kategóriách, ako je klasická kulturistika mužov, fitnes, bodyfitnes , bikiny fitnes žien a men´s physique, zastrešovaných Slovenskou asociáciou fitnes, kulturistiky a silového trojboja (SAFKST), ktorá je členom svetovej federácie IFBB . Veľmi nás teší, že 36. ročník Tatranského pohára - tejto prestížnej súťaže, sa nám v roku 2016 podarilo zorganizovať a úspešne zrealizovať v Prešove. Diváci z Prešova a celého regiónu si mali možnosť vychutnať nezabudnuteľnú atmosféru kulturistiky. Účasť 133 pretekárov svedčí o vysokej úrovni súťaže, ktorá bola zároveň nomináciou na Majstrovstvá sveta v kulturistike mužov a Men´s physique.

Pridal: Redakcia PIS
986
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK