Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Dopravné riešenia v Prešove

Dopravné riešenia v  Prešove Ako budú vyzerať dopravné tepny nášho mesta? Kde pribudnú križovatky? Aj na tieto otázky odpovie počas budúceho týždňa výstava Dopravné riešenia v Prešove.


„Ide o jedinečnú výstavu dopravných projektov, ktoré sa realizujú, ale aj tých čo sa pripravujú na území nášho mesta. Chceme občanom ukázať nielen pripravenosť mesta na realizáciu dopravnej infraštruktúry, ale zároveň aj predstaviť riešenia viacerých konkrétnych dopravných bodov, “ uviedla primátorka Andrea Turčanová v súvislosti s unikátnou výstavou Dopravné riešenia v Prešove, ktorú pripravil Mestský úrad.


Prešovčania si tak môžu prezrieť projektové zámery, vizualizácie či videá nielen z dopravných stavieb, ktoré sa realizujú na území mesta, ale predovšetkým im budú predstavené zámery v tejto oblasti. Uvidia tak projekty takých, pre Prešov významných stavieb ako diaľnica D1 či rýchlostná cesta R4, dôležitých križovatiek, ulíc či cyklociest.


Výstava bude sprístupnená v historickej sále PKO Čierny orol v pondelok 25. septembra o 15.00 h a potrvá do piatku 29. septembra. V ostatné dni ju budete môcť navštíviť v čase od 9.00 do 17.00 h.

Pridal: Redakcia PIS
623

Park kultúry a oddychu

Sídlo (adresa):
Hlavná 50, 080 01 Prešov
Telefón:
051/77 237 41-2
Mobil:
E-mail:
WEB:
http://www.pkopresov.sk
Facebook:
Park kultúry a oddychu
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK