PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7333/hory_a_mesto_presov.html

Hory a mesto Prešov

udalosť sa už konala < Kino SCALA < Voľný čas

Hory a mesto Prešov Jubilejný 10. ročník prehliadky horských a outdoorových filmov „Hory a mesto Prešov“ sa uskutoční v dňoch 20.10. – 21.10.2017 v priestoroch kina Scala – doplnia ho výnimoční hostia a sprievodné športové podujatia.


Počas 2 dní budete mať možnosť uvidieť filmy s horskou, bikerskou, lezeckou, freeriderskou tematikou a tiež témy divoká voda, dobrodružné cestovanie a mnohé iné.


Pripravení sú aj výnimoční hostia.
V piatok to bude horolezec a filmár Pavol Barabáš, ktorý sa predstaví s multimediálnou prezentáciou „Jeden svet Pavla Barabáša“.
Sobota bude patriť hosťovi Michalovi Sabovčíkovi, ktorý v tomto roku vystúpil spolu s Petrom Hámorom na himalájsku Dhaulágirí.


V piatok v dopoludňajších hodinách budú vybrané filmy dostupné aj ako organizované školské podujatia.
Organizátori tento ročník doplnili o viaceré zaujímavé podujatia, ktoré budú prebiehať počas celého festivalového víkendu.
V sobotu dopoludnia 21.10. sa na bouldrovke (umelej lezeckej stene) v Lanovom centre Outdoorpark uskutočnia od 9.00 Majstrovstvá Slovenska v lezení detí a v nedeľu 22.10. bude lezecká stena otvorená pre širokú verejnosť v rámci podujatia „Zlepši sa lezením“.

 
  Voľný čas | Kino SCALA | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 841 krát |  diskusia (0)