PIS: aktuálne informácie o meste, radnici a spoločenských, kultúrnych a športových akciach v regióne

https://pis.sk/podujatie/7336/den_europskeho_filmu.html

Deň európskeho filmu

udalosť sa už konala < CINEMAX Prešov < Kino

Deň európskeho filmu Staňte sa spolu s nami súčasťou celoeurópskej aktivity v rámci, ktorej si môžete za zľavnené vstupné vychutnať nasledujúce európske filmy.


LEN 15. OKTÓBRA VO VYBRANÝCH KINÁCH CINEMAX


Malý yeti
Teenager Adam nemá veľa kamarátov a väčšinu svojho času trávi pátraním po svojom otcovi, ktorý sa stratil za záhadných okolností. Zistí, že jeho otcom nie je nik iný, ako legendárny Yeti. Dobrodružná záchranná výprava začína!


Muž menom Ove
Ove je tvrdohlavý a vznetlivý frfloš, ktorý pohŕda všetkými naokolo a dáva im to zreteľne najavo. Bývalý predseda družstva vlastníkov, ktorému nedávno zomrela milovaná žena Sonja, teraz terorizuje susedstvo ako samozvaný strážca poriadku.


Rande na slepo
Vzrušujúca práca v luxusnom hoteli - to je vysnívaná budúcnosť pre Saliya už od detstva. Postupne však začne strácať zrak a zdá sa že jeho sen je v troskách. Saliya sa však nevzdáva a vďaka dôkladnej príprave a blafovaniu získava miesto v luxusnom hoteli. Po mnohých komplikáciach začína jeho hra dostávať praskliny a vyzerá to na neúspešný koniec.


Putovanie tučniakov: Volanie oceánu
Príbeh malého tučniaka, chystajúceho sa na svoju prvú cestu k moru, nás privádza do ľadového kráľovstva vzdialenej Antarktídy. Tak, ako každý tučniak i náš hrdina počúva tajomné volanie, ktoré ho láka na ďalekú púť do neznáma.

 
  Kino | CINEMAX Prešov | Pridal: Redakcia PIS | čítané: 597 krát |  diskusia (0)