Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav
udalosť sa už konala

Artmax koncert - HANS ZIMMER V PRAHE

Artmax koncert - HANS ZIMMER V PRAHE Svetoznámy skladateľ prišiel do Prahy.


Kiná CINEMAX uvedú 24.októbra koncert Hans Zimmer v Prahe. Svetoznámy skladateľ filmovej hudby prišiel minulý rok so svojim európskym turné do vypredanej pražskej O2 arény a ohromil publikum. Medzi 72 muzikantmi bolo veľa Zimmerových priateľov a spolupracovníkov, napríklad aj Johnny Marr z The Smiths.


V ten večer bolo 17 tisíc divákov svedkami neuveriteľného koncertu filmovej hudby, sprevádzaného veľkolepou svetelnou show. Zaznelo veľa skladieb z dielne geniálneho majstra. Fanúšikovia si mohli naživo užiť skladby napríklad z filmov Piráti z Karibiku, Leví kráľ alebo Temný rytier. Hans Zimmer má na konte spoluprácu s režisérmi ako sú Ridley Scott, Michael Bay alebo Christopher Nolan, pre ktorého robil aj hudbu k tohtoročnej filmovej novinke Dunkirk.


Záznam veľkolepého pražského koncertu prenesie divákov do dych berúcej atmosféry, ktorú doplní ohromujúca videoprojekcia a zvuk. Ako pridaný bonus sa diváci v kinách môžu tešiť na 10 minútový rozhovor s Zimmerom, v ktorom sa dozvedia okrem iného aj autorove názory na hollywoodske trháky dnešnej doby.


Vstupenky v predaji!
Vstupné v predpredaji 10, - €
Vstupné v deň predstavenia 11, - €


Zľava na CINEMAX FILM kartu 1 € a na CINEMAX VIP kartu 2 €

Pridal: Redakcia PIS
1046

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK