Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Rozhovory o zdraví alebo S lekárom v kaviarni

Literárna kaviareň VIOLA pre Vás pripravila nový publicisticko-diskusný cyklus: „Rozhovory o zdraví alebo S lekárom v kaviarni“


Jeho zámerom je priblížiť širšej verejnosti neformálnym, prístupným, no zároveň erudovaným spôsobom jednotlivé medicínske odbory, ich náplň a okruh zdravotných problémov, ktorými sa zaoberajú. Bude to možné vďaka lekárom, ktorí na chvíľu vymenia ordináciu za priestor kaviarne a pokúsia sa predstaviť nielen seba a svoju prácu ale možno dopovedať i to, na čo v ordinácii niekedy neostáva čas.


Budeme hovoriť o prevencii ochorení, o zmysluplnosti spolupráce pacienta a lekára, o ich komunikácii, o obojstrannej zodpovednosti za zdravie.


„Ľudské telo je chrám.“ hovorí Hippokrates „Choroba je trhlina v harmónii. Zdravie je súzvuk.“ Nuž, a práve k súzvuku by sme aj naším programom radi prispeli.


Našim prvým vzácnym hosťom januárového stretnutia bude
hematologička
MUDr. Adriana Kazimírová.


Z povedaného vyplýva, že odborom, ktorý predstavíme, bude hematológia a s ňou súvisiaca najvzácnejšia tekutina ľudského tela, krv.
Srdečne pozývame!


VSTUPNÉ: 2 €


Vstupenky si môžete zakúpiť priamo v Literárnej kaviarni VIOLA alebo rezervovať na info@literarnakaviaren.sk / 0905 688 665
Platnosť rezervácie vstupeniek končí 24 hodín pred konaním podujatia. Ak rezervované vstupenky nebudú vyzdvihnuté v tejto lehote, budú zaradené do predaja.

Pridal: Redakcia PIS
565
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK