Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Zápis na „JAZYKOVKU“ na školský rok 2018/2019

Zápis na „JAZYKOVKU“ na školský rok 2018/2019 Aj tento rok sa na konci júna uskutoční zápis do kurzov najväčšej Jazykovej školy Prešovského samosprávneho kraja. Zapísať sa môžete nielen do prvých ročníkov, ale budú sa dopĺňať aj vyššie ročníky.


Stačí prísť na zápis, dohodnúť si termín otestovania vedomostí, a ste zaradení do toho správneho kurzu. „Jazykovka“ Vás potom pripraví napr. na rôzne stupne zahraničných jazykových certifikátov (nemecký Goethe-Zertifikat), príp. na maturitnú skúšku. Svoje jazykové vzdelávanie môžete ukončiť štátnou jazykovou skúškou. Môžete si tak rozšíriť svoju kvalifikáciu o vyučovanie cudzieho jazyka na ZŠ alebo SŠ. Pre pedagógov to taktiež znamená možnosť získania 60-tich kreditov. Záleží len na Vás, aký máte cieľ a o aký jazyk máte záujem.


Jazyková škola Vám ponúka 140 hodinové celoročné kurzy – od základných až po prípravné na štátnicu, a to v rámci anglického, francúzskeho, nemeckého, ruského, španielskeho a talianskeho jazyka – v stredných a vyšších kurzoch aj so zahraničnými lektormi. Celú ponuku jazykových kurzov nájdete na www.jspresov.sk


Termín zápisu:
ANGLICKÝ JAZYK – 21. jún 2018 /štvrtok/ od 9.00 – 18.00 hod. ;
FRANCÚZSKY, NEMECKÝ, RUSKÝ, ŠPANIELSKY a TALIANSKY JAZYK - 22. a 25. jún 2018 /piatok a pondelok/ od 9.00 do 18.00 hod.


Miesto zápisu:
Jazyková škola , Plzenská 10, Prešov
Viac na ... www.jspresov.sk alebo www.facebook.sk/jspresov

Pridal: Redakcia PIS
1020
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK