Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava
udalosť sa už konala

Program kina 19.6.2018

BELLA A SEBASTIÁN 3: NAVŽDY PRIATEĽMI 16:00 hod.
Žáner: rodinný
Krajina: Francúzsko
Réžia: Clovis Cornillac
Scenár: Juliette Sales, Fabien Suarez
Kamera: Thierry Pouget
Hudba: Armand Amar
Hrajú: Clovis Cornillac, Anne Benoît, Félix Bossuet, Tchéky Karyo, André Penvern, Thierry Neuvic, Margaux Châtelier
OBSAH:
Od posledného príbehu o priateľstve medzi Bellou a Sebastiánom prešli už dva roky.
Z Belly sa stala medzičasom mama troch rozkošných šteniatok a zo Sebastiána je už veľký chlapec.
Pierre a Angelina budú mať čoskoro svadbu a snívajú o novom živote, niekde inde, mimo hôr... Čo však Sebastián rázne odmieta.
Do hôr však nečakane prichádza Joseph, bývalý majiteľ Belly, ktorý je skalopevne rozhodnutý získať Bellu späť. Sebastián si uvedomuje aké nebezpečenstvo Belle a šteniatkam hrozí a rozhodne sa urobiť všetko preto, aby ich ochránil.


DEADPOOL 2 18:20 hod.
Žáner: akčná komédia
Krajina: USA
Réžia: David Leitch
Scenár: Rhett Reese, Paul Wernick
Kamera: Jonathan Sela
Hudba: Tyler Bates
Hrajú: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Bill Skarsgård, Zazie Beetz
OBSAH:
Keď Wade Wilson alebo Deadpool v roku 2016 vtrhol do kín ako ukecný a najvtipnejší superhrdina všetkých čias, brutálne zamával nielen so svojimi protivníkmi, ale aj s rebríčkami najnavštevovanejších komiksových filmov. A teraz sa vracia, aby s pomocou svojich schopností opäť zachraňoval celý svet. Napr. pred desivo nebezpečným lepkom v potravinách.
Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola (Ryan Reynolds). Možno s ním prežijeme okamžiky, keď ako kuchár prežíva smrtiaci hovädzí útok a hneď potom prahne po splnení svojho veľkého sna: stať sa najvyhľadávanejším barmanom v Mayberry. A súčasne sa chce vyrovnať s tým, že úplne stratil chuť a snaží sa teda znovuobjaviť správne životné korenie. Bojuje s nindžami aj s japonskou jakuzou a vzdoruje svorke sexuálne agresívnych psov. Deadpool tiež vyráža do sveta, aby objavil pre neho významné životné hodnoty: rodinu, priateľstvo, novú chuť prežívať dobrodružstvo a tiež, aby si zaslúžil vytúžený hrnček s nápisom „Najlepší milovník na svete“. Alebo iba žeby nie.
Deadpool je skrátka chlapík mnohých podôb, aj keď tá jeho pravá, ukrytá pod maskou, je pekne hnusná. Ale za to nemôže. Čo avšak neplatí o jeho dosť čiernom zmysle pre humor a netradičnému prístupu k superhrdinským pravidlám fair play.


DEBBINA 8 18:10, 20:30 hod.
Žáner: krimi, akčný
Krajina: USA
Réžia: Gary Ross
Scenár: Gary Ross, Olivia Milch
Kamera: Eigil Bryld
Hudba: Daniel Pemberton
Hrajú: Anne Hathaway, Sarah Paulson, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Mindy Kaling, Dakota Fanning, Matt Damon, Damian Lewis, Charlotte Kirk, Marko Caka, Eric West, James Corden, Olivia Munn, Richard Armitage, Katie Holmes, Kim Kardashian West, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Adriana Lima, Zayn Malik, Anna Wintour, Awkwafina, Candice A. Buenrostro, Michael J. Burg, Steven Hauck, Candy Ibarra
OBSAH:
5 rokov, 8 mesiacov a 12 dní…Presne tak dlho plánovala Debbie Ocean (Sandra Bullock) najväčšiu lúpež svojho života.
A presne vie, čo musí spraviť – zostaviť tím z najlepších expertiek vo svojom odbore. Spolu s parťáčkou Lou Miller (Cate Blanchett) získali do svojej skupiny – šperkárku Amitu (Kaling), pouličnú podvodníčku Constance (Awkwafina), najlepšiu priekupníčku na kradnutý tovar Tammy (Paulson), hackerku Nine Ball (Rihanna) a módnu dizajnérku (Bonham Carter).
Cieľ je jasný - $150 miliónov dolárov v diamantoch – presne tých, ktoré budú na krku svetoznámej herečky Daphne Kluger (Hathaway) a tá bude stredobodom pozornosti najväčšej udalosti roka, bál MET Gala.
Vo filme DEBBINA 8 si tiež zahrá James Corden ako vyšetrovateľ poistnej udalosti a Richard Armitage v úlohe nič netušiaceho spoločníka Daphne Kluger na bále roka.


JA, SIMON 20:00 hod.
Žáner: dráma
Krajina: USA
Réžia: Greg Berlanti
Scenár: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Kamera: John Guleserian
Hudba: Rob Simonsen
Hrajú: Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg, Miles Heizer, [STRONG][Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Tony Hale
OBSAH:][STRONG]
V šestnástich rokoch nie je vôbec ľahké uvedomiť si a priznať, že ste gay a o nejakom priznaniu sa svojmu okoliu ani nehovoriac. Simon Spier (Nick Robinson) začne cez e-mail flirtovať s neznámym spolužiakom, ktorý vystupuje pod nickom Blue. Keď sa nešťastnou náhodou ich korešpondencia dostane do neželaných rúk, hrozí im odhalenie. Simona totiž začne vydierať jeho trochu čudný, ale inak neuveriteľne sebaistý spolužiak Martin (Logan Miller). Ten po ňom chce, aby mu Simon zariadil rande s jeho krásnou kamarátkou Abby (Alexandra Shipp). A pokiaľ mu to nevybaví tak sa jeho sexuálna orientácia stane verejnou záležitosťou. A čo je najhoršie, zverejní aj to, kto sa ukrýva pod nickom Blue. Simona tak zatlačí do kúta a ten musí nájsť spôsob ako sa z toho dostať von.


Simonovu najlepšiu kamarátku Leah, ktorá ho tajne, a ako sa ukáže i márne, miluje, hrá hviezda seriálu 13 Reasons Why Katherine Langford. Svoju postavu charakterizuje: „Leah je dievča, ktorá si sebou nie je veľmi istá, je veľmi krehká a zároveň musí neustále bojovať so svojimi spolužiakmi.“


Režisér Greg Berlanti (Dawsonov svet) do hlavnej úlohy Simona obsadil mladú vychádzajúcu hviezdu Nicka Robinsona (Jurský svet, Everything, Everything). „Film Ja, Simon má potenciál osloviť veľa ľudí a pomôcť im spôsobom, o ktorý sa ešte nikto nepokúšal, “ verí Nick Robinson.


LUIS A UFÓNI 15:10, 16:10 hod.
Žáner: animovaný, komédia
Krajina: Nemecko, Luxembursko, Dánsko
Réžia: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Scenár: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein
Hudba: Martin Lingnau, Ingmar Süberkrüb
OBSAH:
Planétu Zem čaká invázia animovanej kozmickej zábavy. Pokiaľ ste si mysleli, že vo vesmíre je život, mali ste samozrejme pravdu. Nad dohľadom modrej planéty krúži obrovský medzihviezdny krížnik plný ufónov rôznych tvarov, veľkosti a s úplne náhodným počtom očí, uší alebo rúk. Traja mimozemskí kamaráti si naladia vysielanie teleshoppingu a okamžite sa zamilujú do špeciálneho, bezkonkurenčne najlepšieho masážneho matraca za tu najlepšiu cenu. Je báječný a musia ho mať. Rozhodnú sa, že si ho zaobstarajú a potajomky sa k nám vydajú v lietajúcom tanieri. Sú ale nemotorní, robia hlúposti a namiesto hladkého pristátia, stroskotajú.
Luis je pozemský chlapec, trochu samotár a vďaka otcovi na mimozemskú inteligenciu vždy veril. Teraz rieši hrozbu toho, že bude musieť odísť z domova na internát, keď z okna uvidí lietajúci tanier. Zvláštne kľučkuje, a nakoniec to napáli do stromu kúsok od jeho domu. Stretáva bláznivú trojku ufónov a hneď je mu jasné, že s nimi bude zábava. Jeden se tvári ako veliteľ, ale myslí iba pár minút vopred, druhý sa vyhráža, že všetkých okolo premení, i keď to nevie, a tretí je pôžitkár a milovník života a žien z akejkoľvek galaxie. A všetci traja sa vedia premeniť na čokoľvek.
Blázniví ufóni Mog, Nag a Wabo sa s ľudským chlapcom Luisom dajú dohromady a spoločne rozbehnú veľkolepé dobrodružstvo galaktických rozmerov. Potrebujú získať vysnený matrac, poradiť si s riaditeľkou internátnej školy, skúsiť nezanechať za sebou úplnú púšť a tiež sa nejako musia dostať zo Zeme. A všetkých nakoniec čaká veľké prekvapenie.
Ufóni by dostali do úzkych i mužov v čiernom a k tomu zvládajú si robiť žarty zo všetkých možných sci-fi filmov, príbehov a predstáv o mimozemských civilizácií. Okrem iného konečne odhalia, čo sa skrýva za tajuplnými kruhmi v obilí, ktoré sa vyskytujú po celom svete.


PABLO ESCOBAR: NENÁVIDENÝ A MILOVANÝ 18:00, 20:40 hod.
Žáner: životopisná dráma, krimi
Krajina: Španielsko, Bulharsko
Réžia: Fernando León de Aranoa
Scenár: Fernando León de Aranoa
Kamera: Alex Catalán
Hudba: Federico Jusid
Hrajú: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard, David Valencia, Giselle Da Silva, Nathan Cooper, Lillian Blankenship, Julieth Restrepo
OBSAH:
Pablo Escobar. Meno, ktoré ste už určite počuli. Myslíte si ale, že už o ňom viete všetko? V novom trileri Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný sa v úlohe legendárneho narkobaróna predstaví oscarový a charizmatický Javier Bardem. Sfilmovaný príbeh jedného z najväčších zločincov všetkých čias má prekvapivého rozprávača. Novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý milenecký vzťah, hrá vo filme Bardemova životná partnerka, Penélope Cruz.


Escobar, brutálny zločinec, bezohľadný vrah, narkobarón, vládca kokaínového impéria, a zároveň jeden z najbohatších a najnebezpečnejších ľudí planéty tej doby. Pablo, otec, záchranca chudobných, manžel a tiež pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidieť, druhého môžete milovať. Dohromady Pablo Escobar, ktorému jeho rozporuplnú tvár prepožičal Javier Bardem.


Novinárka Virgínia Vallejo poznala najskôr Pabla, muža, ktorý stavia domy pre chudobných a dokáže byť zapálený pre vec, i zároveň galantný. Keď objavila Escobara, neľútostného kriminálnika, bolo neskoro. Pablove kriminálne kokaínové kráľovstvo stále rastie, má milióny dolárov, vlastní malú armádu, drogy predáva na tony. Chce stále viac, no jedno mu stále chýba - rešpekt. Rozhodne sa, že si ho vydobyje zabíjaním. Vytúžený rešpekt mu prináša krv a najvyššiu sumu na medzinárodnom zatykači. Jeho meno zrazu znamená strach, krajiny sa zmietajú vo vojne a teroru, do hrobov putujú malí gauneri i vysokí politici. Krvavý pohár pretečie a Escobar sa stáva dôležitým cieľom amerických tajných služieb.


Filmu dominuje oscarový pár Bardem - Cruz. Javier Bardem získal Oscara za rolu zabijaka vo filme Táto krajina nie je pre starých, ďalšiu démonickú postavu stvárnil vo filme Skyfall ako protivník Jamesa Bonda. V aktuálnom filme o Escobarovi figuruje aj ako jeden z producentov a do svojho portrétu Pabla Escobara vložil brutálnu surovú živočíšnosť. Životná partnerka a manželka Javiera Bardema Penélope Cruz má doma Cenu akadémie za ich predchádzajúci spoločný film Vicky Cristina Barcelona.


SOLO: A STAR WARS STORY 15:20 hod.
Žáner: akčný, dobrodružný, sci-fi
Krajina: USA
Réžia: Ron Howard
Scenár: Jon Kasdan, Lawrence Kasdan
Kamera: Bradford Young
Hudba: John Powell
Hrajú: Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Paul Bettany, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo, Michael Kenneth Williams, Richard Dixon, Ian Kenny
OBSAH:
Naloďte sa na Millennium Falcon a vydajte sa do praďalekej galaxie v najnovšom pokračovaní ságy Star Wars. Prostredníctvom série eskapád hlboko v temnom a nebezpečnom zločineckom svete sa Han Solo stretáva nielen a so svojím budúcim kopilotom Chewbaccom, ale aj so známym notorickým gamblerom Landom Carlissianom. Spolu pokračujú v ceste, ktorá určuje smer jedného z najnepravdepodobnejších hrdinov.


TAGUJ! 16:30, 18:40, 20:50 hod.
Žáner: akčná komédia
Krajina: USA
Réžia: Jeff Tomsic
Scenár: Rob McKittrick, Mark Steilen
Kamera: Larry Blanford
Hrajú: Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Rashida Jones, Leslie Bibb, Jon Hamm, Jeremy Renner
OBSAH:
Každý rok sa na jeden mesiac stretne partia súťaživých kamarátov, ktorí sa s plným nasadením a bez akýchkoľvek pravidiel nechávajú strhnúť hrou - naháňačkou, ktorú hrávajú už od prvej triedy – riskujú svoje krky, prácu a vzťahy len preto, aby mohli toho druhého chytiť a vykríknuť: „Si to!“ Tento rok sa termín naháňačky prekrýva s dátumom svadby nepremožiteľného hráča, z ktorého sa tak stáva ľahký cieľ. Ale on vie, že prichádzajú...a je na to pripravený.


VEZMI SI MA, KAMOŠ 21:00 hod.
Žáner: komédia
Krajina: Francúzsko
Réžia: Tarek Boudali
Scenár: Tarek Boudali, Nadia Lakhdar
Kamera: Antoine Marteau
Hrajú: Tarek Boudali, Philippe Lacheau, Philippe Duquesne, Charlotte Gabris, Julien Arruti, David Marsais, Doudou Masta, Nadia Kounda, Jonathan Louis, Sissi Duparc
OBSAH:
Bláznivá komédia o dvoch kamarátoch, ktorí sa kvôli „papierom naoko“ vezmú a obrátia naruby život všetkým okolo. A samozrejme, hlavne sami sebe... Akonáhle si obaja povedia „ÁNO“, nasleduje jedna bláznivá situácia za druhou. Ocitnúť sa zviazaný v sexy latexovom oblečení na balkóne divokého predmestia, je z toho všetkého to najmenej... :-)
Na Yassinove štúdium architektúry v Paríži sa zložila celá dedina. Je šikovný, má talent a raz na neho budú všetci určite pyšní. Leží pred ním skvelá budúcnosť. Presne dovtedy, keď „prepadne“ na skúške a spolu s ňou zmizne v nenávratne i jeho študentské vízum. Musí sa rýchlo s niekým oženiť. Mladá krásavica chce ale dosť peňazí a stará susedka trvá na manželských povinnostiach, obe navyše chcú zaplatiť vopred. Zúfalá situácia si žiada zodpovedajúce riešenie a Yassin si preto vezme. . . svojho najlepšieho kamaráta.
Svadba len tak na oko vyzerá ako elegantné riešenie na jedno popoludnie. Lenže všetko zamotá prísny úradník odhodlaný za každú cenu dokázať, že ide o podvod. Chlapci preto naozaj musia začať žiť spolu ako pár. Do toho však príde veľmi tradične založená mamička, jeden z kamošov má snúbenicu, druhý sa zamiluje a nebezpečný gauner z predmestia im začne dvoriť, pretože on je naozaj gay. Pre každého z nich majú iný príbeh, a keď predvádzate toľko rôznych životov naraz, začínate nabaľovať katastrofy.
Bláznivá komédia VEZMI SI MA, KAMOŠ pochádza od tvorcov komédii Alibi na mieru a Prázdniny All Exclusive, takže zábava a kvalitný francúzsky humor sú zaručené!


ARTMAX FILM: MESIAC JUPITERA 17:20 hod.
Žáner: sci-fi, dráma
Krajina: Maďarsko, Nemecko
Réžia: Kornél Mundruczó
Scenár: Kornél Mundruczó, Kata Wéber
Kamera: Marcell Rév
Hrajú: Merab Ninidze, Zsombor Jéger, György Cserhalmi, Mónika Balsai
OBSAH:
Aryan je sýrsky utečenec, ktorý sa snaží prejsť cez maďarské hranice spolu s jeho otcom a mnohými ďalšími. Sú však nájdení a pri strete je Aryan postrelený. Mladý chlapec sa ocitá v šoku, v utečeneckom tábore, avšak z jednou záhadnou novou schopnosťou. Dokáže levitovať. S cieľom využiť jeho nadobudnutú silu ho Dr. Stern prepašuje s tábora. Tým sa však nič nekončí...

Pridal: Redakcia PIS
529

CINEMAX Prešov

Sídlo (adresa):
Vihorlatská 2/A, 080 01 Prešov
Telefón:
051/286 12 00
Mobil:
0918 896 501
E-mail:
WEB:
http://www.cine-max.sk
Facebook:
https://www.facebook.com/CinemaxPresov/
CINEMAX
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK