Štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek | zajtra Jaroslava

Archív článkov

  • Primárka NTS Jana Leško-Andraščíková a námestník FNsP pre chirurgické odbory Radoslav Čuha
    Jedným z podujatí, ktoré sa uskutočnia počas blížiacich sa Dní mesta Prešov (4. – 10. jún), bude aj Deň záchrany života. Jeho cieľom je podporiť ľudí k darovaniu krvi, ale ponúka aj možnosť naučiť sa poskytovať prvú pomoc pri priamom ohrození života.
  • Mám rád pohyb v prírode. A na horskom bicykli zvlášť. V rámci určitej cyklokomunity si vymieňame aj poznatky o zaujímavých pripravovaných akciách. Tak som sa dozvedel o prejazde Šarišskou vrchovinou na horských bicykloch, ktorý organizoval cykloklub ZVL Prešov (presný názov neviem). O tom, čo som dostal na papieri ma presvedčil aj Miroslav Mormák z uvedeného klubu svojou zvukovou pozvánkou odvysielanou v sobotu ráno v relácii Rádiovíkend na okruhu SRo 1.
    23.5.2007
    0
  • Dnes sa dohodol v priestoroch prešovskej radnice príchod ďalšieho investora. Prešovský primátor Pavel Hagyari dnes prijal zástupcov firmy Manitovoc group. Jej výkonný riaditeľa Philippe Cohet a projektový riaditeľ Éric Pommier prezentovali záujem o rozšírenie podnikateľských aktivít do prešovského regiónu.
  • V 1. Košickej mestskej hokejbalovej ligy sa hráčom HBC HNI 73 Atak Prešov nepodarilo postúpiť do finále ligy, keď nestačili na Univerzál Košice a prehrali s ním na zápasy 0:3.
    22.5.2007
    0
  • Prešovské kaviarničky a vinárničky budú objektom záujmu účastníkov 5. Medzinárodného výtvarného plenéru v Prešove, na ktorom sa zúčastňuje 13 výtvarníkov z ôsmich európskych krajín.
  • Druhá liga vo futsale má pred sebou záverečnú štvrtinu súťaže, ktorá prinesie definitívu o postupovej dvojici. Najbližšie k tomuto cieľu majú Dreveňák a PO-city, ale z hry ani zďaleka nie sú Wall street bar, ktorý strácajú na čelo tabuľky tri body.
    22.5.2007
    0
  • Nový rektor Prešovskej univerzity - René Matlovič
    Novým rektorom Prešovskej univerzity (PU) v Prešove sa stane 40-ročný René Matlovič, prodekan Fakulty humanitných a prírodných vied (FHPV) PU. Rozhodol o tom v pondelok tajným hlasovaním Akademický senát Prešovskej univerzity.
  • Ahojte. Náš pán primátor je samé prekvapenie. Najnovšie som sa dočítala, že je ženatý a má dcérku. Gratulujem. A želám dobrého zdravia.
    22.5.2007
    0
  • Prvé tri mesiace prevádzkovania krytého bazénu na Spojenej strednej škole Ľ. Podjavorinskej ukazujú, že záujem o jeho využívanie rastie. Bazén slúži verejnosti od 1. februára, kedy nadobudla účinnosť zmluva o jeho prevádzkovaní medzi mestom Prešov a Prešovským samosprávnym krajom (PSK), v zriaďovateľskej pôsobnosti ktorého je uvedená škola.
  • Využitie opálových a soľných baní, ale aj neďalekej Zlatej bane na rozvoj turistického ruchu, to boli témy, o ktorých rokoval koncom minulého týždňa prešovský primátor Pavel Hagyari na pôde ministerstva hospodárstva s ministrom Ľubomírom Jahnátkom.
  • Zásadnou zmenou v Pohári primátora vo futsale je návrat MFC Tatra Temexu na prvé miesto, kde bol naposledy 7. októbra 2006. Stalo sa tak potom, čo 3b Brahama v šlágri kola iba remizovala s Gemor teamom a Temex má pri rovnosti bodov aktuálne lepšie skóre ako obhajca prvenstva.
    21.5.2007
    0
  • Ku koloritu nášho Prešova už oddávna patria vtáčatá, ktoré sa podobajú lastovičkám, ale lastovičky to nie sú. O málinko väčšie vtáčiky majú krátky chvost, dlhé úzke krídla a veľkú hlavu v pomere k telu.
    20.5.2007
    0
  • Prinášame názory trénerov na dianie v 2. zápase finálovej série hádzanárskej extraligy, v ktorom zvíťazila Považská Bystrica na svojej palubovke nad Tatranom Prešov 38:34 (15:15).
    19.5.2007
    0
  • V 2. zápase finále hádzanárskej extraligy mužov prehrali hráči Tatrana Prešov na palubovke Považskej Bystrice 34:38 (15:15) a stav série je vyrovnaný 1:1. Tretí duel sa odohrá v Tatran handball aréne v stredu od 18. hodiny.
    19.5.2007
    0
  • Prinášame hlasy trénerov po zápase 12. nadstavbového kola 1. futbalovej ligy – skupiny o udržanie, v ktorom si futbalisti Tatrana Prešov poradili s tímom LAFC Lučenec hladko 4:1 (2:1).
    19.5.2007
    0
  • Už 11 zápasov v rade nepoznajú futbalisti prešovského Tatrana chuť porážky. Svoju jarnú sériu predĺžili v dnešnom zápase 12. kola nadstavbovej časti 1. futbalovej ligy – skupiny o záchranu, keď dokázali na domácom štadióne poraziť Lučenec 4:1 (2:1).
    19.5.2007
    0
  • Skupina Mladí mladým, pod záštitou Komunitnej nadácie Prešov, už po tretíkrát podporila aktivity mladých Prešovčanov. Udelila 10 grantov v celkovej sume 50 tisíc korún.
  • The People vznikli 25. 11. 1993 v zostave Vlado Soško (sólová gitara, spev), Ján Leško (gitara, vokál), Slavo Kovaľ (basová gitara) a Erik Marcin (bicie nástroje). Mladí muzikanti zaujali okolie už po svojom vzniku.
    19.5.2007
    Autor: Michal Frank
    0
  • Rekonštrukcia hasičskej stanice trvala tri roky a stála 42 miliónov Sk
    Slávnostným prestrihnutím pásky ministrom vnútra Róbertom Kaliňákom dnes boli prešovským hasičom slávnostne odovzdané do užívania zrekonštruované priestory hasičskej stanice v Prešove. Slávnostná udalosť sa konala pri príležitosti osláv sv. Floriána – patróna hasičov, ako aj 5. výročia vzniku Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) a 160.výročia dobrovoľného HaZZ mesta Prešov.
  • Prešovská mestská rada sa zaoberala návrhom opatrení na odstránenie nedostatkov v spoločnosti Prešov Real, ktorý obsahoval aj vrátenie peňazí.
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK