Utorok, 19. marec 2024
Meniny má Jozef | zajtra Víťazoslav, Klaudius

Aby

  • Ako by mal podľa Vás vyzerať priestor pri OC Centrál na Sídlisku II ? Vyjadrite svoj názor...
    12.3.2010
    0
  • Na Medzinárodný Deň Žien mnohí spomínajú nostalgicky, pre niektorých je to už takmer zabudnutá propaganda, či naopak, kabaretmi napĺňajú veľké haly. Na rozdiel od politikov si organizátori vernisáže Žena a pivo dali úplne iný cieľ.
    9.3.2010
    0
  • Pred nastávajúcim úvodom jarnej časti futsalovej sezóny sa fanúšikovia tohto športu dočkajú reprezentatívneho podujatia. V telocvični ZŠ Sibírskej v Prešove budú môcť zhliadnuť nultý ročník Futsal Festu 2010, ktorý ponúkne mimoriadne kvalitnú zostavu futsalových tímov z celého Východu.
    8.3.2010
    0
  • Dvadsiaty prvý ročník Pohára primátora futbalových internacionálov v Prešove ukázal, že čas je relatívny pojem. „Old boys“ telom, nie však duchom ukázali všetkým prítomným, že futbal zabáva v každom veku a netrpí na kvalite, aj keď ho hrajú skôr narodení. Internacionáli a priatelia Tatranu Prešov, Mesto Prešov, Lokomotíva Košice, Novy Sacz a Sabinov to rozbalili vo veľkom štýle v hale Prešovskej Univerzity.
    6.12.2009
    0
  • Školský rok 2009/2010 sa v v tomto rezorte nesie v znamení zmien a nových trendov. Nielen školská reforma, ktorá síce viac pokulháva ako beží, ale aj zmeny v správcovstve športovísk pri školách prinútili pracovníkov ku zabezpečeniu voľnočasových aktivít v nových podmienkach. Známe okolnosti ktoré viedli k odčleneniu bývalých školských bazénov od kmeňových základných škôl a vyššie uvedené dôvody znamenali vznik Školských stredísk záujmovej činnosti.
    23.11.2009
    0
  • Aj keď hlavné futsalové súťaže v jesennej časti ročníka 2009/2010 sú už skončené, mnohé celky dali pred odpočinkom prednosť 3b Wall Street Bar Cupu, čiže Ligovému poháru. Ten je špecifický predovšetkým preto, že ponúka konfrontáciu celkov prvej a druhej ligy, ktorú je možné vidieť iba na tomto podujatí.
    23.11.2009
    0
  • Na Klinike urológie Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana (FNsP) v Prešove dnes oficiálne uviedli do prevádzky zrekonštruované priestory s najmodernejším prístrojom na drvenie močových kameňov, tzv. extrakorporálnym litotryptorom.
    2.11.2009
    Autor: TASR
    0
  • Od dnes môže dva školské bazény v Prešove užívať i verejnosť. Bazén na Sídlisku III pri ZŠ Mirka Nešpora dostal pri tejto príležitosti názov "Šťuka" a bazén so slanou vodou na Sekčove pri ZŠ Májové námestia sa bude volať "Delfín".
    4.9.2009
    0
  • Dovoľte, aby sme Vám v mene hlavného organizátora, riaditeľa Špeciálnej základnej školy v Malom Slivníku pána Mgr. Slavomíra Krafčáka, priblížili I. ročník celoslovenského projektu s názvom INTEGRÁCIA 2009
    25.3.2009
    0
  • Dopravný podnik mesta Prešov plánuje v budúcom roku uviesť do prevádzky na linkách MHD duobusy. Ide o vozidlá s kombinovaným pohonom na elektrickú energiu aj naftu. Oproti klasických trolejbusov majú výhodu v tom, že vďaka dieselagregátu dokážu jazdiť aj mimo vybudovanej trolejbusovej dráhy.
    17.7.2008
    0
  • V súvislosti s rekonštrukciou železničného priecestia bude tento piatok a sobotu, 18. a 19. júla uzavretá miestna komunikácia na Kúpeľnej ulici.
    14.7.2008
    0
  • O stále aktuálnej „metle ľudstva“ - alkohole a jeho zhubnom vplyve, sa toho už popísalo neúrekom... Jeho vyčíňaniu medzi mládežou (či takmer ešte deťmi) sa pred pár dňami venovali viaceré média. S týmto problémom sa obraciate aj na nás... Nuž, začíname od seba a našich rodín - tu je zrejme základ výchovy, ale čo jeho riešenie v celospoločenskom meradle???
    15.1.2008
    0
  • Zrejme to poznáte – čakáte na ranný spoj natlačený v úzkom priestore autobusovej zastávky, a v istom momente – spolu ostrým ranným vzduchom, vtiahnete do seba aj riadnu dávku nikotínu... Nuž čo, to len sused vedľa vás si spríjemňuje (a vám znepríjemňuje) chvíle čakania.
    8.1.2008
    0
  • Niekdajšie honosné sídlo barónov Klobušických z polovice 18. storočia má už od mája tohto roku fasádu „vyzdobenú“ lešenárskymi rúrami a ochrannými sieťami. Keďže palác, v ktorom dnes sídli Krajský súd v Prešove, je pomerne rozsiahly, mnohých z vás trápi, ako už niekoľko mesiacov „vylepšuje“ vzhľad Hlavnej ulice. Okrem toho, práce na spomínanej fasáde akosi zamrzli...
    27.12.2007
    0
  • Ak to pri prechádzke mestom na vás nečakane príde tak... . tak túto WC kabínku už nehľadajte. Ešte do konca novembra (ako sme to uviedli aj v decembrovom vydaní mesačníka Kamelot) na tomto mieste na Svätoplukovej ulici pri Záhrade umenia bolo umiestnené ekologické WC, prístupné 24-hodín.
    10.12.2007
    0
  • Opravíte a zateplíte panelák, zlepšíte vzhľad svojho obydlia a chcete upraviť aj najbližšie okolie. Lenže… Presne pred vaším vchodom tróni zhrdzavená telefónna búdka, z ktorej navyše zmizol telefónny aparát, a tak je už načisto nefunkčná.
    3.12.2007
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK