Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Spoločnosť

  • Predbežná škoda vo výške takmer 2 mil. eur, podozrenie z neoprávneného odpočítavania dane z pridanej hodnoty a zaistenie viacerých účtovných dokladov. To je výsledok ostatného zásahu Kriminálneho úradu finančnej správy vo viacerých bratislavských spoločnostiach.
    30.9.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • Koniec septembra nie je len termínom na podanie odloženého daňového priznania k dani z príjmov, ale rovnako aj posledným termínom na vyžiadanie si vrátenia dane zo zahraničia (iných členských štátov EÚ). Call centrum finančnej správy bude preto daňovníkom k dispozícii počas predĺžených úradných hodín.
    27.9.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • Za Slušné Slovensko
    Je to 19 mesiacov po vražde. No my nesmieme zabudnúť. Fotoreport z akcie.
    21.9.2019
    Autor: AtoZ
    0
  • Medzi storočných oslávencov sa v tomto roku zaradila aj pani Alžbeta Vjaterová. Prešovčanka počas svojho života prekonávala množstvo prekážok, no vždy bola pre svoju rodinu vzorom odvahy a pevného charakteru.
    17.9.2019
    0
  • Prešovské Trhy
    Fotoreport Z Prešovských Trhov, presne zo 14.09.2019. Trhy pokračujú aj dnes!
    15.9.2019
    Autor: AtoZ
    2
  • Šarišský hackathon
    Ste nadšení IT-čkári, web dizajnéri, web developeri alebo ambiciózni študenti informatiky či zvedaví fanúšikovia programovania? Prihláste sa na druhý ročník Šarišského hackathonu!
    13.9.2019
    Autor: Vladimír Tomek
    0
  • 2018 sládok Plzeňského Prazdroja Václav Berka slávnostne narazil drevený sud 2 zdroj_Plzeňský Prazdroj Slovensko
    Oslava narodenín vo veľkom štýle! Pilsner Urquell slávi 177 rokov od uvarenia prvej várky. Pocta originálnemu zlatému ležiaku, ktorý inšpiroval viac ako 70 % výrobcov pív po celom svete, začína roadshow po podnikoch celého Slovenska. Celá paráda vyvrcholí na najväčšom pivnom festivale u našich západných susedov na Pilsner Feste v Plzni. A o tom, že to bude zábava, ako sa patrí, sa môžete presvedčiť aj vy!
    13.9.2019
    Autor: Natália Medvecká Labudová
    0
  • Najlepší výčapníci z východného Slovenska Zdroj: Plzeňský Prazdroj Slovensko
    Ženy to pri výčape vedia! Potvrdil to aj štvrtý ročník súťaže Šariš Majster výčapu, kde prevalcovali silnú konkurenciu.
    3.9.2019
    Autor: Natália Medvecká Labudová
    0
  • Podľa ustanovení zákona na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy sú orgány verejnej moci pri svojej úradnej činnosti povinné a oprávnené získavať a používať údaje evidované v informačných systémoch verejnej správy a tieto údaje si v nevyhnutnom rozsahu navzájom bezodplatne poskytovať.
    3.9.2019
    Autor: UPSVaR
    0
  • Príslušníci finančnej správy z Kriminálneho úradu finančnej správy (KÚFS) zaistili ďalšie priestory, v ktorých sa nelegálne spracovával tabak. Výsledkom akcie v Slovenskej Novej Vsi je zaistených viac ako 2,5 tony tabakovej suroviny, 3,5 mil. kusov cigariet, stroje a komponenty na spracovanie tabaku.
    30.8.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • Finančná správa opätovne upozorňuje podnikateľov, aby pri zavádzaní eKasy spolupracovali iba s certifikovanými dodávateľmi. Finančná správa vydala už 43 kladných rozhodnutí o certifikácii takmer 30 dodávateľom, čo je vyšší počet ako bol počet dodávateľov doteraz používaných elektronických registračných pokladníc. Podnikatelia tak majú z čoho vyberať.
    30.8.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • DOD v DPMP Prešov
    Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. v tomto roku oslavuje okrúhle 70. narodeniny. Pre svojich cestujúcich i pre širokú verejnosť je pripravený zaujímavý program.
    28.8.2019
    0
  • Šestnásťročný afgánsky utečenec žijúci v Košiciach Raheb Rahman prekonal samého seba a svoj strach z neznámeho. Dobrovoľne pomáhal mentálne postihnutému chlapcovi integrovať sa do spoločnosti a zlepšoval sa v behu. Osemnásťročná študentka z Prešova objavila svoju novú vášeň - antropológiu, a prežila dobrodružnú expedíciu v snehu v máji.
    26.8.2019
    Autor: Simona Lučkaničová
    0
  • Pripravujete sa na začiatok školského roka? Vyrástlo vám dieťa zo školskej aktovky, máte doma zvyšné detské vrecúško na telesnú či plnú zásuvku farbičiek? Chystáte sa na nákup školských pomôcok? Staré pomôcky nevyhadzujte, ale darujte.
    23.8.2019
    Autor: Silvia HRABČÁKOVÁ
    0
  • Finančná správa denne zaeviduje v systéme eKasa už viac ako tri milióny pokladničných dokladov, ktoré vydajú svojim zákazníkom predajcovia využívajúci online a virtuálne registračné pokladnice.
    12.8.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • Po úspešnej online petícii kampaň Ide o chlp! pritvrdzuje. Občianske združenie Humánny pokrok zvolalo pochod začiatkom septembra v Bratislave, ktorý má hlasnejšie vyzvať vládu a parlament, aby presadili zákaz kožušinového chovu na Slovensku.
    31.7.2019
    Autor: Alexandra Demetrianová
    0
  • Rôzne kúty Slovenska môžete spoznať v priebehu pár sekúnd! Je to vďaka novej limitovanej edícii plechoviek piva Šariš, ktoré sú zhmotnením nášho prírodného bohatstva a kultúrnych pamiatok.
    30.7.2019
    Autor: Stanislava Šantová
    0
  • Katedra ekológie Fakulty humanitných a prírodných vied Prešovskej univerzity v Prešove (FHPV PU) znova úspešne prispela k poznaniu biodiverzity Kaukazu, spropagovala riešené projekty aj univerzitu na významnom medzinárodnom podujatí v centrálnom Veľkom Kaukaze v Gruzínsku. Ako jediný zo Slovenska sa ho zúčastnil doc. Manko z Prešovskej univerzity.
    26.7.2019
    Autor: Anna Polačková
    0
  • Na slovensko–ukrajinskej hranici odhalili príslušníci finančnej správy počas leta nelegálny dovoz cigariet už vo vyše 100 prípadoch, z toho v dvoch nových úkrytoch - v pivových sudoch a drevených schodniciach. O nelegálny dovoz sa pokúsil vodič aj pri zakázaných pesticídoch.
    23.7.2019
    Autor: Finančná správa
    0
  • Aplikáciu Over doklad, vďaka ktorej môže zákazník rýchlo a jednoducho overiť pravosť pokladničného dokladu z eKasy (virtuálnej registračnej pokladnice a online registračnej pokladnice), využíva čoraz viac klientov finančnej správy. Za ostatný týždeň si ju do mobilného telefónu stiahlo takmer 2 000 používateľov, ktorí sa tak automaticky stali kontrolórmi. Rastie aj počet overených dokladov.
    23.7.2019
    Autor: Finančná správa
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK