Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Šport

  • Ani ďalší „britský“ víkend nezmenil nič na tom, že MFK Prohans má vynikajúci štart do druhej v malom futbale. Pred sezónou by málokto predpokladal, že práve toto mužstvo bude po siedmych kolách na čele tabuľky bez jedinej prehry. Zmena názvu celku očividne prospela a presvedčili sa o tom aj jeho dvaja súperi – Sibírska a Premium 04.
    22.9.2004
    0
  • Prešov - Druhým kolom pokračovala najvyššia súťaž PAKMF v malom futbale - Pohár primátora. Tentoraz sa nezrodilo žiadne výraznejšie prekvapenie a top favoriti súťaže bodovali naplno. Azda najťažšiu situáciu po psychickej stránke mal obhajca titulu, MFC Tatra Temex.
    16.9.2004
    0
  • Akoby zakliate sú prvé kroky obhajcov trofeje Pohára primátora v malom futbale. Vlani Atak Brahama prehral v úvode čo sa dalo a stálo ho to titul, v tejto sezóne nenašiel recept na súpera hneď v úvodnom kole úradujúci majster MFC Tatra Temex.
    10.9.2004
    0
  • Medzi hráčmi a fanúšikmi druhej ligy v malom futbale je dobrým zvykom, vzhľadom na vysoký počet zúčastnených celkov v súťaži, že každý voľný termín je využitý ako hrací deň. Aj tentoraz si zakopali celky v dvojkole, ktoré premiešalo poradím v tabuľke.
    10.9.2004
    0
  • Takmer rovnaký úvod obstarala druhá liga v malom futbale ako vlani. Edgar Stephan 49 vysoko víťazí, dobre začal aj MFK Prohans, FC Šváby, aj nováčik Piváreň Opál (mimochodom práve celky s týmto zázemím doposiaľ dominujú...), ale napríklad Office Partner si opätovne dopriali time out.
    1.9.2004
    0
  • Prešov - Druhá najvyššia prešovská súťaž v malom futbale odštartovala nový súťažný ročník 2004/2005 prvým kolom. To býva zväčša veľkou neznámou predovšetkým z pohľadu nováčikov, ktorí až priamym krstom v ohni zistia svoje reálne sily.
    26.8.2004
    0
  • Prešov - Prestávka v súťažiach Prešovskej asociácie klubov malého futbalu netrvala ani celé dva mesiace a na rade je jej 27. ročník.
    17.8.2004
    0
  • Pohár primátora v malom futbale má jasného suveréna v podobe celku MFC Tatra Temex a jeho konkurenti veru majú čo doháňať. Tomuto mužstvu sa totiž podarilo uhrať najlepšiu ofenzívu i defenzívu zároveň. MFC Tatra Temex tým potvrdil, že je oprávnene na tróne prešovského malého futbalu.
    16.8.2004
    0
  • Komunitná nadácia Prešov tento víkend organizuje v rámci vlastných projektov druhé kolo volejbalový turnaj na letnom kúpalisku Delňa. Turnaj sa uskutoční v nedeľu 15. augusta 2004 v čase od 9.00 do 17.00 hod. Projekt realizujú dobrovoľníci KNP- neregistrovaní hráči volebalu.
    12.8.2004
    0
  • Novopečený víťaz Pohára primátora v malom futbale, MFC Tatra Temex mal vo svojich radoch najlepších strelcov, ktorí dokázali svojimi gólmi vyniesť svoj tím až na piedestál. Celkovo padlo v súťaži 1987 gólov, pričom kanonieri si ich podelili takmer na chlp presne do oboch častí súťaže.
    9.8.2004
    0
  • Prešov - Uplynulá sezóna Pohára primátora v malom futbale sa niesla v znamení opätovného návratu MFC Tatra Temexu na trón. Suverén súťaže našiel premožiteľa iba jediný raz, bol ním korunný princ celok Hesty, dva razy remizoval a devätnásť krát vyhral, čo mu prinieslo konečný trojbodový náskok a prvenstvo v súťaži. Ak ku tomu prirátame ešte víťazstvo v ligovom pohári, mimochodom tiež nad tohto roku „večne“ druhou Hestou, jeho návrat je v skutku famózny.
    28.7.2004
    0
  • Tretie zastavenie sa za druhou ligou v malom futbale bude venované najboľavejšej stránke tejto súťaže - defenzíve. Problémy s defenzívnou činnosťou sa prejavujú v druhej lige prakticky od jej vzniku, čo možno sledovať jednak v ligovom pohári pri konfrontácii s účastníkmi najvyššej súťaže, kde sa druholigisti presadzujú iba výnimočne i po postupe do Pohára primátora (1. liga), kde nováčikovia držia prakticky stabilne koncové svetlá.
    16.7.2004
    0
  • V našom prvom zastavení sa za uplynulou sezónou malého futbalu v Prešove sme sa venovali druhej lige. Ani tentoraz to nebude inak a zameriame sa na stránku, ktorá vari najviac zdobila a zdobí mužstvá tejto súťaže.
    13.7.2004
    0
  • Naše zastavenie sa za uplynulou sezónou v malom futbale začíname netradične nižšou súťažou, druhou ligou. Sú na to dva dôvody.
    7.7.2004
    0
  • Druhá liga v malom futbale mala na programe dvadsiate ôsme kolo, v ktorom favoriti z čela tabuľky potvrdili svoje postavenie. Zdá sa, že postup medzi elitu by nemal uniknúť dvom vedúcim celkom, aj keď na definitívu si musia počkať ešte minimálne jedno stretnutie.
    16.6.2004
    0
  • Veľmi zaujímavo a prekvapujúco sa vyvinulo devätnáste kolo Pohára primátora v malom futbale. Boj o titul sa pre Hestu s najväčšou pravdepodobnosťou skončil a o bronze je už tiež rozhodnuté.
    16.6.2004
    0
  • Už iba posledné tri kolá delia účastníkov druhej ligy v malom futbale od posledného zvonenia, ale o najdôležitejších postoch stále nie je rozhodnuté. Posledných šesť bodov o ktoré sa ešte hrá, môžu mať sladkastú postupovú príchuť i trpkú chuť sklamania z nenaplnených ambícií.
    9.6.2004
    0
  • Kým na čele Pohára primátora v malom futbale panuje relatívny kľud pred možnou búrkou (zápas MFC Tatra Temex - Markob by mal dať 99% odpoveď v otázke majstra), boj o záchranu naberá skutočné grády. V hre je ešte šesť bodov a isté je len to, že Sídlisko II sa v prvej lige určite nezachráni (ich duel s Alfa Tyre A sa skončil po uzávierke víťazstvom Alfy Tyre A).
    9.6.2004
    0
  • Neúplné dvadsiate šieste kolo druhej ligy v malom futbale prinieslo zmenu na čele tabuľky. Tá nie je ničím mimoriadna, pretože celok Alfa Tyre B už niekoľko sezón patrí medzi špičku v súťaži. Opätovne sa prepracoval na čelo potom, čo si Safi s FC Šidlovcom stretnutie preložili.
    3.6.2004
    0
  • Aj keď sa pochopiteľne najväčšia pozornosť v Pohári primátora sústreďuje predovšetkým na boj o titul a o udržanie sa v súťaži, v závetrí týchto súbojov kráča Markob neomylným krokom vpred. Práve tento celok môže výraznou mierou ovplyvniť celkové poradie, pretože ešte sa stretne s oboma adeptmi na najvyššiu priečku, i s momentálne tretím Gemorom a keďže sa mu mimoriadne darí, o prekvapenia ešte nemusí byť núdza. Jedno už pripravil tento celok favorizovanému Ataku Brahama.
    2.6.2004
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK