Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Šport

  • V rekreačnej oblasti Drienica sa 23. februára uskutoční tretí ročník akcie Semtex Snowboard Fest, ktorý organizuje prešovská agentúra Boardcore. Táto súťaž snoubordistov je zaradená, po prvýkrát na východe Slovenska, do programu Slovenského pohára.
    9.2.2002
    Autor: Michal Frank
    0
  • Na naše pomery nebývalá zostava východniarov zareagovala na ponuku Mestskej únie malého futbalu v Nitre a vydá sa už tento víkend na futbalové skusy pod Zobor. Do novoročného turnaja o Putovný pohár firmy Polyservis Nitra sa prihlásili celky FK Ataku Prešov, Fan Sportu Pušovce a Horizontu Sabinov. FK Atak bude bojovať v nitriansko - bratislavskej skupine B a Pušovce so Sabinovom dal žreb dokonca dohromady spolu so Šuranmi, Realom Bratislava a dvomi nitrianskymi mužstvami.
    9.1.2002
    0
  • Vyznávači malého futbalu v Prešove sa dočkali rozsahom aj úrovňou neobvyklého podujatia. Svojim nultým ročníkom sa totiž o slovo prihlásil Joma Cup, ktorý rozčeril trocha stojaté prešovské vody.
    31.12.2001
    0
  • Aj druhá zo súťaží organizovaných Prešovskou asociáciou klubov malého futbalu (PAKMF), ligový pohár GRANITO Cup, má za sebou jesennú časť. Vzhľadom na to, že niektoré z mužstiev využili možnosť účasti na prestížnom turnaji Joma Cup, ako aj pre problémy s počasím, nie je záverečný jesenný účet úplný.
    19.12.2001
    0
  • Aj druhá liga v malom futbale má zimnú prestávku, ktorá je ideálnym časom na štatistické údaje z jesennej časti. Pripomeňme si najprv, že tri postupové miesta patria po polčase sezóny FC Ambre, Sofosu (ten sa už druhý krát premenoval, tentoraz na Pneuservis Alfa Tire) a Pulpu.
    11.12.2001
    0
  • Pohár primátora má po jeseni v celku MFC Tatra Temex jasného lídra, ktorý vedie vo všetkých ukazovateľoch. Jeho strelci zaťažili kontá súperov dovedna sedemdesiat krát, čo značí priemer 7,77 gólu na stretnutie. V tomto ukazovateli sa mu vyrovnala iba po jeseni druhá Hesta, ktorá dosiahla navlas rovnaký výsledok.
    4.12.2001
    0
  • Torzo záverečného jesenného kola GRANITO Cupu v malom futbale, po ktorom nastala zimná prestávka, odohrali uplynulý víkend. Už sme informovali o tom, že niektoré družstvá využili možnosť konfrontácie na veľmi dobre obsadenom turnaji Joma Cup a svoje zápasy odohrajú v jarnej časti sezóny, iným celkom skrížilo plány aj pomerne nepriaznivé počasie.
    28.11.2001
    0
  • Do úplného vyčerpania jesenného programu uličnej ligy v malom futbale ostali odohrať ešte posledné stretnutia pred zimnou prestávkou. Toto konštatovanie však nie je úplne presné, pretože poniektoré celky využili lákavú ponuku Joma Cupu a stretnutia si preložili na jarné termíny. Nič to však nemení na fakte, že uplynulý víkend sa hralo o sto šesť a padlo aj pomerne veľa gólov.
    20.11.2001
    0
  • Ligový pohár v malom futbale, ktorý nesie názov GRANITO Cup, sa po tretí krát prihlásil o slovo. Celky z Pohára primátora a druhej ligy bojujú v štyroch skupinách o dovedna osem postupových miest. Skupina A, ktorá je najpočetnejšia, pretože ju tvorí až sedem celkov, rozohrala úvodné stretnutia podľa predpokladov. Safi porazila Black Heards 5:1, avšak v súboji s Noemom tentoraz zaváhala a podľahla mu 3:4. O čosi podobné sa postaral aj víťaz predchádzajúceho duelu, ktorý je už typický tým, že sa ťažko motivuje ku dobrým výsledkom v rade za sebou.
    13.11.2001
    0
  • Záverečným jesenným kolom vyvrcholila aj druhá liga v malom futbale. Pozornosť futbalových fanúšikov sa v tejto súťaži upriamila predovšetkým na to, kto obsadí tri postupové priečky znamenajúce od novej sezóny prvú ligu.
    6.11.2001
    0
  • Záverečné jesenné kolo Pohára primátora v malom futbale malo rozhodnúť predovšetkým o držiteľovi jesenného primátu. O zisk „polovičatého“ majstra bojovali v priamom súboji futbalisti MFC Tatra Temex s Elmontom Floxom. Na prekvapenie si po dlhú dobu úspešnejšie počínal nováčik Elmont Flox, ktorý dvakrát viedol. Keď už sa zdalo, že o jeho víťazstve 2:1 nebude pochýb, Temex udrel doslova v hodine dvanástej a v poslednej minúte vyrovnal. Znamená to, že jesenný titul patrí obhajcovi trofeje a nováčikovi o skóre ostala tretia priečka.
    30.10.2001
    0
  • O najväčšie prekvapenie uplynulých kôl v malom futbale sa postaral Noem, ktorý porazil doposiaľ vedúce mužstvo druhej ligy FC Ambru 6:2 a zosadil ju z trónu. Pred tým však v dohrávke práve Noem nestačil na SC FOFO, ktorý si pripísal dva body za víťazstvo 6:5. Vo vyrovnanom stretnutí si tento celok zmeral ešte sily s Pulpom, avšak tentoraz boli spokojnejší súperi, pre ktorých výhra 7:6 znamená prvú priečku tabuľky.
    23.10.2001
    0
  • O vyrovnanosti tohtoročnej súťaže o Pohár primátora v malom futbale svedčí aj fakt, že doposiaľ druhý celok priebežného poradia Prostejovská, po prehre s Hestou, klesol až na piatu priečku. Hesta sa vypla ku dobrému výkonu a napriek tomu, že bola oslabená o niektorých hráčov zvíťazila 10:7, keď Prostejovskej nepomohla ani netradičná power - play.
    17.10.2001
    0
  • Súboj doposiaľ neporazenej Prostejovskej s úradujúcim majstrom MFC Tatra Temexom bol vyvrcholením ďalších dvoch hracích dní uličnej ligy v malom futbale. Stretnutie začali lepšie prenasledovatelia obhajcu Pohára primátora a viedli 2:0. Potom však Tatra Temex zmenila spôsob hry a donútila Prostejovskú vynechávať medzihru, čo bola voda na mlyn dovtedy neúspešného majstra.
    8.10.2001
    0
  • Obe súťaže v malom futbale sa dostávajú pomaly do svojej záverečnej fázy. Napriek tomu, tohtoročná sezóna akoby nemala svojich vyložených favoritov tak, ako tomu bolo po iné roky.
    1.10.2001
    0
  • Hlboko do histórie sme museli načrieť pri hľadaní informácie kedy a komu sa podaril podobný husársky kúsok ako Pulpu. Ten totiž doslova na franforce rozstrieľal torzo M-N Z.I.P. a nadelil mu rovnú tridsiatku!
    24.9.2001
    0
  • Ďalším kolom pokračovali obe súťaže PAKMF v malom futbale. Pozornosť bola sústredená predovšetkým na to, či si vedúci celok a obhajca Pohára primátora MFC Tatra Temex poradí s minuloročným bronzovým prekvapením tejto súťaže Chaosom Gemorom teamom. Ten nevie nadviazať na lanské úspechy a oslabenie o výborného gólmana Vaška sa ukázalo ako rozhodujúce.
    17.9.2001
    0
  • Pohár primátora v malom futbale priniesol už v prvom kole niekoľko prekvapení, ale druhé bolo minimálne v troch prípadoch skutočnou bombou. Najprv si obhajca titulu MFK Tatra Temex zmeral sily so svojim najväčším súperom v boji o vlaňajší primát, celkom MARTINA. V tomto ostro sledovanom stretnutí sa čakal vyrovnaný boj, ktorý sa však nekonal.
    12.9.2001
    0
  • Prvým kolom sa prihlásil ku slovu aj Pohár primátora v malom futbale a zrodilo sa hneď niekoľko zaujímavých výsledkov. Obhajca titulu MFK Tatra Temex presvedčivo zvíťazil nad Patexom 8:2, hoci cez polčasovú prestávku to vôbec nevyzeralo na jednoznačný výsledok. Patex však nakopil niekoľko chýb a zaslúžene pykal.
    5.9.2001
    0
  • Sabinov - Vskutku historické podujatie sa podarilo zorganizovať Únii malého futbalu v Sabinove. Medzimestský turnaj Únií malého futbalu začal písať svoju prvú kapitolu. Pozvanie organizátorov prijali hosťujúce košické mužstvá Estudiantes a Robkerk, Prešovčania FK Atak a Chaos Gemor team, hostiteľov zastupovali celky Horizont a Milk Agro.
    30.8.2001
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK